I meni je doktorica rekla da je iscjedak normalan, čak bolje da ga ima sad nego da ga nema. Samo što je moj pomalo žućkast pa mi dala vaginalete..al evo i nakon terapije je takav 🙁
Maggie, jako si to lijepo složila! Vi ste spremni skroz, tako i treba ☺☺
Nadam se da nam neke od vas sutra javljaju da idete kući iz bolnice..
Pepe samo odeš u TA s uputnicom , nema naručivanja 😉
a di je to točno? tamo čim uđem lijevo je neki šalter za upis il tak nešto, kad da odem..mislila sam negdje oko 12h valjda neće bit gužve
Pepe samo odeš u TA s uputnicom , nema naručivanja 😉
a di je to točno? tamo čim uđem lijevo je neki šalter za upis il tak nešto, kad da odem..mislila sam negdje oko 12h valjda neće bit gužve
Od glavnog ulaza lijevo, uđeš kroz vrata u taj hodnik i unutra ti je šalter za prijavu. Oko 12 bi trebalo biti ok 👌
Enna01 ja koristim isto lactogin cijeluuuu trudnocu...meni ginic rekao jos na pocetku kao da ih koristim da mi nece nista davat dokle kod mu to ne djeluje kao upala nego te da koristim radi te vag.flore da se unormalizira i to po jednu tjednu...ali sad je unatoc njima dosta pojacan pa mislim da je to i nirmalno za ove tj.jer i bila san prije par dana na kontroli nista nije komentira...ma vidim da nas vecina ima tako to je ok..
url=https://lilypie.com]
Ptičice, ja bi poludila. Sad ti njoj fino reci da nisi skontala da misli na tvoj, da ti ga slobodno vrati, da ga ti imas dalje kome proslijediti. Namjerno ga uzmi nazad, kupovala novi ili ne, nebitno, ovo mi je bas vrhunac bezobrazluka. 😳😳😳
Sto se tice anestezije, ne rade uvijek spinalnu, cak dapace, mislim da je svuda cesca opca. Mislim, i ja uzela misliti oko toga, a planiram prirodno roditi. Medjutim, htjela bih imati sve info u slucaju da dodje do carskog plus me strah velike bebe.
Inace, danas je rodila cura ciju bebu je moja dr. procijenila na 3.700-3.800 da bi ova rodila curicu 3.750g. ☺
Luka ❤
A bas tako allie.. ma, ja volim ovakve situacije. Uvijek se krug prijatelja profiltrira. I ostane 2-3 pravih na koje uvijek mozes racunat i provodis s njima kvalitetno vrijeme. Ahahah, mirovanje pa puno razmisljas,a? Neka, nek ti znas tocno sta zelis. I ginekologica ti je vrh ocito 👍
Pticice ovo je prejadno sa njene strane....nemogu vjerovati, ja iskreno ne bi rekla da i je tako, ono ti si ga kupila pa eto ti ga sada ili cu ga ja nekom pokloniti....kao da se radi o neznam cemu....ružno. Ali kao sto si i sama u zadnjem postu rekla krug prijatelja se profiltrira i onda imas 2,3 na koje mozes racunati.
Miranda i ostale curke u bolnici, drzite si i nadam se da cete sto prije doma sa svojim bebicama. 💜
Maggie, bas si lijepo slozila kutak. 😚
Mi danas bili na rucku kod kumova, isli gledati jednu malu ljepoticu od 3 mj i jedva cekamo da nas stigne maleni. 💙😍
Ide koja sutra u TA? Ja narucena i u Petrovu i kod Kosa sutra. Nadam se da ce biti sve ok :)
Jucer su me leda ubijala jer sam se malo spreforsirala, a kaj se iscjedka tice, ajme meni koliko ga imam i da, vise je zuckasti nego bijeli. 🙈
Noa 💙
Nunii, sto te brine kod epi? Zasto ne bi uzela ako imas mogucnost?
Sto se carskog tice, ako dodje do toga, ja bih voljela spinalnu. Iako kod nas vecinom rade opcu, za spinalnu se navodno treba veza. Koju imam, ali mi se ne da povlaciti nikakve veze, skroz mi je bezveze to. 😏 Nisam pametna, mogla bih se raspitati cisto da imam sve info u slucaju da dodje do toga.
Citam po forumima i grupama, znam da je od zene do zene,ali ne mogu si zamisliti da moram biti u jednoj pozi i izmedu trudova da znam da ce me piknuti tak velika igla. Strah me ovih malih i kad mi vade krv pet puta umrem i ozivim😂
Neke se zale da im uhvati jednu stranu,da ih boli kasnije na tom mjestu uboda i slicno.
Mozda bas kad bude vrijeme da bebon izade van odlucim ipak uzeti.
Rekla mi sestra da se ne naručuje za pregled u TA Merkur, da samo odem i čekam, jel ina neko info jel tako?Maggie di si ti na kraju otišla?
Teatoni je bila,i napisala je da je tako
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Sortiraj odgovore
Najstariji