pa stvarno, dokle ce vise ovo s bolnicom?! m.girl, drzi se ❤️🤞 je li se zvrkica javljala danas?
url=https://lilypie.com]
mgirl pa zar i ti?? a bome sad i mene počinje biti strah, kako mi je doktorica rekla da pripazim jer da je velik i da odgovara da je u 36 tt, i dala mi duphaston za pit, sad ni meni nije svejedno. Ujutro idemo na put za Zg, i nosim torbu za rodilište 😂 više radi muža nego radi sebe 😬😂
Al pa kako doma ništa nisi osjetila?
Uf, jedva čekam 30.11. i idući pregled!!
Lovre
Boze dragi sta je ovo 😲 mgirl lijekovi ce sigurno smirit situaciju, probaj se i ti smirit unatoc tom vristanju. Koliki je Noa? Izdrzat cete sigurno jos zajedno 🤞🤞🙏🙏
Sad sam se malo primila moba i citam i tek sam sad skuzila da je i miranda u bolnici. I sad i ti mgirl.. Ajme pa sta je ovooo.. Cure drzite se, bebice nemojte jos van, neka vas u maminoj kucici jos malo..
Hvala vam curke na rijecima utjehe za svekrvu, evo cijeli dan se pakiram malo po malo, koliko mogu obzirom da moram strogo mirovat, ali ne mogu si pomoc, pakiranje me smiruje.
Mgirl pa zar i ti
Pa sta je ovo kod nas na forumu jaooo
Sve bebe bi vanka 🙈🙈
Drzi se draga nadam se da ce sve bit ok i da ce te sto duze ostat 2u1
Javljaj nam situaciju
Jesi ti osjetila kakvo zatezanje bol bilo kaj obavezno nam napisi i sve ce bit sigurno uredu ❤️
Mgirl drzi se, zaustavit ce s ljekovima trudove
Ajme mene nervoza hvata kad ovo procitam, malo malo jedna zavrsi u bolnoci, nista nisam spremila osim oprala onu turu tetra pelena. Cekam mestra od masine do srijede a cim je popravi krecem prati i peglati pa makar ja to sve ponovo u 1.mj napravila
Nali, razumim te skroz. Nema nista gore nego zivot sa svekrvom. Mi živimo kat ispod i nazalost prolaz u kuci za gore, ne moram ni spominjati kako se u sve odluke preuređenja kuce misa te neda cuti da zacementiramo taj prolaz to su isto drame pa uvik odgadamo. Ali ti bar sad selis od nje ca i budi sretna zbog toga, jer uvik mozes zaključati vrata i pravit se da nema niko kuci kad dode!!!!
Cure u bolnicama, držite se! 💪🏽💪🏽
Cure moje, samo da prijavim ostanak u bolnici nažalost. Bila privat kod dr.Kosa i hitno me vratio u Petrovu jer sam imala kontrakcije tj lagane trudove. Dobila sam diazapem, ketonal i dexametazon i još u venu neku Rigerovu otopinu. Bojim se jako, bebica je manja nego kaj bi trebala biti i samo da izdržimo barem još par tj i da sve bude dobro s njim.
Smjestili me pred rađaonicu jer nema mjesta, tek sutra valjda na odjel. Žene vrište već par sati tak da ništa od spavanja noćas.
Cure moje, samo da prijavim ostanak u bolnici nažalost. Bila privat kod dr.Kosa i hitno me vratio u Petrovu jer sam imala kontrakcije tj lagane trudove. Dobila sam diazapem, ketonal i dexametazon i još u venu neku Rigerovu otopinu. Bojim se jako, bebica je manja nego kaj bi trebala biti i samo da izdržimo barem još par tj i da sve bude dobro s njim.
Smjestili me pred rađaonicu jer nema mjesta, tek sutra valjda na odjel. Žene vrište već par sati tak da ništa od spavanja noćas.
Drzim fige da se smiri stanje i jos koji tjedan izdrzite😘😘,ove nase bebe se bas zure .
💜Karla💜Nicol💙Anton
Jaooo cure sto je ovo...bass me vise svega strah...cure u bolnicama drzite se i nadam se da nece bebe van prije da ce sacekati svoje termine...ja cilo poppdne lezim zbog pritiska bsss mi je bio jak i ha aj smirilo se i sad pocela neka bol kraj pupka sa live strane...boliiiiiii za popizdit cim se malo napnu ti trbusni misici ono boli uzasno..bass san vise i ja sva jadna i nijakva...CURE jel znate vi sto je to i od cega ma nikad me tu nije bolilo..tocno mi dode da zalim iz sve glave....jer ne mogu funkcionirat cim se pomaknem zaboli...znam da su se neke zalile vise se ne sicam ni ko ni sto je bilo..samo znam da mi je vise bass dosta ovog boli ono boli ovo...svaki dan san sve gora i gora...dajte mi recite ako je koja to prosla od cega to boli jel prode?
url=https://lilypie.com]
Mgirl drzi se,slobodno se ovdje javljaj i jadaj. Ja sam sigurna da cete vi izdrzat jos koji tjedan,da i Noa malo poraste. Koliki je procjenjen?
Dobila si sada taj mix lijekova,sigurno ce pomoc. Drzi se,koliko god mozes ignoriraj vriskove zena. Drzi se
Sortiraj odgovore
Najstariji