Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    12. Studeni 2018. 19:46

_lily_0

Mgirlpa zar i ti
    Pa sta je ovo kod nas na forumu jaooo
    Sve bebe bi vanka 🙈🙈
    Drzi se draga nadam se da ce sve bit ok i da ce te sto duze ostat 2u1
    Javljaj nam situaciju
    Jesi ti osjetila kakvo zatezanje bol bilo kaj obavezno nam napisi i sve ce bit sigurno uredu ❤️

To sam sve ja kriva, sve vidjele Mikaela pa bi i ostale bebe 😂😂😂

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

_lily_0
    12. Studeni 2018. 19:50

Ana89

_lily_0

Mgirlpa zar i ti
    Pa sta je ovo kod nas na forumu jaooo
    Sve bebe bi vanka 🙈🙈
    Drzi se draga nadam se da ce sve bit ok i da ce te sto duze ostat 2u1
    Javljaj nam situaciju
    Jesi ti osjetila kakvo zatezanje bol bilo kaj obavezno nam napisi i sve ce bit sigurno uredu ❤️

To sam sve ja kriva, sve vidjele Mikaela pa bi i ostale bebe 😂😂😂

Istina Ana kad su osjetile kolko smo sve bile uzbudene i vesele da ste nam vas dvoje dobro sigurno su bebe pomislile pa i mi bi van nesto se tu ljepo dogada 😂😂😂🙈🤷🏻‍♀️

Slampo
    12. Studeni 2018. 19:56

Haha ova je Ana dobra. Joj cure koje ste po bolnicama drzite se, znam kako vam je. I samo nekoliko savjeta: nemojte previse googlati jer cete umirati od straha.....jer po dr.Google svi umiremo...a sa druge strane nemojte slusati neg price oko sebe jer se te najvise prenose - to je moje iskustvo. Iskreno ja sam se spremala sa je to to, da imam preeklamsiju, da smo jos minimalno 2u1 i bla. I nakraju je trenutno sve ok, evo mirujem doma u svom krevetu. A mislim da je ova epidemija cinjenica da nas ima puno tu pa a vrijeme je neko ludooo....

Bruna92
    12. Studeni 2018. 20:05

Ja uopce necu komentirati ove ostanke u bolnici, izmaklo je kontroli i odbijam misliti na to. Ali vjerujem da ce sve biti u redu, sve smo u lijepim tjednima.
    Klikerice, dobre fritule a? 😁
    Cure koje mogu i trebaju, sutra je -15% na sve pelene u Mulleru pa trcite dok jos mozete 😂

m.girl6
    12. Studeni 2018. 20:14

Curke moje, hvala svima na potpori. Sad sam u glavi ok, jer kad me Kos poslao hitno u bolnicu i da doma ni nejdem plakala sam cijelim putem, jako sam se bojala. Sad mi je malo lakše, dobila te lijekove i nije mi busa vise napeta. Oni me pitaju da jel sam osjetila trudove, pa kaj ja znam kaj su trudovi kad sam prvorotkinja? 🙄😳
    Muž mi donio spavaćice, punu vrećicu hrane i svega tak da mi ništa ne usfali. On se jadan prepao vise nego ja. 
    Nažalost nemam slušalice, zaboravila sam muzi reci da donese. Uglavnom, nezz kaj je to sa našim Beničanci kud bi one van prije reda. Nadam se da ću za par dana domeka i da se ovo bude smirilo sve, samo da sam im pod kontrolom, koliko god mi se ovdje ne sviđa.

Noa 💙

BellaLuna
    12. Studeni 2018. 20:29

Upadam prije nego krenem citati sve danasnje 🙈 evo popisa sta sam spakirala za bolnicu (krajnje vrijeme mi je da odlucim u koju bolnicu cu ici 😫 za sad su mi petrova i merkur u uzem izboru). Molim sugestije ako nesto fali ili je visak, pogotovo od nasih mamica 😄
    *Torba za boks:
    -fascikl s nalazima i dokumentima
    -spavacica na kratke rukave
    -voda+coko plocice/krekeri
    -ulozak+mrezaste gacice x1
    -termalna voda u spreju
    -wc papir
    -vlazne maramice
    -dezinfekcijske maramice
    -labello
    -kirursko odijelo za tatu

*Torba za sobu:
    -2 spavacice
    -rucnici veliki+mali
    -papuce + carape
    -chicco ulosci + mrezaste gacice
    -grudnjak za dojenje
    -jastucici za grudnjak 
    -paket pelena
    -vlazne maramice
    -jednokratne podloge za presvlacenje
    -dezinfekcijske maramice i gel za dezinfekciju ruku
    -neseser

*Neseser:
    -cetkica+pasta za zube
    -gel za tusiranje, sampon, regenerator, mini suhi sampon, krema za tijelo, krema za lice, dezic
    -maramice za ciscenje lica + micelarna i vatice
    -mast za bradavice
    -obicne maramice
    -britvica
    -gumice za kosu

AllieH
    12. Studeni 2018. 20:31

Nek si se ti smirila, to je najbitnije i najbolje i za tebe i za Nou. I naravno da ce biti sve u redu. 💙 Na koliko su ti ga procijenili? 
    I dobro Slampo kaze, treba izbjegavati Google, mislim da nas samo jos vise prestrasi. 

Luka ❤

mmama2
    12. Studeni 2018. 20:34

m.girl6

Curke moje, hvala svima na potpori. Sad sam u glavi ok, jer kad me Kos poslao hitno u bolnicu i da doma ni nejdem plakala sam cijelim putem, jako sam se bojala. Sad mi je malo lakše, dobila te lijekove i nije mi busa vise napeta. Oni me pitaju da jel sam osjetila trudove, pa kaj ja znam kaj su trudovi kad sam prvorotkinja? 🙄😳
    Muž mi donio spavaćice, punu vrećicu hrane i svega tak da mi ništa ne usfali. On se jadan prepao vise nego ja.
    Nažalost nemam slušalice, zaboravila sam muzi reci da donese. Uglavnom, nezz kaj je to sa našim Beničanci kud bi one van prije reda. Nadam se da ću za par dana domeka i da se ovo bude smirilo sve, samo da sam im pod kontrolom, koliko god mi se ovdje ne sviđa.

Isla si na redoviti pregled ili.. nisi osjetila nista neobicno, nikakve bolove, zatezanja i sl

url=https://lilypie.com]

m.girl6
    12. Studeni 2018. 20:38

Allie, hvala ti. Da, da budem iskrena sama se sebi čudim kaj sam u glavi ok. 1700g je sada, manji za skoro 2 tj nego kaj bi trebao biti, mislim i ja sam sitnija, ali opet.. 💙
    Da, išla na redovnu kontrolu i u Petrovoj mi rekli da je sve ok i da nek dođem za 3 tj. Naravno nisu me stavljali ni na ctg ni ništa, hvala Bogu da sam se danas naručila kod dr. Kosa i da je bebu cijelu pregledao. S Noom je sve u najboljem redu i to mi je najbitnije, kontrakcije se već lagano smiruju i nadam se domeka čim prije. ☺️

Noa 💙

m.girl6
    12. Studeni 2018. 20:40

A osjetila sam zatezanje ali nisam znala da su to kontrakcije, mislila sam samo da se beba okreće i to je to. Prva mi je trudnoća, a još se i vrat grlica maternice skratio..

Noa 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.