Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Klikerica
    11. Studeni 2018. 22:26

Ptičica

A bas tako allie.. ma, ja volim ovakve situacije. Uvijek se krug prijatelja profiltrira. I ostane 2-3 pravih na koje uvijek mozes racunat i provodis s njima kvalitetno vrijeme. Ahahah, mirovanje pa puno razmisljas,a? Neka, nek ti znas tocno sta zelis. I ginekologica ti je vrh ocito 👍

Meni je ovo u kategoriji one knjige o njezi bebe koju je moja mama posudila,unutra posveta od moga tate mami prije moga rođenja,i žena se ljuti što je to moja mama vidjela u njihovoj dječjoj sobi i uzela sa police i rekla,hej pa ovo je moje,trebati ce mojoj kceri... uzas! Trebala je to sama vratiti godinama prije... isto kao krevetici... moj krevetic star 30 godina je kod nas u kuci na moru u apartmanu. Zašto?! Zato sto se krevetici mogu prerasti. Ne mogu se samo tako pokidati... to su 4 stranice i 1 podnica i kupis novi madrac. I ima ti neku emotivnu vrijednost...nemam pojma. Što Allie kaze,ja bi rekla...samo ti to meni vrati... bez obzira sto je proslo 10 godina😉

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

zadranka86
    12. Studeni 2018. 00:15

Klokse ja san nocna pticica kasno idem leci al kad legnem spavam jos uvik ko top...bas se sad mislim upravo nam je punih 33tj.😚😚😚bass sam srtna na svakom novom tjednu..malisa je trenutno jakoo aktivan ima pola sata da je bass budan jer ne staje...sad i kad legnem nema spavanja dokle god se on ne umiri i pocne spavat jer to ne moguce on cilo vrime izvodi akrobacije...ali ovo mu je rutina oko ove ure je ugl budan...curke zelimo vam laku noc i mirne snove lipo pavajte vi i vasi bebaci i pisemo se sutra...pusee..😚😚

url=https://lilypie.com]

Pticaselicazgst
    12. Studeni 2018. 00:16

Tratincice saljem sliku. Materijal nije grub, mekan je pod rukom. Nije ko svila, vise til đir . Ne znam koliko mozes skuzit s slike. Kad bi sivala sigurno bi izabrala bolji materijal, kazem meni je ovaj dobar. Ne znam kako bi ss tebi svidio. Ako si blizu splita slobodno dodji vidjet 😁
    Pticice sta rec na takvu prijateljicu,  bolje ti bez nje.  😊 super mi je kako si ljudi daju za pravo gospodaranje tudim stvarima 🙄 
    Sto se tice anestetije na carskom, od ovih zadnjih iskustava sto sam citala sve su bile u opcoj. Doduse nije bilo puno vremena i trebalo se odmah reagirat pa mozda i o tome ovisi. Ako je dogovoreni carski onda ide spinalna ili ako imas vezu. 

Mina93
    12. Studeni 2018. 07:13

Jutro cure, ja sanjala da je miranda rodila i da smo dobile prve blizance u klub zimskih beba 😍

• Kani07
    12. Studeni 2018. 07:45

Jutro cure!
    Miranda i Zvrkica kakvo je stanje ,javite kad mozete😘

💜Karla💜Nicol💙Anton

• tratinčica25
    12. Studeni 2018. 07:51

Pticaselicazgst-Nisam blizu St, ali m9gu zaključiti kakav je materijal..Hvala ti.. ☺ Vidi se odmah da lijepo pada i da nije onaj koma, jeftini komarac 😂😂

zadranka86
    12. Studeni 2018. 08:02

Jutroo cure...mi pijemo caj..i od jucer imam pritisak kad hodam evo prijavljujem ga i sad iako san odmorna i jutro se..cim se dignem pritisak i drob se malo stvrdne..mislim da cu danas ugl odmarat i sopat se mg.i popit cu normabelic kasnije ako nastavi...od jucer primjecujem mislila san proci ce no medutim evo ga i jutros...ok...probat ce mo progurat sa vise lezarine😂😣🙄a sad odoh stokod i poist..pozz

• Strudlica
    12. Studeni 2018. 08:09

zadranka86

Jutroo cure…mi pijemo caj..i od jucer imam pritisak kad hodam evo prijavljujem ga i sad iako san odmorna i jutro se..cim se dignem pritisak i drob se malo stvrdne..mislim da cu danas ugl odmarat i sopat se mg.i popit cu normabelic kasnije ako nastavi…od jucer primjecujem mislila san proci ce no medutim evo ga i jutros…ok…probat ce mo progurat sa vise lezarine😂😣🙄a sad odoh stokod i poist..pozz

Zadranka samo legnu onda i čuvaj se. Eto moji pritisci su meni napravili katastrofu,a tebi želim još to malo da sigurno dođere u 9 mj 

zadranka86
    12. Studeni 2018. 08:45

Strudlice…kako si ti sad??mozes mi poblize opisat tvoje iskustvo s tim pritiskom??ja inace imam to cesto al ono bude pa prode il ko se preforsiram normalno da ce se pojavit..jucer san radila minimalno po kuci i osjetila san i aj preletala ostatak dana da bi u ecer prala pod koji ako san dobro se odmirila opere bez problema..jucer polovicno nisan mogla jer pritisak se pojacao i ostavim..racunam ujutro budem stvarno odmorna i naj vise mogu napravit po kuci..jutros jedvaaa caj skuhala osjstim pritisak i onda osjetim odma od njega da mi se piski i pipam si drob malo tvrdi...pa san se vratila u krevet legla popila mg i sto cu lezat cu ostatak dana..muz mi je na go pa mogu i cili dan ne moram nista prinut..bar da mi je progurat do 35tj.tad imam i kontrolu...pratkt cu rekso mi je ginic ko sto bude da dodem ranije..pa eto probat ce mo ovako odmarati s mg i normabel po potrebi..pa ce mo vidit....🤔

Blaza26
    12. Studeni 2018. 09:26

Jutro curee. Jutros nesto mirno,sve ste se usutile. 
    Cure u bolnicama kako ste? Nadam se danas lijepim vijestima. Ko ima preglede sretno.
    Pticice ja se slazem s Allie,trebas je pitat natrag krevetac. Ako ti je neugodno reci joj kako ti treba nekoj rodici ili nekom..
    Mi imamo svoj stari u kojem smo ja i sestra spavale. Taj je kod mame,i odlucila sam da gore ostane,da imamo kad odemo kod nje. 29 godina mu je😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.