Bok curke, ja obavila pregled, tlak prvo mjerenje 150/80,srce udara samo sto ne iskoci, kasnije dobar, proteini negativni, dobila 1,5 kg u 4 tjedna, sve skupa do sad nekih 7 kg, nalaz urinokulture kaze doktorica ne mozr biti bolji, dolje isto sve super zatvorena, cerviks 1 clanak, za 3 tj jos jedna kontrola kod nje, napravit ce i bris i onda u trudnicku. Martina javi kak je tvoj pregled prosao.
Miranda nadam se da cete jos neko vrijeme biti 3u1,curama u bolnicama zelim da bude sve ok i da sto prije izadu. Ugodan dan svima
Drage moje da vas pozdravim, curke u bolnicama, drzite se 💛 curke koje imate preglede, sretno.
Imam velikih problema sa svekrvom, rekli smo joj da se selimo, cijela drama nastala, ne prestajem plakat vec drugi dan, jako je tesko ovo za izdrzat, jos me hormini i gnjezdenje puca na najjace..slomila me do kraja, pokusavam biti ok zbog bebe ali nejde. Ja sam sad nerazumna i grozna i svasta sve, manipuliram njenim sinom i tako to..ona zna sto je najbolje za nas. Trbuh mi je tvrd cijelo vrijeme, tlak ne mogu snizit ni lijekovima, 140/90 koliko god da popila tableta..muzu "oni dani" u godini na poslu da ga nema do 9 navecer, tako da sad cekam da uhvati vremena i da barem mene spakira i prebaci. Kad se malo skuliram ovih dana, procitam sve sto ste pisale.
Jedva cekam ono blagdansko vrijeme i da bebica tako u to vrjeme dode,oko nove godine, da imamo sve preseljeno i da smo sami i uzivamo u bebici.
Trenutno nitko i nista nije vrijedno tvojih zivaca.. Moras misliti na sebe i bebu i probaj se izolirati maksimalno od svih koji ti stvaraju stres.znam da nije lako ali probaj..nisu mi jasne te opsesivne zene,uzas!
Maggie samo se ti nama vrati 🤗🤗
Barbie drzi se, podijeli s nekim da ti bude lakse da se ne stresiras puno jer sve utjece na bebu 🤗😘
Miranda drzimo fige da budete jos u komadu 🤗
Nali bas mi je zao, bas ti sad ne treba takva sekirancija, umjesto razumijevanja ona vas maltretira sad u tim tjednima.. 😥
Ja narucila spavacicu sa m&a desire i divna je bas sam zadovoljna 😍
Nali drzi se i ignoriraj njene reakcije...snahe su u 90% slucajeva grozne, pogotovo ako se sin odseli od doma...ma ti imas sebe i svoje djete i pokusaj mirovati.
Mi danas idemo doma...tlak je tu super, urin je ok...i happy smo....joj moj krevet, wc....neprocjenjivo. Cure koje su u bolnici znaju sta mislim. A vi koje ostajete sretno
Ja okej spavam, samo ako sam na leđima onda me leđa ubijaju, ako sam na boku onda mi kukovi otpadnu. Pola noći spavam sa bananom onda ga bacim na pod 😏 Mogu reć da me opet oko pupka zateže, pogotovo kad kihnem..a da ne pričam o desnoj strani trbuha di udara nogicama, to me već boli na dodir 😁 nogice moje nemirne 💕 Maggie i Miranda, Zvrkica mi se čini čekamo vijesti 🤞
Nali drzi se. Nista nije vrijedno tvojih zivaca. Svakako niti jedna nevjesta ne valja tako da.....
Misli na sebe i na svoje dijete,najvaznije ti je to,jos par tjedana da izdrzite u komadu.
Barbie ne znam tvoju situaciju. Ako ce ti bit lakse podijeli s nama ako zelis. Nadam se da ce sve uskoro doci na svoje.
Miranda drzi se,drago mi je da su trudovi stali,i da su bebe ok. Izdrzi jos malo😍
Slampo super da idete doma. Jos malo spremi sta imas,i svakako uskoro samo krece😍😍😍
Strudlice…kako si ti sad??mozes mi poblize opisat tvoje iskustvo s tim pritiskom??ja inace imam to cesto al ono bude pa prode il ko se preforsiram normalno da ce se pojavit..jucer san radila minimalno po kuci i osjetila san i aj preletala ostatak dana da bi u ecer prala pod koji ako san dobro se odmirila opere bez problema..jucer polovicno nisan mogla jer pritisak se pojacao i ostavim..racunam ujutro budem stvarno odmorna i naj vise mogu napravit po kuci..jutros jedvaaa caj skuhala osjstim pritisak i onda osjetim odma od njega da mi se piski i pipam si drob malo tvrdi…pa san se vratila u krevet legla popila mg i sto cu lezat cu ostatak dana..muz mi je na go pa mogu i cili dan ne moram nista prinut..bar da mi je progurat do 35tj.tad imam i kontrolu…pratkt cu rekso mi je ginic ko sto bude da dodem ranije..pa eto probat ce mo ovako odmarati s mg i normabel po potrebi..pa ce mo vidit….🤔
Ja ti strogo mirujem i čekam četvrtak kontrolu. Preselila sam se s malenim kod svojih da ja mogu vegetirat, sada wc-krevet.A pritisak mi bude ne stalno,ali kad mi je takav dan čim se ustanem težina u donjem dijelu trbuha,pritisak i tvrd donji dio trbuha. Kad legnem bude bolje. Dođi mi i Bh kontrakcije dok ležim,za sada ne učestalo,ali tako mi je bilo i u prvoj trudnoći samo što su meni kako neugodne.
Popijem sad ujutro i navečer Normabel od 2 i magnezij. Rekao mi u petak doktor kad je pritisak jači da mogu do 3 spasmexa na dan. Dali mi utrogestan da stavljam ako one pomognu da nešto od tog cervixa ostane. Kod mene je očito slabost vezivnog tkiva genetska i nema tu nekog drugog čimbenika ili pomoći. Cilj je sada izdržat do 32 tjedna što je krajem ovog tjedna i onda dobit injekcije za pluća da pokrije do 34 da beba može samostalno disati ako se porodim. Eto sad sam se tek psihički pribrala i nadam se najboljem
Slampo bravo, drago mi je da idete doma 😁
Pepe sve nas lupaju po desnoj strani, meni isto rebra i trbuh stradavaju 🤣🤣 ko ce te nogice umirit kad krenu trckarat 😂😅
Kaj mislite kad ovaj mj.sjedaju komplikacije pošto je 18ti u nedjelju?oće bit u subotu ili ipak ponedjeljak?
Kaj mislite kad ovaj mj.sjedaju komplikacije pošto je 18ti u nedjelju?oće bit u subotu ili ipak ponedjeljak?
prije u ponedjeljak...ako saznam tocnije, javim. nali, nemam rijeci, zena je teski manipulator, a projicira na tebe. bar znas zasto odlazis, ogradi se od toga koliko god mozes. barbiemama, drzi se! 😘 miranda, mama5, slampo, drago mi je cuti dobre vijesti! strudlice, pribrala si se psihicki, a to je jako bitno! Drzim fige da docekas ciljane tjedne! ja sam sad imala situaciju...odjednom mi pozlilo, zacrnilo se pred ocima, slabost...cim sam legla sve ok. Izgleda da mi je pao tlak, mjerila sam kad sam malo nadosla-100/60. Sama sam pa mi nije bas svejedno ako se bude ponavljalo.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji