Maggie da nije to sad sluzni krenuo?
Zadranka ma sva ta probadanja su normalna u ovim visokim tjednima, sigurno se sjećaš iz prethodnih trudnoća... Dok nije jaka bol ili neka krvarenja i čudni iscjedci ja vjerujem da je sve ok.
Ja se od jučer jedva krećem od stezanja u leđima i bolova u zdjelici 😪 Sutra sam popodne na pregledu u rodilištu i ako ga dočekam sve se mislim da nosim torbu sa sobom za slučaj da me ostave...eto tako se osjećam. A ako svi ovi bolovi nisu učinili neki posao otvaranja, onda stvarnoooooo 😲
Ja se super oporavljam. Nemam ni jedan šav tako da već najnormalnije mogu sjediti. I sve ostalo već mogu normalno raditi, saginjati se, okretati, dizati bebu iz krevetića. Fizioterapeutkinja nam je rekla da radimo kegelove vjezbe, spavamo na trbuhu (to sam jedva dočekala! 😄) i krećemo se koliko možemo pa šetam s bebom po sobi. E, da, i za steznik za trbuh je govorila. Da ga za vaginalni porod preporuča nositi do 3 tjedna i to isključivo kod aktivnosti, dok se miruje obavezno ga skinuti. I nakon 3 tjedna lagano krenuti s lakšim vježbama za trbušne mišiće (npr. Leći na ravnu podlogu, staviti ruke iza glave i lagano se podizati (čak ni ne klasični trbušnjaci), ali nikako ne u stranu, nego samo ravno prema gore podizati glavu i ramena).
Do sad nisam tražila ni jednu tabletu protiv bolova jer nije ništa neizdrživo.
Što se tiče stezanja u maternici kod dojenja, ja nisam osjetila neke grčeve ili stezanja, meni je uglavnom poslije podoja ona menstrualna bol u donjem dijelu trbuha, ali sad već i to slabije nego 1.,2.dan
url=https://lilypie.com]
Cure koje ste imale carski ,mozete mi protokol kako ide mislim kako ste vi prosle,opcu ili spinalnu anesteziju ,u utorak imam razgovor i kroz postupak kako ce ici ali eto ja bi da cujem vas😊,i od jucer me dojnji leda bas kao menstrualna bol na mahove uzima ali ne siri se prema naprijed nisam sigurna da cu do tog razgovora doc😂,ali dao mi je dr broj od KRS ,ako primjetim krv,oticanje plodne vode ,kontrakcije ,smanjenu aktivnost bebe da nazovem da dolazim i sve ce bit spremno.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Ja se super oporavljam. Nemam ni jedan šav tako da već najnormalnije mogu sjediti. I sve ostalo već mogu normalno raditi, saginjati se, okretati, dizati bebu iz krevetića. Fizioterapeutkinja nam je rekla da radimo kegelove vjezbe, spavamo na trbuhu (to sam jedva dočekala! 😄) i krećemo se koliko možemo pa šetam s bebom po sobi. E, da, i za steznik za trbuh je govorila. Da ga za vaginalni porod preporuča nositi do 3 tjedna i to isključivo kod aktivnosti, dok se miruje obavezno ga skinuti. I nakon 3 tjedna lagano krenuti s lakšim vježbama za trbušne mišiće (npr. Leći na ravnu podlogu, staviti ruke iza glave i lagano se podizati (čak ni ne klasični trbušnjaci), ali nikako ne u stranu, nego samo ravno prema gore podizati glavu i ramena).
Do sad nisam tražila ni jednu tabletu protiv bolova jer nije ništa neizdrživo.
Što se tiče stezanja u maternici kod dojenja, ja nisam osjetila neke grčeve ili stezanja, meni je uglavnom poslije podoja ona menstrualna bol u donjem dijelu trbuha, ali sad već i to slabije nego 1.,2.dan
Ajde bas lijepo, korisne informacije si nam dala, hvala ti! Nadam se da ce se Blaz brzo izboriti i da cete se uskoro maziti doma 🤞💙 nemoj nas zaboraviti kad se to dogodi 😊
url=https://lilypie.com]
M.girl6- nisu me pustili nikuda unutra. Pa su ti slušalice na porti na samom ulazu,na tvoje ime.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Klikerice, svaka ti čast, baš si brižna.
Šaljem puno pusa svim curama u bolnici, znam da će na kraju ispast sve super :)) Pogledajte Salaticu i Anu i Vanu.
Baš sam malo gledala profile, par cura je opako u terminu.
E, Klikerice, gdje si kupila as? Ja planiram istu tu, pričekat ću sad do 23. ako bude neki popust u WG na sajmu, makar nekako sumnjam -.- Nemam baš neka očekivanja od njega. Ja ću ići 23. popodne, pa vam se pridružim na kavi ako će se organizirati!
Vana lijepo je cuti dobre vijesti, samo se vi lagano oporavljajte i mazite 😍😊
Kupila spavacicu na placu na crnomercu i bas sam zadovoljna, dodje mi odma da cesce idem tamo u soping 🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji