Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m.girl6
    12. Studeni 2018. 18:10

Cure moje, samo da prijavim ostanak u bolnici nažalost. Bila privat kod dr.Kosa i hitno me vratio u Petrovu jer sam imala kontrakcije tj lagane trudove. Dobila sam diazapem, ketonal i dexametazon i još u venu neku Rigerovu otopinu. Bojim se jako, bebica je manja nego kaj bi trebala biti i samo da izdržimo barem još par tj i da sve bude dobro s njim.
    Smjestili me pred rađaonicu jer nema mjesta, tek sutra valjda na odjel. Žene vrište već par sati tak da ništa od spavanja noćas. 

Noa 💙

Ivylee
    12. Studeni 2018. 18:22

Ajme cure pa šta se to događa 😥 M.girl, drži se, hrabro i smireno da izgurate još koji tjedan 🤗😘

Klikerica
    12. Studeni 2018. 18:22

m.girl6

Cure moje, samo da prijavim ostanak u bolnici nažalost. Bila privat kod dr.Kosa i hitno me vratio u Petrovu jer sam imala kontrakcije tj lagane trudove. Dobila sam diazapem, ketonal i dexametazon i još u venu neku Rigerovu otopinu. Bojim se jako, bebica je manja nego kaj bi trebala biti i samo da izdržimo barem još par tj i da sve bude dobro s njim.
    Smjestili me pred rađaonicu jer nema mjesta, tek sutra valjda na odjel. Žene vrište već par sati tak da ništa od spavanja noćas.

o đizus! I ti isto?! Pa dokle više će vas ostavljati u bolnici? Ja ne vjerujem... Jel imaš slušalice? Ne možeš biti mirna ako vrište oko tebe....grrrr

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

MareiKate
    12. Studeni 2018. 18:26

m.girl drž'te se! Neka sve bude dobro... A jesi ti osjetila nekako te kontrakcije ili ih je samo ctg očitao ili nešto? 

Pticaselicazgst
    12. Studeni 2018. 18:28

Mgirl pa ne mogu vjerovat. 😰 drzi se i probaj biti pozitivna. Jesi osjetila te kontrakcije? Sad ce ovaj miks lijekova koje si dobila pomoc da se ne krenes otvarat, bit ce sve u redu 😊 na koliko je procjenjen Noa? 
    Saljem svu moguću pozitivu 🤗

AllieH
    12. Studeni 2018. 18:35

Pa dokle vise? Ja ne znam sta se ovo dogadja, je li moguce da smo tako baksuzna grupa zena?!
    Draga, drzi se i javljaj nam razvoj dogadjaja i daj bar stavi slusalice i pusti si neku glazbu, jer ne mogu ni zamisliti da to moras slusati. Ne kuzim da je ginekologija odmah tako uz rodiliste i da zene na taj nacin budu smjestene unatoc nedostatku mjesta. Strasno. 

Luka ❤

pepe1907
    12. Studeni 2018. 18:35

Klikerica

Splićanke lipe… ima koja kakav dobar recept za fritule?

ja ti kupim gotovo brašno od podravke za krafne, ima na njemu recept za fritule...ali ja samo dodam jogurt..odlicne su

mmama2
    12. Studeni 2018. 18:36

Meni se uopce ne svida kako je ovo krenulo tu na zimskima 😕😕😕 m.girl drzi se ❤❤❤ 32 je lijepi tj, jos tjedan neka vas promatraju i vec si u sigurnim tjednima❤❤❤
    Kaj se tice TA prijavljuje se kada te soc gin posalje,.rj ona di vodis cijelu trudnocu.. mene moja ne salje prije 38tj

url=https://lilypie.com]

Klikerica
    12. Studeni 2018. 18:43

pepe1907

Klikerica

Splićanke lipe… ima koja kakav dobar recept za fritule?

ja ti kupim gotovo brašno od podravke za krafne, ima na njemu recept za fritule…ali ja samo dodam jogurt..odlicne su

Napravila sam po Bruninom receptu,brutalne su!

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Marti8
    12. Studeni 2018. 18:47

Ma kud se svim bebama zuri🤔
    M.girl sigurno ce ljekovi sad primiriti situaciju..drzi se i sretno.🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.