Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zadranka86
    10. Studeni 2018. 10:49

Curee vidim vi se dala na masazu...evo mog primjera kad san radala curke koje sad imaju 8g i 6g. Nisan bila tooliko ni upucena i osvjestena o nekim stvarima cakkk mislim i bolje..danas stvarnooo ima punooo tih cuda za medicu pa taj gel da beba brze i lakse izleti vanka stvarnooo ima dosta toga i ono ok mi je da si zene pomognu sa svim sto mogu a sto je probjereno i preporuceno..i ja sam za..definitivno..samo eto tila reci citajuci sve i prateci sve pogotovo sad pred kraj..ja vam nisan nikad ni masirala ni kupovala nikakve gelove kao sto je taj sto ste vi nedavno kupile i podilile..nisam ni na jednom ni na dr.porodu ni pucala ni imala epizotomijh..znaci prosla san bez iti jedno punta sava il ostecenja...mozda san medu RIJETKIM SRETNICAMA sto ja rekla mogla san slobodno iz radaone poc na kavu..porodi su mi bili brzi i lagani i skrozzz prirodni bez dripa i slicnih cuda sama sa svojim trudovima do samog kraja..zato mozda nemam ni strah nit se puno obazirem na one price s poroda jer moje su stvarno za pozelit svakoj zeni..nezz sto me ceka sad mozda skrozzz nesto drugacije rekla san sto Bog da neka buda pretrpit cu...ali eto tila sam reci nista nisamvradila ni masirala ni mackala a prosla sam ...ma samo takk..ja isto mislim da je to i do koze..bar bi tako pomislila gledajuc svoj primjer..ali evo zaista ali zaistaaa nemam nista protiv svega sto radite i dapace uvik sam za to da se olaksa na biloo koji nacin...samo sam vam eto tila dati sebe kao primjer sto ne mora znacit nit da ako ste sve to kupile radile ne zaradite bez obzira koji puntic i ako nista kao ja ne radir ne mora znacit da nece proc liso bez punta...Ali opet kazem da me krivo ne bi shvatile def sam za to bolje sprijecit nego lijecit..i zelim nam svima lagane brze i sto manje bolne porode..mojivtrudovi su bili ko malo jaca menga trud s mladom bi mi traja 10tak sek.stvarno san bila vise nego odusevljena svojim porodima..A sad Boze pomozi i nadam se proc bar ko ne moze skrooz ko do sad bar blizu..dubokoo se nadam.. 😚😚😉😉

url=https://lilypie.com]

Bruna92
    10. Studeni 2018. 11:07

Zadranka, evo bas jucer na tecaju nam je fizioterapeutica o tome pricala. Da samo rijetke sretnice produ tako kao ti a da to ovisi iskljucivo o genetici i nama samima... Mi ostale smrtnice prodemo ssa pucanjem ili rezanjem ali to je jednostavno tako. I sve zavidimo vama koje imate takve porode 😁
    Sta se tice masiranja medice, ona je rekla da to preporuca jer stvarno pomaze. Rasteze se koza i postane elasticna, lakse se prilagodava bebi dok izlazi i sprjecava pucanje. Bas je rekla, tko god moze nek masira!

Ivylee
    10. Studeni 2018. 11:16

Pticaselicazgst

Jutro cure 😊
    Nunni sretan rockas, sve najbolje 😊 a muz te bas lijepo izveo, fina papica 😎
    Allie thanks na info, kad krenemo uredivat onda cu se detaljno time bavit. Meni je samo bitno da dobro vuce, mislila sam da samo lijepo izgledaju al da nisu bas funkcionalne 😊
    Barbie mene jos nista ne boli tako jako ali i ja potpisujem da bi rodila tam za 2,3 tjedna. Nadam se da necu prenijet 😊
    Ivylee kako si osjecala te bolove?
    Plan za danas je slagat Nikin kutak, kinderbet cemo slozit, stavit ogradice, baldahin, police iznad komode itd i spremat stvari za zege. Toga ima masu 😢
    Slampo drzi se, bolje da si tamo pod nadozorom. Vec si u sigurnim tjednima tako da se ne brini. Samo opusteno pa ce i tlak pasti 😊

Ptico, ja bi ih nazvala menstrualnim, donji dio trbuha, tu i tamo nešto u leđima, ali bez nekog reda i pravila... Drže oni mene već nekih tjedan dana, neki dan više, neki manje, i tako je i počelo otvaranje od beton do prst otvorena. U prvoj trudnoći sam ih osjetila samo dva dana pred porod nakon što su mi napravili ono ručno odvajanje plodovih ovoja 😲
    Sad sam u srijedu na kontroli pa me baš zanima otvorenost ako ne rodim prije 🙈
    I da, ja sam kao zadranka bila sretnica bez rezanja na prvom porodu, plus beba s opsegom glave na 99centili i s pupčanom oko vrata. Ali ja uvijek kažem da to dugujem najboljoj babici na svijetu. 

_svjesna
    10. Studeni 2018. 11:23

Zadranka i Ivylee, svaka vam cast na takvim porodima, zaista vam svaka zena moze pozavidjeti. Imate li siroke bokove, kakve ste gradje inace? Ima li to veze s tim, gradja jabuke, kruske i slicno? Ili je to bez epiziotomije samo elasticnost koze? Kod mene mama ni na jednom porodu nije bila rezana niti je pucala, nadam se naslijediti to od nje 😏

MareiKate
    10. Studeni 2018. 11:30

Bok cure, ja vas čitam ali ne pišem... Naredalo mi se gostiju da samo dočekujem i ispraćam. Ali rekla sam još ovo "odradim", tj toleriram još tjedan dva ovakve posjete, i onda molim mira do daljnjega, kasnije primam goste samo ako dolaze sa svojom hranom i cugom 😅 
    Nego, danas idem raditi one lazanje, mislim da je Allie podijelila recept, žena sa najsavršenijom kuhinjom ovdje 😉 pa samo pitanjce, radite baš sve po receptu? konkretno muči me što svugdje savjetuju ulijevati toplo mlijeko u bešamel a u receptu ide hladno 🤔 ne želim zeznuti...šta da vam kažem, vegetarijanka sam, volim kuhati ali lazanje još nikad radila nisam, pa tako ni bešamel 🤫
    Eto ako mi ove uspiju, još ću naučiti raditi sarmu do Božića i muž će biti presretan 😂

Ivylee
    10. Studeni 2018. 11:35

Ja sam neke klasične građe, ne bi se svrstala ni u jabuke ni u kruške 🙈 Visoka 172, 60 kg, s oblinama 😁 
    Ne znam, bila sam aktivna u trudnoći u vidu dužih šetnji i to je to. A na uzv su mi svi dr govorili da se spremim na epiziotomiju zbog mjera glavice i doktori na porodu su vidjevši pupčanu tražili od sestre škare, no ta divna babica je rekla da će probati bez, uzela ulje, masirala, rastezala i ja prošla bez ičega. Tako da bez nje sigurno ne bi imala takav ishod... 

Bruna92
    10. Studeni 2018. 11:48

Ja sam mislila da ce me nekim cudom zaobici prehlada koju je dosta vas imalo ali sam se naravno prevarila... Jutros se budim s bolnim grlom, skaklje me, tjera na kasalj... Zasad je samo to pa cu se danas ubiti u caju, medu i vocu a za dalje cemo vidjeti

AllieH
    10. Studeni 2018. 11:54

MareiKate, sve po receptu, bez brige 😉 Ja ne stavim hladno mlijeko, nego mlako, tj. sobne temperature.

Luka ❤

zadranka86
    10. Studeni 2018. 11:54

Ja mislim da je to do koze..ja san isto normalnih proporcija..i visine i tezine u skladu..rekli bi zgodnusava...nema uske ni sirike kukove nego ono oblikovan normalno taj dio kukova...mislim da je to zaista do koze kao sto i sama mislim..i ima jedna stvar koja mi nikako ali bass NIKAKOOO NIJE BILA JASNA...evo ako netko zna nek me prosvitli ..ja na oba porodu u razmacima medu trudovima SPAVAM..nezz zasto kako ali mene uhvati toliko spavanje da zaspem na tim pauzicama ko top...meni to smjesno jer ko to spava na porodu..ne bi zaspala namjerno nema sanse meni dode jednostavni spavati..i ja ja vam odspavam fino sav taj dio do onog djela trudova koji su malo jaci i cesci ored izgon..i kad rodim ja ono odmorna i naspavana😂😂😂...nije mi ni danas jasno evo...iako super je to stedi se snaga i stvarno budem fit nakon poroda odmorna plus bez punta ja ko da san ono prespavala i roda donila bebu..Nezz sto me sad ceka ali evo vjerovat cu repriza....

zadranka86
    10. Studeni 2018. 11:59

I da naglasim u trudnoci nisan aktivna nit malo jakooo tesko ih nosim al zaista i etu tu soadam u onu tezu kategoriju deset koraka i nema boli zateze isteze..znate i same stalno kukam i zalim..al rodim samo tako..pa nek sad i to neko rece budi aktivan rodit ces brzo..ja dobro da se ikako krecem i s curama san nabila lipih 20kg...i sad lezim po cili dan skuham napravim ja po kuci al to vam je s pauzama i iskoristim jutro dok san naj odmornija posli domet 15min na nogama pola sat odmor pa opet tako ako nesto mislim napravit..aktivnost NULA BODOVA..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.