Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nunii
    12. Studeni 2018. 21:37

Curke u bolnicama drzite se❤️ Saljem pozitivne vibre. I ja sam u 32 tj zavrsila u bolnici. Samo pozitiva i ne citajte previse po netu.Mislite na bebice i sebe.

Jedna je napisala za vaginalne ako se ne varam za 150kn? Nakon izlaska iz bolnice dala sam 50€ za tri vrste i jedna od tih ima samo 7 komada i dode cca 10€. Jos dva paketa moram uzeti i zdrastveno mi ih ne pokriva ni ne vraca novac. Znaci party.
    Dobila sam papir za streptokok koji dode 25€. Na sljedecem pregledu budem trazila da rijesimo i to.

Ctg mi rade od onog testa na secer. Znaci 25tt. I od onda stalno i normalan ultrazvuk i vaginalni +provjera dal sam otvorena.

Jos uvijek ne znam u kojoj bolnici budem rodila. Moja doktorica ko da hoce bas Minhen,a meni se ne svida previse. Daleko je dragom od posla do bolnice i jos do doma 50km. Moram nazicati ove u Dachau da mi oni vade prste kad zelim kod njih roditi.A nude skoro sve isto. U Dah nema baba iz crkve koje stoji ispred tebe ko da ti treba bolesnicko pomazanje😡

• zvrkica
    12. Studeni 2018. 21:37

Mgirl znam kako je jer sam to proživjela prošlu srijedu.
    Lijekovi će ti pomoći i ne brini.

Cure, ja sam u bolnici i dalje jer moja Z stize ranije očito. Curi nam plodna voda, na antibioticima sam i guramo dan po dan. Čim bude manje vode znate da ide inducirani.
    strah me je, ali prezivjeti ću. I doktori i sestre uvjeravaju da je to sada relativno sigurno, ali u mojoj glavi je najbolje da malena ostane još u trbuhu.
    kako bude, bit će. Moram samo mužu javiti što da priredi.

Klikerice takav imamo i mi, oduševljeni smo 😁

m.girl6
    12. Studeni 2018. 21:44

Da, bas je sjebano. Al hvala Bogu da je dr na vrijeme vidio te kontrakcije i da su me nakljukali sa lijekovima sa se to lijepo smirilo. 
    Klikerice, hvala ti bas si dušica. 🥰
    Kolica su ti predivna i sa jajetom. I mi imamo maxi cosi samo crveno. Jel i tvoje peblle plus? I da ovlaživač je isto mrak, moj muž je bas pitao jel nam to treba, ja reko ne, Haha a sad vidim da sve to kupujete 😆

Noa 💙

Slampo
    12. Studeni 2018. 21:50

Zvrkica drzi se, vec ste u ok tjednima. Držite se....moj savjet za torbe za bolnice je definitivno nekakva hrana, jastuk jer ovi h bolnici su koma....(to moze i pratnja donjeti u posjetu, u nekoj vecoj vrećici), nesto konkretno za čitanje i ono sto je meni ovih dana falilo je bilo majica kratkih rukava ili mozda potkosulja....pogodnih za dojenje(nadam se da cete u tu svrhu biti tamo 😁) jer je barem meni u bolnici bilo ekstremno vruce i najbolje mi je odg tako nesto lagano, pamucno (nisam bas fan pidzama). Vidim da se opet to spominje a i ja sam korigirala svoj popis. 

Sunflower! 🌻
    12. Studeni 2018. 21:52

Curke! Samo vas kratko uletavam pozdraviti... vidim hrpa dogadanja ovih dana, pratim sve ali ne stignem se ubaciti bas 🥴
    Vidim da se nase mame hrabro drze sa svojim smotuljcima 🥰🥰
    A curama koje su u bolnicama saljem velike zagrljaje, budite jake i pozitivne, kolko god se na trenutke to vjerojatno tesko cini 😘
    Kod mene nema nista novog, mada da me se pita potpisala bih ove sekunde da idem rodit, bas ono ne mogu vise, sva sam cangrizava, napeta, sve me boli, ne mogu spavat normalno, na svako zatezanje se trzam da nije to to mozda... ugl spremna sam totalno i nadam se sto prije da ce se stvari pokrenut 😅😅

m.girl6
    12. Studeni 2018. 22:03

Zvrkice i cure hvala. A u kojoj si ti bolnici? Hvala Bogu plodne vode ima dovoljno i to je ok, stvarno se nadam da za par dana idemo domeka. ☺️ Razmišljam pozitivno. 
    Koje si ti lijekove dobila? 

Noa 💙

Salatica9192
    12. Studeni 2018. 22:04

Cure, držite se. Evo mene i Ane sa nedonoscadima i sve oke. Doguracete i vi, drzim fige, a ako i ne, sve oke, na sigurnom ste. Vecina je cura sa mnom bila sto su u tim nedeljama 31, 32, 33. Bebice sve super, malo samo duze od Lene budu. I super za stereoide, znaci ja mislim da je to Leni pomoglo da nema problema sa kiseonikom. Ubijedjena sam. Javljajte se ❤️

du1988
    12. Studeni 2018. 22:05

zvrkice pa sto kazu koliko se moze oduziti to curenje, a da ne dodje do manjka? cinis mi se mirna i pribrana, to pozdravljam! m.girl, dobro sve kazes...kako bi mi prvorotke trebale znati sto je normalno, a sto ne?! klikerice, kolica su super! Ovlazivac mi za sad ne treba, al zato gorim za susilicom od ove glupe vlage!!! mateja, drzim fige da se pokrene kad ti je vec zelja, a u terminu si 😊 salatice, neka vas kuci, bas mi je drago i sigurna sam da ces se snaci kao i u svemu do sad 🤗🤗 

url=https://lilypie.com]

• zvrkica
    12. Studeni 2018. 22:15

mgirl Osijek.
    Dobila dexice za pluća i cordipin protiv trudova. Ctg 4 dana zaredom je ok.
    Otvorena sam 1 prst sada. 

Du ne zna se
    Sada intravenozno antibiotici da ne dođe do infekcije i idemo dan po dan. Na pracenju sam i danas je bilo dovoljno plodne vode. Tu nema pravila, može trajat danima ili tjednima. Isplakala sam se od jada i straha, ali to za  Z nije dobro pa trudim opustiti se. Sve je u rukama onog gore

Klikerica
    12. Studeni 2018. 22:38

Evo ja sam išla malo proučiti kako bi izgledale te neke prve kontrakcije,i po ničemu ja ne bi skužila i da sam ih imala... 
    Proučila sam sve opise i to meni zvuči kao pomicanje bebe kao da me jače zategne...a ovaj moj je non stop aktivan i ja uopce vise ne kontam sta me zateže,a što ne... a tvrd stomak sam imala jednom. Još 2 tjedna do pregleda.... 

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.