Dobro jutro cure, ponedjeljak je, jel ima pregleda danas?
Kako ste vi u bolnicama, jel ide netko kući danas?
Ja jutros odvježbala nakon mjesec dana pauze, bome velika je razlika, trbuh je ogroman naspram prije, ali sam prilagodila koliko mogu, svakako će pomoći. Sad sam si složila doručak, potrpala voća u zobene , suhe marelice, datulje, kikiriki maslac, bananu...njami.
Sad idem pregledat stanje na računu, troškove i isplanirati dalje još kupovine što trebam obaviti.Oh veselja hahahahaha
Nunii, napisala si da se za epi možda predomisliš kad bude beba trebala izaći... tad ti je za epi već kasno, tj. nama su na tečaju rekli da ju ne daju nakon što si otvorena više od 6-7 cm, da je idealno ju primiti kad si na 3-4 cm, znači da već lagano imaš svoje trudove... pa čisto da znaš... raspitaj se još o tome.
Ja sam jutros primijetila neki zelenkasti iscjedak, doduše jako malo, ali idem upravo prema bolnici da se provjeri, da ne bi bila mekonijska plodna voda, u kojem slučaju bebi može usfaliti kisika.
Drž'te fige da se vratim doma, ne bih ja još! 😁😱
Svakako je dobro provjeriti čim je neka čudna boja. Sretno i javi se kad obaviš.
Maggie ja sam isto odma promislila na mekonij pa aj ti lijepo provjeri
Sto nam je s Mirandom, nije se jucer vise javljala?
Mene nista ne boli jutro za razliku od sinoc, kao nova i u skladu s time u radnim akcijama po kuci
I mali se jablja tako da je sve ok
Ne radi mi termostat na masini za robu pa cekam mestra da se javi i nadan se brzom popravku
jutro 😘
evo naručila sam se u TA u Petrovu. dali mi termin sljedeći pon. pokušavam dobit sestru soc doktorice za nalaze urina. ne javlja se doslovno 3 dana, zvala sam 100 puta. ne mogu vjerovat da ću na kraju morat do DZ samo da pitam za to 😏
eto, moram reć da zadnjih tjedan dana svaku večer imam te menstrualne bolove. a i po danu se pojave. neki kažu da je to znak da će porod brzo započeti, a neki da može tako i 4 tjedna. bum vidjela.
inače, prolazim kroz neku stresnu situaciju pa vjerojatno i to utječe. baš nekako nemam volje ni za što.
Nunii, napisala si da se za epi možda predomisliš kad bude beba trebala izaći… tad ti je za epi već kasno, tj. nama su na tečaju rekli da ju ne daju nakon što si otvorena više od 6-7 cm, da je idealno ju primiti kad si na 3-4 cm, znači da već lagano imaš svoje trudove… pa čisto da znaš… raspitaj se još o tome.
Ja sam jutros primijetila neki zelenkasti iscjedak, doduše jako malo, ali idem upravo prema bolnici da se provjeri, da ne bi bila mekonijska plodna voda, u kojem slučaju bebi može usfaliti kisika.
Drž'te fige da se vratim doma, ne bih ja još! 😁😱
Mislim na onaj tren kad osjetim trudove i vidim kolko mogu bol trpiti. Mda mogu trpiti,ali sam pekmezic i cmizdravac pa me se ne smije ni pogledati😂
Jutro cure, ja sanjala da je miranda rodila i da smo dobile prve blizance u klub zimskih beba 😍
Nisam jos 🤗
Jucer su cijelo popodne kontrakcije sibale. Noc je bila bolja i jutros na ctgu svega par kontrakcija pa racunamo da su zasad trudovi stali. Ali su me otvorili na 1-2 cm. Dobila sam maksimalnu dozu cordipina tako da kad trudovi ponovno krenu nema vise zaustavljanja. A kad ce ponovo krenuti, tko zna. Cudi me iskreno da su vodenjaci jos u komadu nakon cijelog dana. Ne bi ja jos rodila, prerano im je iako je tezina ok vec sad.
Maggie sretno!
Drage moje da vas pozdravim, curke u bolnicama, drzite se 💛 curke koje imate preglede, sretno.
Imam velikih problema sa svekrvom, rekli smo joj da se selimo, cijela drama nastala, ne prestajem plakat vec drugi dan, jako je tesko ovo za izdrzat, jos me hormini i gnjezdenje puca na najjace..slomila me do kraja, pokusavam biti ok zbog bebe ali nejde. Ja sam sad nerazumna i grozna i svasta sve, manipuliram njenim sinom i tako to..ona zna sto je najbolje za nas. Trbuh mi je tvrd cijelo vrijeme, tlak ne mogu snizit ni lijekovima, 140/90 koliko god da popila tableta..muzu "oni dani" u godini na poslu da ga nema do 9 navecer, tako da sad cekam da uhvati vremena i da barem mene spakira i prebaci. Kad se malo skuliram ovih dana, procitam sve sto ste pisale.
Jedva cekam ono blagdansko vrijeme i da bebica tako u to vrjeme dode,oko nove godine, da imamo sve preseljeno i da smo sami i uzivamo u bebici.
Mene samo glava ubijala jucer i prije spavanja ko da bude samo bumm🤯
Jednom sam se cak probudila u noci i to je to. Malac nema mjesta i rasteze se na veliko pa nekad bude i bolno. Kampira na mjehuru i nakon dva gutljaja vode moram na wc🙈
Masiranje medice jucer uspjesnije od onog u petak. Vise nije toliko neugodno i cudno. Naglasim dragom da na mjestu di mi je cudniji osjecaj da zastane i poveca pritisak,ne znam kak da drugacije opisem. Buduci da na ulju pise minuta njeznije i dvije malo jace. Rodica mi rekla da ona nije nis koristila i na kraju zavrsila s dva sava. Bolje da znam da sam pokusala ☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji