Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    12. Studeni 2018. 20:52

m.girl6

A osjetila sam zatezanje ali nisam znala da su to kontrakcije, mislila sam samo da se beba okreće i to je to. Prva mi je trudnoća, a još se i vrat grlica maternice skratio..

A kuzis kak je to sjeb.ano.. u tim tjednima obicno i je rade ctg i ostalo, eventualno uzv, od 30-35 tj, kao zadnji do pred porod..  i kako bi zene trebale ona ista znat

url=https://lilypie.com]

Duda
    12. Studeni 2018. 21:00

A joj, cure..vidim da je danas bio stresan dan za mnoge od vas.. Žao mi je što je tako, al vidim da ste sad već mirnije i znam da će biti sve u redu, držite se samo i, kako cure kažu, ne googlajte.
    Ana, Mikael nas je sve jako iznenadio i donio svojim rođenjem toliko emocija, nije čudo da bi svi van za njim. 😉
    Ja sam danas u viktoru kupila torbu za rodilište (netko je sličnu ovdje reklamirao), sutra sve prebacujem u nju i napravila sam mini popis onoga što se još u tom trenu treba ubaciti (dokumenti, nalazi, voda i tako te stvari).
    Danas sam i po bojama razvrstala svu robicu, posteljinu, tetrice itd., u ponedjeljak krećem s pranjem (već bi sutra ali više gostiju se najavilo ovaj tjedan i za vikend pa imam previše drugih stvari za obavljat). Još kupim kompletic za izlazak, pa da mi ostane još samo postavljanje i dekoriranje sobice. Tako cu i ja biti mirnija, pored svega što nam se krenulo pokretati na ovim našim stranicama 😉

Mina93
    12. Studeni 2018. 21:08

BellaLuna

Upadam prije nego krenem citati sve danasnje 🙈 evo popisa sta sam spakirala za bolnicu (krajnje vrijeme mi je da odlucim u koju bolnicu cu ici 😫 za sad su mi petrova i merkur u uzem izboru). Molim sugestije ako nesto fali ili je visak, pogotovo od nasih mamica 😄
    *Torba za boks:
    -fascikl s nalazima i dokumentima
    -spavacica na kratke rukave
    -voda+coko plocice/krekeri
    -ulozak+mrezaste gacice x1
    -termalna voda u spreju
    -wc papir
    -vlazne maramice
    -dezinfekcijske maramice
    -labello
    -kirursko odijelo za tatu

*Torba za sobu:
    -2 spavacice
    -rucnici veliki+mali
    -papuce + carape
    -chicco ulosci + mrezaste gacice
    -grudnjak za dojenje
    -jastucici za grudnjak
    -paket pelena
    -vlazne maramice
    -jednokratne podloge za presvlacenje
    -dezinfekcijske maramice i gel za dezinfekciju ruku
    -neseser

*Neseser:
    -cetkica+pasta za zube
    -gel za tusiranje, sampon, regenerator, mini suhi sampon, krema za tijelo, krema za lice, dezic
    -maramice za ciscenje lica + micelarna i vatice
    -mast za bradavice
    -obicne maramice
    -britvica
    -gumice za kosu

Boks japanke ili nesto slicno gumeno, s njima se planiram i kasnije tusirat..
    Neseser ja ne nosim nista za kosu, jednostavno cu je svezat u pundju nisku, tesko da ces imat vrijeme za radit frizure i prat kosu.. Ja imam u planu oprat kosu prije bolnice 😊 tako da mi je za kosu na popisu cetka i gumice 😁

BellaLuna
    12. Studeni 2018. 21:08

Mgirl evo sad sam procitala kaj je bilo..drzi se i glavu gore, vriskove iz radaone ignoriraj - a mozda prestrase Nou pa se ipak nece dat van jos bar mjesec dana 😊

Klikerica
    12. Studeni 2018. 21:10

m.girl6

Nažalost nemam slušalice, zaboravila sam muzi reci da donese..

Donesem ti ujutro slušalice... sada sam već u pidžami,a ne vjerujem da bi me ovak kasno pustili kod tebe.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

BellaLuna
    12. Studeni 2018. 21:11

Mina to sam i ja mislila, al ak npr beba pozuti se ostaje dulje u bolnici, a kosa mi se brzo masti. Uzela sam ona mini putna pakiranja za svaki slucaj, 3 dana mogu izdrzat, al nek se nade ako ostanemo duze 

Klikerica
    12. Studeni 2018. 21:21

I stvaeno moramo stati s bolnicama.... prije 3 tjedna smo imale sveburedne preglede,i sad odjednom epidemija odlazaka u bolnicu. Moramo pričatino drugim glupostima...
    Npr. fritulama koje su ispale bogovski...nemam sliku,sve smo pojeli odmah,toliko su bile dobre.
    Ili ovlaživaču zraka koji mi je danas stigao... brutalan je. Ima lcd zaslon i bolji je nego smo očekivali.

Odlična je ova frotirska unutarnja navlaka,jer se može prati koliko hoćeš. Ima i umetak za novorođenče
    Evo tražim stvarno nešto o čemu bi mogla tipkati,a da nema veze s temom "kako se osjecam danas"🤨

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Maggie85
    12. Studeni 2018. 21:25

Ajme ja sam sad htjela ići raditi te fritule i imam sve osim brašna!! 

bambusovlist
    12. Studeni 2018. 21:26

A vijesti, a vijesti...
    Ja sam sigurna da će sve to dobro završit, ali nije lako kad te zadesi takva vijest i kad ti je poljuljano tlo pod nogama. U svakom slučaju, pratim vas i navijam za svih nas!
    Teško mi je pohvatati sve što se događa, ali vidim da na kraju to budu uvijek dobre vijesti, a to je najvažnije. Preživjet ćemo sve što treba, ali ove bebe stvarno mogu malo pauzirat s tim rizičnim ponašanjem.
    Meni pregled prekosutra.
    Nije mi svejedno još od prošloga, ali jedva čekam da vidim na čemu sam ja.
    Stalno mislim da imam kontrakcije, skačem na svaki pokret, a kako i ne bih kad se sve ovo događa.
    Stres baš, ali držite se cure!!!
    Bit će sve okej!!!

Salatica9192
    12. Studeni 2018. 21:36

Cureee, da javim i vama koji nemate fejss, da smo ja i Lena kuciii 😍😍😍😍 Prvi utisak - strasnoo haha. Ali malo cim mi pokaze neko, lakse je. Sutra patronazna dolazi na kupanje, itd. Sad prva noć bez sna haha😍
    Citam zaostatke, nesto se desavalo, nadam se da je sve ok. ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.