Pozdrav cure..... Nisam baš redovita u javljanju ali čitam i suosjećam. Pogotovo s curama u bolnici, baš vas se skupilo ali nadamo se da su to prolazne sitnice koje nas samo pripremaju na ono što nas čeka.... Slatke brige!
Pročitah priču o svekrvi... moja na sreću nije posesivna i draga je i razumna žena, uslužna ali ne nametljiva, ma imam ludu sreću do sada. Ali.... bliži se beba pa počinju priče mi smo to ovako danas mladi sve drugačije ništa im naše više nije dobro ni zdravo za djecu..... Bili smo jučer u babinama kod njezine sestre, dakle mužev bratić i snajka imaju preslatkog bebača od 1 mj i mi mladi se skupili oko njega i gugučemo... a njih dvije sjele malo dalje i broje, mi ovako, oni neće tako, oni sve sa interneta i neka mlada patronažna sve im drugačije govori ja šutim i slušam a ništa nema veze s onim kako smo mi to, a imamo zdravu djecu... bla bla.... i meni to dosadilo (roditelji bebice su dosta mlađi od mene i supruga, u ranim 20-ima) kad sam se okrenula otišla do njih i rekla, da su druga vremena i mogućnosti i da niti jedno dijete nije oštećeno zato što ga majka voli nositi i maziti, da niti jedno dijete nije stradalo ako nije kupano svaki dan (jer u vodi bebe rastu, tako su njih učili i poželjno je da se kupaju 2x dnevno!) nego svaki drugi, da se suha koža ne rješava kamilicom i da malo maslinovog ulja u kupki neće začepiti bebine pore i izazvati infekciju..... Bome su zašutile.
Uh!
Pepe pon 19 tog.imas na netu drzavni proracun..ukucaj i imas svaki mj.kad ide isplata djecji poroduljna komp.i sve druge drzavne isplate..pa po tome se ravnaj i tocno bude kako je napisano...za ovaj mj.pise pon.19 tog...😚
url=https://lilypie.com]
Kaže dr. da su u pitanju gljivice i da je zato zeleni iscjedak. Idem sad po vaginalete. Ne dam se ja još. 😊 Evo bas me zvala savjetnica za dojenje pa ću sutra u 9 h na neku radionicu u DZ Siget.
Kaže dr. da su u pitanju gljivice i da je zato zeleni iscjedak. Idem sad po vaginalete. Ne dam se ja još. 😊 Evo bas me zvala savjetnica za dojenje pa ću sutra u 9 h na neku radionicu u DZ Siget.
Super,jos ces ti tjedan prenijet,kako si pocela nezaustavljiva si. 😍
Bok curke, ja obavila pregled, tlak prvo mjerenje 150/80,srce udara samo sto ne iskoci, kasnije dobar, proteini negativni, dobila 1,5 kg u 4 tjedna, sve skupa do sad nekih 7 kg, nalaz urinokulture kaze doktorica ne mozr biti bolji, dolje isto sve super zatvorena, cerviks 1 clanak, za 3 tj jos jedna kontrola kod nje, napravit ce i bris i onda u trudnicku. Martina javi kak je tvoj pregled prosao.
Miranda nadam se da cete jos neko vrijeme biti 3u1,curama u bolnicama zelim da bude sve ok i da sto prije izadu. Ugodan dan svima
Ja sam još uvijek u čekaonici TA, zasad su mi samo tlak izmjerili 130/90🙄, i eto od 9 čekam da dođem na red kod doktorice... Nadam se da ću uskoro 😐
👨👩👧👦
💃30
🤵 33
👧🏼 4
Nali, nemoj se nervirati zbog svekrve, stvsrno sije vrijedno... Nek trubi ona sto hoce al to je vas zivot kojeg trebate zivjeti kako vi zelite... Dosta nas se zivcira zbog njih umjesto da da samo ignoriramo ta konstantna uplitanja 😒
Miranda, drzite se jos malo u komadu, bit ce to sve u redu a i bebice imaju lijepu tezinu 😊
Mene prehlada jos rastura, danas se kidam od suhog podrazajnog kaslja... Pijem caj s medom i limunom, ali me nakon nekog vremena tako pocne kasalj gusiti da ne znam sta bih... I pospana sam nekako jako... Otici cu kasnije do apoteke da vidim sta ce mi preporuciti da mi bar malo ublazi ovo... Temperaturu nemam..
Bok curke, ja obavila pregled, tlak prvo mjerenje 150/80,srce udara samo sto ne iskoci, kasnije dobar, proteini negativni, dobila 1,5 kg u 4 tjedna, sve skupa do sad nekih 7 kg, nalaz urinokulture kaze doktorica ne mozr biti bolji, dolje isto sve super zatvorena, cerviks 1 clanak, za 3 tj jos jedna kontrola kod nje, napravit ce i bris i onda u trudnicku. Martina javi kak je tvoj pregled prosao.
Miranda nadam se da cete jos neko vrijeme biti 3u1,curama u bolnicama zelim da bude sve ok i da sto prije izadu. Ugodan dan svima
Ja sam još uvijek u čekaonici TA, zasad su mi samo tlak izmjerili 130/90🙄, i eto od 9 čekam da dođem na red kod doktorice… Nadam se da ću uskoro 😐
Super da nije višlji tlak, javi kad zavrsis..
Ajme ja se tako nadam da ovu trudnocu necu prenijeti, u prosloj krenula u TA od 37 tj a rodila 41+3,obisla na kraju sve dane i sve doktore u trudnickoja svaki put cekanje po minimalno 2 sata
Hej, evo da se kratko javim, nisam vas uspjela sve pročitatjer toga imaaa, a ja ili zaspim ili se hranimo 😊
Blaž je super, lijepo papa, tezina mu je ok, jedino ima infekciju pa smo još u bolnici jer dobiva antibiotik.
Ja sam dobro, skroz se dobro osjećam, jedino se borim s dojenjem, za sad ide sve dobro, ali mlijeko je baš navalilo prošlu noć pa se moram uvijek izmasirat i izdojit prije podoja da bi on uopće mogao uhvatiti bradavicu.
Mazimo se, čuvamo i uživamo, ali i jedva čekamo da idemo doma!
Pozdravi svima, posebni svima koju su isto u bolnicama 😘😘
url=https://lilypie.com]
Pozdrav mamice; pridružite se našoj Instagram stranici za druženje,savjete i podršku mama, a biti će i poneka nagradna igra.. Hvala unaprijed... www.instagram.com/insta.mame/ <3
Sortiraj odgovore
Najstariji