Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zvrkica
    10. Studeni 2018. 18:06

Strudlica

zvrkica

Strudlice, ja sam u takvom slučaju ipak hospitalizirana.
    Nadam se da ti nećeš biti, ali miruj, znači krevet i wc

Kad te puštaju kući ili ćeš do kraja morate bit u bolnici?

U ponedjeljak ću znati više. Dobila dexice i cordipin za zaustavljanje trudova i strogo mirovanje uz Magnezij

Ivylee
    10. Studeni 2018. 18:13

Ajoj, pa i strudlica sad 😪 Pazi se, miruj,š d

• Strudlica
    10. Studeni 2018. 18:13

zvrkica

Strudlica

zvrkica

Strudlice, ja sam u takvom slučaju ipak hospitalizirana.
    Nadam se da ti nećeš biti, ali miruj, znači krevet i wc

Kad te puštaju kući ili ćeš do kraja morate bit u bolnici?

U ponedjeljak ću znati više. Dobila dexice i cordipin za zaustavljanje trudova i strogo mirovanje uz Magnezij

Aha, super onda. Ja nemam trudove,samo težinu u trbuhu dok sam na nogama,ne konstantno,ali kad bude otežano hodam.

Ivylee
    10. Studeni 2018. 18:14

* dosta bi bilo bolnica u zadnje vrijeme!

zadranka86
    10. Studeni 2018. 18:23

Cure u bolnicama drzite se podrska uz vas smo..meni je prija u bo.ima tj.dana s blizancima ali njen slucaj je daleko drugaciji...i baas mi je to tako kad cujem skoro svaki dan neka je u bo..ja vam zelim svima da sve prode naj bolje da izdrzite i da idete brzo kuci....tu smo mi cure s foruma uz vas kao virtualna podrska i samooo hrabrooo....sretno svim curama...

url=https://lilypie.com]

Ivana_G
    10. Studeni 2018. 18:27

Baš smo se zaredale s tim bolnicama ali mi smo, na srecu, pustene popodne iz bolnice. Obavili jos jednom sve pretrage, sve je super, skolski i to je to. Sad imam strah svaki put kad sam u autu, cimam na svaku 🤔🙄 al dobro... bitno da smo mi ok. Malo jos pripazit koji dan i to je to. 😘 

Maggie85
    10. Studeni 2018. 18:34

Salatice, dobro si primijetila, imam tremu! Bilo mi je nekako lakše prije mjesec dana kad sam znala da još imam vremena. Sad, kad znam da bi moglo svake sekunde, nije mi više svejedno. Ne da se bojim, nego razmišljam kako će nam se život u par sati skroz promijeniti i hoćemo li se znati nositi s tim. I muž i ja smo inače dosta aktivni i volimo to što možemo bilo kuda bilo kada. Sad znam da će sve biti podređeno bebi pa eto... Znam da će to proći čim krenemo za bolnicu i da ću jedino o bebi razmišljati, ali takve mi se misli motaju po glavi zadnjih dana.
    Robica za izlazak... i ja sam pripremila hlačice... nisam razmišljala da bi moglo smetati za pupak. No dobro, vidjet ću kakva će biti beba pa lako kažem mužu da donese nešto drugo. Pripremila sam vel. 50, pa mu to možda svakako bude premalo.

Mina93
    10. Studeni 2018. 18:46

Ja cu za bolnicu pripremit 56, ni nemqm nista 50 nego par bodica 50/56..
    Strudlice cuvaj se 🤗
    Mi bili do ikee, koja je tamo guzva ejj, sva sreca da smo bili samo po stvari za kafic sta uvik uzimamo i znamo sve napamet di sta stoji pa smo mi brzinski se samo provukli, al strasno koja guzva, i skretanja za cco east, ono autiju milijun 😅

Duda
    10. Studeni 2018. 18:47

Štrudlice, drago mi je da ipak nisi u bolnici, pazi se dobro a mi ti držimo fige da sljedeći pregled dobro prođe.
    Ivana, super da su te pustili, nek je sve u redu. A mogu mislit kako ti je vozit se nakon ovog iskustva.. 🙁
    Sad kako vas sve više završava/skoro završava u bolnicama, baš si lagano osvješćujem da smo blizu..pazite se svi! ❤

mmama2
    10. Studeni 2018. 18:50

Ma hlacice se ionako preko pupka navuku tim malima😂😂.. ja sam jako aktivna u svim trudnocama, nisam pucala al su me recnuli, po 2,3 sava sa obojicom, pitaj boga zakaj, jer nije bilo babice pored mene ni jednom, niti nekoga tko bi se potrudio, masirao ili bilo kaj oko mene, a ovak im je lakse 🙄🙄 
    Prehladena sam vec 10 dana, i sada se spustilo sve na pluca, uzasno kasljem i bas me smeta to jer ne mogu kasljat bez zatezanja trbusnih misica 😑

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.