Nunii, sto te brine kod epi? Zasto ne bi uzela ako imas mogucnost?
Sto se carskog tice, ako dodje do toga, ja bih voljela spinalnu. Iako kod nas vecinom rade opcu, za spinalnu se navodno treba veza. Koju imam, ali mi se ne da povlaciti nikakve veze, skroz mi je bezveze to. 😏 Nisam pametna, mogla bih se raspitati cisto da imam sve info u slucaju da dodje do toga.
Ma daj? Treba imati vezu🙄 Meni je svejedno samo zelim ono sto je bolje za bebu..a mislim da je to spinalna..ako se ima vremena i mogucnosti za biranje..😏
A navodno, provjerit cu jos sve, ali tako sam nacula. Jer ako se radi o spinalnoj, navodno ju samo jedan anesteziolog daje. U svakom slucaju, radije bih spinalnu ako bude moguce birati.
Luka ❤
Draga Miranda, kad budeš čitala. Koliko nakon preeklampsije se snižava opet krvi tlak? Hvala Već me počinje brinuti.
Meni se odma snizio dok s lezala jos u bolnici i prestala sam odma pit methyldopu al kolegici nije tako bilo, bila je sigurno koji mj na tbl al ona je imala eklampsiju, bila u intezivnoj i ful lose pa opet nije isto
Nisam te htjela strasiti s ovim nego naglasiti da nema brige, znaci ona ne jos koji mjesec pila tbl tako da nema panike
Draga Miranda, kad budeš čitala. Koliko nakon preeklampsije se snižava opet krvi tlak? Hvala Već me počinje brinuti.
Meni se odma snizio dok s lezala jos u bolnici i prestala sam odma pit methyldopu al kolegici nije tako bilo, bila je sigurno koji mj na tbl al ona je imala eklampsiju, bila u intezivnoj i ful lose pa opet nije isto
Nisam te htjela strasiti s ovim nego naglasiti da nema brige, znaci ona ne jos koji mjesec pila tbl tako da nema panike
Oki. Ja sam imala preeklampsije plus HELP sindrom. Morat ću očito koji mjesec na tablete, ali neka , sve svojim tempom. Nisam pretila ( sa50 kg i manje to nikako ne možeš biti) i fizički ću biti aktivna pa će još brže ići, nadam se.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Sta nije da se za carski kod nas upotrebljava spinalna? Koliko se sjecam tako su nam rekli na merkuru, a tako je i na sv.duhu
Rekla mi sestra da se ne naručuje za pregled u TA Merkur, da samo odem i čekam, jel ina neko info jel tako?Maggie di si ti na kraju otišla?
Miranda novosti?
Vana kako blaz napreduje?
Ana svo zlo u tabletama bilo. A s obzirom kako si "šlang" ženska, ić će to brzo 😉kako je princ?
Salatice drzala si Lenuuu 😍 i nije se slomila, ha? 😃Brzo cete kucici 🤗
Zvrkice jel sve super (po starom)
Du nos me drzi ajme. Tjeram se da kisem raznim metodama, tako ka uspijem odcepit 😳🤧🤭
Sto se tice anestezije, da mogu birat uzela bi spinalnu. Al nemogu. I moram pod opcu 😩 allie nemoj se uopce ustrucavat povlacit veze. Danas je nazalost tako i nisi budala ako je povuces, nego ako je ne povuces a mozes 😒
I moram vam sad ispricat nesto. Salje mi prija poruku da ce mi dati krevetic ako nisam kupila novi. I tako ja malo vazem, i slazem da sam kupila (jednostavno zelim i mogu priustiti novo, napokon cekam bebu i napokon imam pravo glasa i novca da si priustim sto zelim) zahvalim i kazem kako me ugodno iznenadila. A ona mi odgovara: ok, tila sam da vidim s tobom, ipak je tvoj krevetic, ja ga onda proslijedim u caritas jer imam novi od F (njeno drugo dijete) i meni vise ne treba. Na to skuzin da mi nudi MOJ krevetic koji sam joj dala ima 10 godina za njeno prvo dijete, kao i ogradicu, robicu, igracke i da ne nabrajam dalje. Prvo me bilo sram jer sam shvatila da mi nudi svoj i zahvalila joj, a onda me malo uhvatila ljutnja. Sve ok, ne trebas mi nudit svoje, nebi ni uzela kao sto sam zahvalila na prvu, ali nakon sto sam ti ja dala sve ti se nudis vratit mi moj krevetic nakon 10 godina?! Wtf?
Oki. Ja sam imala preeklampsije plus HELP sindrom. Morat ću očito koji mjesec na tablete, ali neka , sve svojim tempom. Nisam pretila ( sa50 kg i manje to nikako ne možeš biti) i fizički ću biti aktivna pa će još brže ići, nadam se.
Napisala cijeli post i ode odustani
Uglavnom Ana ona je isto sitna i mrsava pa noke to mjerilo al bez brige, koji mjesec tbl i sve proslo. A sto se tice HELPa nadam se da ti je bio neki blazi oblik.
Meni mali danas manje aktivan, javi se tu i tamo al jucer je imo party u stomku i onda minje danas ovo zabrinjavajuce. Bit ce mu takav dan. Uglavnom uz to me bole ledja i malo steze stomak, vjerovatno sam se samo preforsirala. Popila sam magnezij i legla pa ce se valjda smiriti.
Miranda novosti?
Vana kako blaz napreduje?
Ana svo zlo u tabletama bilo. A s obzirom kako si "šlang" ženska, ić će to brzo 😉kako je princ?
Salatice drzala si Lenuuu 😍 i nije se slomila, ha? 😃Brzo cete kucici 🤗
Zvrkice jel sve super (po starom)
Du nos me drzi ajme. Tjeram se da kisem raznim metodama, tako ka uspijem odcepit 😳🤧🤭
Sto se tice anestezije, da mogu birat uzela bi spinalnu. Al nemogu. I moram pod opcu 😩 allie nemoj se uopce ustrucavat povlacit veze. Danas je nazalost tako i nisi budala ako je povuces, nego ako je ne povuces a mozes 😒
I moram vam sad ispricat nesto. Salje mi prija poruku da ce mi dati krevetic ako nisam kupila novi. I tako ja malo vazem, i slazem da sam kupila (jednostavno zelim i mogu priustiti novo, napokon cekam bebu i napokon imam pravo glasa i novca da si priustim sto zelim) zahvalim i kazem kako me ugodno iznenadila. A ona mi odgovara: ok, tila sam da vidim s tobom, ipak je tvoj krevetic, ja ga onda proslijedim u caritas jer imam novi od F (njeno drugo dijete) i meni vise ne treba. Na to skuzin da mi nudi MOJ krevetic koji sam joj dala ima 10 godina za njeno prvo dijete, kao i ogradicu, robicu, igracke i da ne nabrajam dalje. Prvo me bilo sram jer sam shvatila da mi nudi svoj i zahvalila joj, a onda me malo uhvatila ljutnja. Sve ok, ne trebas mi nudit svoje, nebi ni uzela kao sto sam zahvalila na prvu, ali nakon sto sam ti ja dala sve ti se nudis vratit mi moj krevetic nakon 10 godina?! Wtf?
No coments za priju
Cure skuzila sam da ovi menstrualni bolovi nemaju veze ni sa kakvom mojom aktivnosti jednostavno ima dana kada ih osjetim po cijeli dan iako odmaram kao danas.. zadranka meni je na kontroli dao vaginalete za iscjedak jer sam se zalila da ga ima pa mi je sad manje ali opet ga ima tako da vjerovatno u ovim tjednima mora malo ici
Sortiraj odgovore
Najstariji