Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maggie85
    12. Studeni 2018. 22:56

Evo moj bebač se zadnja 2h neće smiriti, što zvuči super, ali nikad dosad nije tako dugo u komadu bio aktivan. Trbuh tvrd konstantno, samo krvge iskaču na drugim mjestima. Bolova nikakvih nemam pa pretpostavljam da je sve ok. Ako su to kontrakcije, super, nek se samo nastave biti takve, bezbolne.  😊
    Salatice, sretna prva noć s Lenom, nadam se da ćete nešto i spavati 😘

Klikerica
    12. Studeni 2018. 23:47

mmama2

Klikerica

Evo ja sam išla malo proučiti kako bi izgledale te neke prve kontrakcije,i po ničemu ja ne bi skužila i da sam ih imala…
    Proučila sam sve opise i to meni zvuči kao pomicanje bebe kao da me jače zategne…a ovaj moj je non stop aktivan i ja uopce vise ne kontam sta me zateže,a što ne… a tvrd stomak sam imala jednom. Još 2 tjedna do pregleda….

Ma gle, da se nije poklopilo sa redovnim pregledom njoj bi postale kontrakcije jace, cesce ili vec nesto, skuzila bi i ona bez brige.. nemojmo sada sve pocet panicarit na svaki pokret bebin ;) di nam je Ana idem ju spotat da se javi sa svojom samo pozitivom😇😇😇

Ma ne zelim panicariti,samo kazem da ja to ne bi skontala,jer je m.girl6 rekla da bas i nije imala na temelju čega skontati.
    Maggie,nadam se da je to samo puno hoda danas i sve što su te iznervirali na raznim lokacijama. Probaj se umiriti...topli tuš pali uvijek

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

pepe1907
    13. Studeni 2018. 00:10

Klikerica

mmama2

Klikerica

Evo ja sam išla malo proučiti kako bi izgledale te neke prve kontrakcije,i po ničemu ja ne bi skužila i da sam ih imala…
    Proučila sam sve opise i to meni zvuči kao pomicanje bebe kao da me jače zategne…a ovaj moj je non stop aktivan i ja uopce vise ne kontam sta me zateže,a što ne… a tvrd stomak sam imala jednom. Još 2 tjedna do pregleda….

Ma gle, da se nije poklopilo sa redovnim pregledom njoj bi postale kontrakcije jace, cesce ili vec nesto, skuzila bi i ona bez brige.. nemojmo sada sve pocet panicarit na svaki pokret bebin ;) di nam je Ana idem ju spotat da se javi sa svojom samo pozitivom😇😇😇

Ma ne zelim panicariti,samo kazem da ja to ne bi skontala,jer je m.girl6 rekla da bas i nije imala na temelju čega skontati.
    Maggie,nadam se da je to samo puno hoda danas i sve što su te iznervirali na raznim lokacijama. Probaj se umiriti…topli tuš pali uvijek

vi pricate o bh ili trudovima? vec sam rekla da bh nisam ni imala, tj.ako jesam da ih nisam prepoznala jer se malac isto jako bacaka unutra pa ne znam tocno prepoznati

m.girl6
    13. Studeni 2018. 03:58

Jutro svima, ne možeš stvarno skužiti, barem ja nisam mogla te bh kontrakcije i lagane trudice, jbt pa prvo mi je. Al dobro. Sad je sve ok kak je moglo biti.
    Spavanja nema, možda odspavali sat vremena u komadu, još 1 žena upravo rodila, Vice jadna i ona i bebica par metara dalje od nas. Samo da me premjeste u sobu danas da mogu normalno odspavati. Busa je i dalje mekana, kaj je ok. Moram zvati svoju gin da mi pripremi doznake za komplikacije pa da mi šogorica to odnese u školu tj. Poslodavcu. Čak smo i gladni malo pa jedva cekam jutro da papamo. ☺️
    Idem još malo zaklopiti oci, možda uspijem zaspati. Puse svima drage moje 🥰💙

Noa 💙

Ana89
    13. Studeni 2018. 04:49

mmama2

Klikerica

Tu sam, već nezz koji dan na sleep deprivationu . Ali nije mi teško za bebana, jedino mi se srce steže haha. Inače, za one bez fejsa, jučer dobih svog malog cimera 😊😊😊

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Ana89
    13. Studeni 2018. 05:01

Ana89

mmama2

Klikerica

Tu sam, već nezz koji dan na sleep deprivationu . Ali nije mi teško za bebana, jedino mi se srce steže haha. Inače, za one bez fejsa, jučer dobih svog malog cimera 😊😊😊

Htjedoh napisati umjesto srce steže, *jedino da on jede lijepo moje svaka 3 sata...sve cure po bolnicama držite se i to će proći.

url=https://daisypath.com]

Vana11
    13. Studeni 2018. 05:30

Salatice, tako mi je drago da ste kod kuće, vjerujem da je teško, ali brzo ćeš ti to. ❤ Ja odbrojavam dane...
    Zvrkice, vjerujem da te strah induciranog, i mene je bilo, ali na kraju mislim da nije to tako strašno, barem meni nije bilo. Ja niš nisam bila otvorena da bi na kraju rodila za 3 sata, bez da sam rezana, popucala ili bilo kaj. A i s bebom jebsve bilo dobro. Samo vjeruj da si u dobrim rukama i da će sve biti dobro. Naravno, čim duže još da pričeka da još malo naraste, ali i sad je to već sigurno.😘
    I ostale cure po bolnicama, nije lako, imaš previše vremena za razmišljanje, svega oko sebe za gledati, ali samo fokus na ono najvažnije i vjera da će sve završit super. A kad vas pogleda onim malenim okicama, stvarno znate da je vrijedilo baš svake brige, pregleda, straha ❤

• zvrkica
    13. Studeni 2018. 06:26

Jutro 😀 Sretno na pregledima 🤗

Cure, samo slušajte svoje tijelo, i ako je nešto sumnjivo bolje doktoru otići za bezveze. Prošla sam to pa znam.

Vana, strah me induciranog jedino zato što nismo u terminu, ali prihvatila sam to kao opciju.
    Koliko god mi je tu muka od svega barem znam da smo na sigurnom. Nadam se da ćemo što dulje nas dvije ostati skupa.
    Sestre na patologiji su super, i doktori, pa je puno puno lakše. Već me svi znaju 😂😂😂😂

Prvo mi je cilj bio doći do 15.12., a sada sam realnija pa nekako da izguramo bar 2 tjedna

Salatica9192
    13. Studeni 2018. 06:35

Hvala curee 😍 Prva noc bez sna proslaaa. Oka sklopila nisam. Beba nije plakala, ali je muce gasovi i sva se zgrci. Izgleda nagutala se vazduha kroz flasicu, sad mi drugarica objasnjavala najbolji polozaj hranjenja. A toliko sam srecna i zaljubljena da mi san nije potreban ahahahaha. Samo buljim u nju. Inace nije plackoo 😍 Danas joj tata ode kupiti robice br 50 i fora nekih. 
    Vana, kako ste vas dvojee? 😍😍😍 
    Zvrkice, 
    daa, dvije nedelje bi bilo odlicno. Ma uspijeces ti to, evo koliko je prošlo vec, par dana, a svaki dan znaci bebi 😍
    Ana, 
    imas najsladjeg cimera na svijetu 🤗🤗🤗😍

Duda
    13. Studeni 2018. 06:48

Jutro, cure ☺
    Zvrkice, drži se, drago mi je da si optimistična i da ti je dobro tu, koliko ti može bit dobro u bolnici.. A mi držimo fige da ste što duže još 2u1.
    Ana, jeeeej, Mikael je napokon s tobom! ☺ Onda ćete sigurno brzo i kući.. Jel tata sve pripremio?
    Salatice, kako je prošla vaša prva noć?
    Vana, tvoje iskustvo nas definitivno ohrabruje u slučaju da moramo na inducirani. Brzo se riješite te infekcije pa lijepo svojoj kućici. 
    Koliko god se svašta događa ovih dana na našim stranicama, ipak nam ne dolaze bebice..ajmo terminuše 😉 Mateja je rekla da je spremna, pa nek se pokrene štogod ☺
    M.girl, drži se. Ja sam na početku trudnoće bila u predrađaoni, isto tako nam je izgledala noć. Nadam se da ćeš zato cijeli dan prespavati pa će proletjeti vrijeme koje u bolnici inače traje kao vječnost..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.