A osjetila sam zatezanje ali nisam znala da su to kontrakcije, mislila sam samo da se beba okreće i to je to. Prva mi je trudnoća, a još se i vrat grlica maternice skratio..
A kuzis kak je to sjeb.ano.. u tim tjednima obicno i je rade ctg i ostalo, eventualno uzv, od 30-35 tj, kao zadnji do pred porod.. i kako bi zene trebale ona ista znat
url=https://lilypie.com]
A joj, cure..vidim da je danas bio stresan dan za mnoge od vas.. Žao mi je što je tako, al vidim da ste sad već mirnije i znam da će biti sve u redu, držite se samo i, kako cure kažu, ne googlajte.
Ana, Mikael nas je sve jako iznenadio i donio svojim rođenjem toliko emocija, nije čudo da bi svi van za njim. 😉
Ja sam danas u viktoru kupila torbu za rodilište (netko je sličnu ovdje reklamirao), sutra sve prebacujem u nju i napravila sam mini popis onoga što se još u tom trenu treba ubaciti (dokumenti, nalazi, voda i tako te stvari).
Danas sam i po bojama razvrstala svu robicu, posteljinu, tetrice itd., u ponedjeljak krećem s pranjem (već bi sutra ali više gostiju se najavilo ovaj tjedan i za vikend pa imam previše drugih stvari za obavljat). Još kupim kompletic za izlazak, pa da mi ostane još samo postavljanje i dekoriranje sobice. Tako cu i ja biti mirnija, pored svega što nam se krenulo pokretati na ovim našim stranicama 😉
Upadam prije nego krenem citati sve danasnje 🙈 evo popisa sta sam spakirala za bolnicu (krajnje vrijeme mi je da odlucim u koju bolnicu cu ici 😫 za sad su mi petrova i merkur u uzem izboru). Molim sugestije ako nesto fali ili je visak, pogotovo od nasih mamica 😄
*Torba za boks:
-fascikl s nalazima i dokumentima
-spavacica na kratke rukave
-voda+coko plocice/krekeri
-ulozak+mrezaste gacice x1
-termalna voda u spreju
-wc papir
-vlazne maramice
-dezinfekcijske maramice
-labello
-kirursko odijelo za tatu
*Torba za sobu:
-2 spavacice
-rucnici veliki+mali
-papuce + carape
-chicco ulosci + mrezaste gacice
-grudnjak za dojenje
-jastucici za grudnjak
-paket pelena
-vlazne maramice
-jednokratne podloge za presvlacenje
-dezinfekcijske maramice i gel za dezinfekciju ruku
-neseser
*Neseser:
-cetkica+pasta za zube
-gel za tusiranje, sampon, regenerator, mini suhi sampon, krema za tijelo, krema za lice, dezic
-maramice za ciscenje lica + micelarna i vatice
-mast za bradavice
-obicne maramice
-britvica
-gumice za kosu
Boks japanke ili nesto slicno gumeno, s njima se planiram i kasnije tusirat..
Neseser ja ne nosim nista za kosu, jednostavno cu je svezat u pundju nisku, tesko da ces imat vrijeme za radit frizure i prat kosu.. Ja imam u planu oprat kosu prije bolnice 😊 tako da mi je za kosu na popisu cetka i gumice 😁
Mgirl evo sad sam procitala kaj je bilo..drzi se i glavu gore, vriskove iz radaone ignoriraj - a mozda prestrase Nou pa se ipak nece dat van jos bar mjesec dana 😊
Nažalost nemam slušalice, zaboravila sam muzi reci da donese..
Donesem ti ujutro slušalice... sada sam već u pidžami,a ne vjerujem da bi me ovak kasno pustili kod tebe.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Mina to sam i ja mislila, al ak npr beba pozuti se ostaje dulje u bolnici, a kosa mi se brzo masti. Uzela sam ona mini putna pakiranja za svaki slucaj, 3 dana mogu izdrzat, al nek se nade ako ostanemo duze
I stvaeno moramo stati s bolnicama.... prije 3 tjedna smo imale sveburedne preglede,i sad odjednom epidemija odlazaka u bolnicu. Moramo pričatino drugim glupostima...
Npr. fritulama koje su ispale bogovski...nemam sliku,sve smo pojeli odmah,toliko su bile dobre.
Ili ovlaživaču zraka koji mi je danas stigao... brutalan je. Ima lcd zaslon i bolji je nego smo očekivali.
Odlična je ova frotirska unutarnja navlaka,jer se može prati koliko hoćeš. Ima i umetak za novorođenče
Evo tražim stvarno nešto o čemu bi mogla tipkati,a da nema veze s temom "kako se osjecam danas"🤨
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Ajme ja sam sad htjela ići raditi te fritule i imam sve osim brašna!!
A vijesti, a vijesti...
Ja sam sigurna da će sve to dobro završit, ali nije lako kad te zadesi takva vijest i kad ti je poljuljano tlo pod nogama. U svakom slučaju, pratim vas i navijam za svih nas!
Teško mi je pohvatati sve što se događa, ali vidim da na kraju to budu uvijek dobre vijesti, a to je najvažnije. Preživjet ćemo sve što treba, ali ove bebe stvarno mogu malo pauzirat s tim rizičnim ponašanjem.
Meni pregled prekosutra.
Nije mi svejedno još od prošloga, ali jedva čekam da vidim na čemu sam ja.
Stalno mislim da imam kontrakcije, skačem na svaki pokret, a kako i ne bih kad se sve ovo događa.
Stres baš, ali držite se cure!!!
Bit će sve okej!!!
Cureee, da javim i vama koji nemate fejss, da smo ja i Lena kuciii 😍😍😍😍 Prvi utisak - strasnoo haha. Ali malo cim mi pokaze neko, lakse je. Sutra patronazna dolazi na kupanje, itd. Sad prva noć bez sna haha😍
Citam zaostatke, nesto se desavalo, nadam se da je sve ok. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji