Bok curke, ja obavila pregled, tlak prvo mjerenje 150/80,srce udara samo sto ne iskoci, kasnije dobar, proteini negativni, dobila 1,5 kg u 4 tjedna, sve skupa do sad nekih 7 kg, nalaz urinokulture kaze doktorica ne mozr biti bolji, dolje isto sve super zatvorena, cerviks 1 clanak, za 3 tj jos jedna kontrola kod nje, napravit ce i bris i onda u trudnicku. Martina javi kak je tvoj pregled prosao.
Miranda nadam se da cete jos neko vrijeme biti 3u1,curama u bolnicama zelim da bude sve ok i da sto prije izadu. Ugodan dan svima
Ja sam još uvijek u čekaonici TA, zasad su mi samo tlak izmjerili 130/90🙄, i eto od 9 čekam da dođem na red kod doktorice… Nadam se da ću uskoro 😐
Super da nije višlji tlak, javi kad zavrsis..
Ajme ja se tako nadam da ovu trudnocu necu prenijeti, u prosloj krenula u TA od 37 tj a rodila 41+3,obisla na kraju sve dane i sve doktore u trudnickoja svaki put cekanje po minimalno 2 sata
Napokon kod kuće😁. Uh staa bi ja dala da samo 2 sata čekam u TA.. Proteini u granici, i pitala sam odmah za dioptriju i carski, kaze da nije indikacija, da je i ona s - 5 prirodno išla... Tak da sad samo drzat tlak pod kntrolom i proteine i milinaa.. Još ovaj tj kontrola kod nefrologa, i za 2 tj opet TA
👨👩👧👦
💃30
🤵 33
👧🏼 4
Maggie pristup u Merkuru na kraju im ispao bzvz, mozda da je druga dr bila bila bi mozda ljubaznija.
Kod nas nema skin to skin nakon carskog da ide tati. Prvi put sam u opcoj a sad cu u spinalu ako bude po planu.
Nail provaj se ne obazirat na sveki
Barbi grlim da sto prije i lakse prodje stresno razdoblje
Vana nek si se javila, super da ste ok i domalo cete doma kad zavrsi terapija
Ja vodi trudnocu u bolnici i sve ide brzinski, nema visesatnog cekanja na srecu
Lily, hvala na savjetu!
Stvar je s Petrovom što mi moja doktorica ionako ne može biti na porodu, uopće ih ne radi, tako da mi je s te strane svejedno. A i ovo što Klikerica kaže, u TA u Petrovoj bi isto morala donijeti sve papire i sve im objasniti, bez obzira što imaju u sustavu.
Maggie u svakom slucaju uvjek nekako intuicija nas usmjeri na pravi put pa tako probaj i ti poslusat svoju i napravit kako mislis da je najbolje a ja se nadam da di god odlucila na kraju da ce bit razumljivijih i normalnijih doktora...
ja sam neki dan dozivila da mi ke endokrinologica htjela ukinut terapiju jer tsh sad miruje a prosli put je rekla nakon poroda vas skidam s terapije pauza pa vadenje svih nalaza, tako da uspjedio je hladan tus haloooo 2 i pol mj pred porod ti bi eksperimentirala na meni e pa neces naravno da su u petrovoj rekli ma kakvi izmedu ostalog oni su i uveli bas radi ivfa itd i drze to pod kontrolom ali eto covjek svasta dozivi..
Splićanke lipe... ima koja kakav dobar recept za fritule?
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Splićanke lipe… ima koja kakav dobar recept za fritule?
Imaaaaa 😁
Ja uvijek radim po ovom receptu i budu mi savrsene 😁
https://www.coolinarika.com/recept/fritule-najbolje-na-svitu-/
Lily, hvala na savjetu!
Stvar je s Petrovom što mi moja doktorica ionako ne može biti na porodu, uopće ih ne radi, tako da mi je s te strane svejedno. A i ovo što Klikerica kaže, u TA u Petrovoj bi isto morala donijeti sve papire i sve im objasniti, bez obzira što imaju u sustavu.
Meni osobno je najnormalnije kada dođem prvi put u bolnicu i prvi put kod nekoga specijaliste da me izrešeta pitanjima uzduž i popreko. Drugi put me već zna,donekle... no,ovo kad te nemaju u sustavu,onda te bome iscijede ko limun. Meni je tako i kod internista,i kod reumatologa... i kod bilo kojeg specijaliste kojemu sam novi slučaj. Ja sam iskreno zabrinutija kada me ne pitaju ništa,nego onako mutavo šute. Onda sama moram.početi pričati u nadi da me sluša...
Splićanke lipe… ima koja kakav dobar recept za fritule?
Imaaaaa 😁
Ja uvijek radim po ovom receptu i budu mi savrsene 😁
https://www.coolinarika.com/recept/fritule-najbolje-na-svitu-/
Ovo je najbrži odgovor u povijesti😁😁😁😁 hvala ti! Idem proučiti...😎😘
Meni osobno je najnormalnije kada dođem prvi put u bolnicu i prvi put kod nekoga specijaliste da me izrešeta pitanjima uzduž i popreko. Drugi put me već zna,donekle… no,ovo kad te nemaju u sustavu,onda te bome iscijede ko limun. Meni je tako i kod internista,i kod reumatologa… i kod bilo kojeg specijaliste kojemu sam novi slučaj. Ja sam iskreno zabrinutija kada me ne pitaju ništa,nego onako mutavo šute. Onda sama moram.početi pričati u nadi da me sluša…
Je, to je točno, ali oni su se na početku bunili da zašto sam uopće došla kod njih, kao zašto ne idem i dalje u Petrovu. Ja rekla da sam čula za lijepa iskustva kod njih i da želim roditi tamo... mislila sam da će im bar biti drago to čuti, ali njih je ljutilo što sam, po njima, došla prekasno... kao trebala sam onda već biti kod njih 3-4 tjedna u TA. Ma ne zamaram se sad više s tim... razmislit ću još do srijede i pregleda u P.
Meni osobno je najnormalnije kada dođem prvi put u bolnicu i prvi put kod nekoga specijaliste da me izrešeta pitanjima uzduž i popreko. Drugi put me već zna,donekle… no,ovo kad te nemaju u sustavu,onda te bome iscijede ko limun. Meni je tako i kod internista,i kod reumatologa… i kod bilo kojeg specijaliste kojemu sam novi slučaj. Ja sam iskreno zabrinutija kada me ne pitaju ništa,nego onako mutavo šute. Onda sama moram.početi pričati u nadi da me sluša…
Je, to je točno, ali oni su se na početku bunili da zašto sam uopće došla kod njih, kao zašto ne idem i dalje u Petrovu. Ja rekla da sam čula za lijepa iskustva kod njih i da želim roditi tamo… mislila sam da će im bar biti drago to čuti, ali njih je ljutilo što sam, po njima, došla prekasno… kao trebala sam onda već biti kod njih 3-4 tjedna u TA. Ma ne zamaram se sad više s tim… razmislit ću još do srijede i pregleda u P.
Ma razmisli ti..ali ja mislim da ništa onj loše nisu mislili jer je to.opće poznato pravio 35+ ili 36+ se javi u TA u Zg u svakoj bolnici. Procedura je takva, a procedure su kod nas ono...kao full bitne. Ja sam bila u Petrovoj u 12.tjednu,pa su mi rekli da se moram javiti u TA sljedeci put u 36.tj.
Mislim kužim i tebe...ali treba i njih razumjeti. Tužbe pršte na sve strane za svakoga...i svi se nastoje pokriti kako god znaju.
Sortiraj odgovore
Najstariji