Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    13. Studeni 2018. 06:35

Hvala curee 😍 Prva noc bez sna proslaaa. Oka sklopila nisam. Beba nije plakala, ali je muce gasovi i sva se zgrci. Izgleda nagutala se vazduha kroz flasicu, sad mi drugarica objasnjavala najbolji polozaj hranjenja. A toliko sam srecna i zaljubljena da mi san nije potreban ahahahaha. Samo buljim u nju. Inace nije plackoo 😍 Danas joj tata ode kupiti robice br 50 i fora nekih. 
    Vana, kako ste vas dvojee? 😍😍😍 
    Zvrkice, 
    daa, dvije nedelje bi bilo odlicno. Ma uspijeces ti to, evo koliko je prošlo vec, par dana, a svaki dan znaci bebi 😍
    Ana, 
    imas najsladjeg cimera na svijetu 🤗🤗🤗😍

Duda
    13. Studeni 2018. 06:48

Jutro, cure ☺
    Zvrkice, drži se, drago mi je da si optimistična i da ti je dobro tu, koliko ti može bit dobro u bolnici.. A mi držimo fige da ste što duže još 2u1.
    Ana, jeeeej, Mikael je napokon s tobom! ☺ Onda ćete sigurno brzo i kući.. Jel tata sve pripremio?
    Salatice, kako je prošla vaša prva noć?
    Vana, tvoje iskustvo nas definitivno ohrabruje u slučaju da moramo na inducirani. Brzo se riješite te infekcije pa lijepo svojoj kućici. 
    Koliko god se svašta događa ovih dana na našim stranicama, ipak nam ne dolaze bebice..ajmo terminuše 😉 Mateja je rekla da je spremna, pa nek se pokrene štogod ☺
    M.girl, drži se. Ja sam na početku trudnoće bila u predrađaoni, isto tako nam je izgledala noć. Nadam se da ćeš zato cijeli dan prespavati pa će proletjeti vrijeme koje u bolnici inače traje kao vječnost..

Duda
    13. Studeni 2018. 06:52

Salatica9192

Hvala curee 😍 Prva noc bez sna proslaaa. Oka sklopila nisam. Beba nije plakala, ali je muce gasovi i sva se zgrci. Izgleda nagutala se vazduha kroz flasicu, sad mi drugarica objasnjavala najbolji polozaj hranjenja. A toliko sam srecna i zaljubljena da mi san nije potreban ahahahaha. Samo buljim u nju. Inace nije plackoo 😍 Danas joj tata ode kupiti robice br 50 i fora nekih.

Hehe, dobila sam odgovor 😉
    S kojom kilažom je Lena izašla iz bolnice? Neka ima robice i tatinog izbora. Ti probaj odmoriti u danu.. A ja mislim da ću isto tako, da se neću moći nagledati naše curice.. 😍😍

Mina93
    13. Studeni 2018. 06:54

BellaLuna

Mina to sam i ja mislila, al ak npr beba pozuti se ostaje dulje u bolnici, a kosa mi se brzo masti. Uzela sam ona mini putna pakiranja za svaki slucaj, 3 dana mogu izdrzat, al nek se nade ako ostanemo duze

Pa da al onda ti moze i muz donijet kasnije 😉 iako ajde kad su ta mala pakiranja nista mista ne zauzimaju pa nije neki problem

• zvrkica
    13. Studeni 2018. 06:54

Evo sad mi bila babica (to je od muža susjeda bivša i odrasli su skupa) i kaže da je čula da mi curi plodna voda i jel znam što to znači.. u smislu da mi svaki tren mogu reći ajte u radaonu. Oprao me neki strah malo moram priznati.

Znači popodne mi muž mora donijeti osnovno za radaonu jer nikad ne znaš

• nali
    13. Studeni 2018. 07:06

Zvrkice samo misli pozitivno, vec si neko vrijeme u bolnici tako da vjerujem da cete jos izdrzati 2u1.😘
    Ana super za maloga cimera 💙 
    Salatice odlicno da ste doma, joj prva bebica koja je doma dosla 😊
    Meni trbuh i dalje tvrd, ajmo rec trecinu dana, s povremenim bolovima.. ali neznam, glupo mi ic ponovo govorit im to kad sam od 20 tt svakih 2-3 tjedna na ctgu cesto zbog tog i nikad nije izmjerilo trudove, makar sad fakat bude jace nego prije, ali racunam da je to stres i sto ne lezim.

Mina93
    13. Studeni 2018. 07:12

Mgirl naruci da ti se donesu i slusalice i cepici za usi i ona maska za oci za spavanje i lijepo ti to popodne nadoknadi 😉😁
    Zvrkice drzimo fige da budete jos u komadu 🤗😍😘 saljemo huggg
    Salatice bravo za prvu noc 😘
    Klikerice super su kolica, i mi imamo maxi cosi al crvene boje, taman sam jucer stavila navlaku na pranje i ocistila AS 😁 sad jos moram po kosaru da i nju sredim 

• Kani07
    13. Studeni 2018. 07:20

Jutro!
    Cure u bolnicam drzite mi se,ovu nasu grupu bas drama prati ali na kraju sve bude uredu.
    Pogledajte Salaticu i Lenu kuci vec,brzo ce Ana i Mikael,sve se muke zaborave kad sve zavrsi kako treba i ja vjerujem da ce biti sve uredu s bebicama i nama😘.

💜Karla💜Nicol💙Anton

zadranka86
    13. Studeni 2018. 08:02

Cure u bo..sva podrska ovog svjeta neka ide vama....u mislima i molitvama..puse za nase tri bebusare i njihove mamice...cure molim vas ponovo cu pitat kako mi niko nije bass nista odgovorio a znam da ste pisale o tome...od jucer me boli malo ispod pupka i onako vise u livo..boli samo kad se npr okrecem u krevetu dizem s njega znaci kad radu tj.napinju se trbusni..odjednom mi je ovo krenulo jucer iz cisa mira i evo isto jutros..ja se pitam od cega je oce prestat nikad me tako nesto nije bolilo pa mi bol totalno nepoznata..pomislim ako ostane tako kako cu radat..kako cu se napinjat kad cim se napnem boli...znaci ispod pupka onako u livu stranu...molim vass bilo koja inf ce mi punoo znacit jer tocno nezz sto bi misla..jel to od rastezanja trbuha jel beba pritisce nesto..jel to ok jel opasno??vise nista ne znam i citajuci svaki dan svasta vise na svaku sitnicu ludim....hvala vam cure nadam se da ce se nac neka koja je imala slicnu bol..

url=https://lilypie.com]

Ana89
    13. Studeni 2018. 08:12

Salatica9192

Vana, kako ste vas dvojee? 😍😍😍
    Zvrkice,
    daa, dvije nedelje bi bilo odlicno. Ma uspijeces ti to, evo koliko je prošlo vec, par dana, a svaki dan znaci bebi 😍
    Ana,
    imas najsladjeg cimera na svijetu 🤗🤗🤗😍

Meni je već 4. ili peta bez sna, s razlikom tom što sam prije letila na prematurni, sad je sa mnom. Ali za Mikaela ništa nije teško izdržati 😄😄. Primjetih da dok se izdajam da više maternica grči. Ali ni to nije strašno uz Chicco uloške 😂😂 i Ibuprofen.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.