Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Strudlica
    10. Studeni 2018. 18:59

Hvala cure 
    Ma ja bi tu bolnicu preživjela da moram da mi je prva trudnoća, ali sada sama pomisao da se moram od malenog odvojiti mi srce puca

Pticaselicazgst
    10. Studeni 2018. 19:20

Curke evo mi uredili Nikin kutak. 😍 jos fali par detalja, okvir za slike, vreca za igracke itd al ovo je ono temeljno pa cemo se sa detaljima igrat. 😊 valjda ce vam se svidjet 🤗 idem citat zaostatke, pa komentiram sta ste pisale 😘

Duda
    10. Studeni 2018. 19:23

Joooj, presladak je kutak za vašu Niku! 😍😍

AllieH
    10. Studeni 2018. 19:24

Ajme ptico, predivno je!! Krevetic je bas bas 😍 Ma sve je prekrasno, bas bas bas! I baldahin, ma sve! 🤗🤗🤗

Luka ❤

Duda
    10. Studeni 2018. 19:26

Baldahin je kupljen ili šivan? Prvo sam ga mislila imati, onda sam mislila da mi ne treba, al svaki put kad vidim kod vas ponovno me oduševi..

• Strudlica
    10. Studeni 2018. 19:41

Ptico sobica je prekrasna 

Salatica9192
    10. Studeni 2018. 19:41

Aaaa Pticoo, 
    pa prelijepo je stvarno 😍 Kako je sa ukusom uredjeno, Nika ce uzivatiii 😍 Tufnice 🤗
    Kod mene je to sve sad nigdje veze malo 🤣 Muz sastavljao krevetac danas, nije bas kako sam zamisljala, poslije cu ja to po svome, sad samo da izadjemo dobre 🤗😍

Klikerica
    10. Studeni 2018. 19:43

Stomak mi je danas kamen. Evo po prvi put od pocetka trudnoce. Nisam imala ni stolicu,i imam osjecaj da je mjesta za klikera premalo. Kao da cu eksplodirati... express lonac... šištim na uši... magnezij sam vec uzela danas,što još smijem na svoju ruku a da se ovo smiri... do jučer mi je stomak bio kao puding...i ovo mi je sada šok!

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Klikerica
    10. Studeni 2018. 19:53

Nikin kutak je vrh vrhova! Popravio mi je dan jooooj,ja bi curicuuuu!  Kako god da bude,moramo imati još curicu kad tad...ne mogu vjerovat da sam se žalila prije 3 minute,a sada vec razmišljam.o.sljedećoj trudnoći

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Salatica9192
    10. Studeni 2018. 19:55

Strudlice, 
    drzi se, i meni su dali te injekcije u 32 nedelji. I da, tacno tako djeluju, nista ne brini, izdrzacete vi to. 😍🤗 A bolnice su krenile, jer smo visoke nedelje. Mi smo dobre za sada, po meni. Imamo prijevremena dva, ali kasno prijevremena i jednu terminsku. Super 😍🤗
    Maggie, 
    sasvim opravdano razmisljanje. Isto pomislim kad me budu pustali iz bolnice, ono to je to. Ona je 1000% od mene zavisna, sto ja uradim tako ce biti i ono 😶 nijs svejedno, ali valjda nije dzaba priroda to regulisala da ja jedva cekam to sve 😍 Danas sam smugnula do restorana sa svojima, samo da pokupimo hranu, 15, 20 min se zadrzali i tako sam se pocela osjecati dok smo cekali hranu, ono, kao da sam je ostavila u bolnici, trip neki opalio hahaha. Videćete vec svee ❤️❤️
    Robica, hmm. Ja 0 stvari 50 velicine hahaha. Moja ce ko u vrecu u 56 🤣 Mozda muz ode po jedno odijelo za izlazak. Ali za sad nesto ne planiram puno to kupovati, kad vec nisam :/ vidjecemo.
    Bulbi, 
    javi see  😍 I Vana takodje. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.