Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Slampo
    10. Studeni 2018. 12:08

Mah pa sezona je otvorena, zimskih beba 2018, i to sa 3 velike i prekrasne bebe. A neznam kako blizi kraj ocito je da su vece sanse za komplikacija. Nazalost ja i moj tlak se vec neko vrijeme borimo...ali vise ne pomazu ove ne lijecnicke metode. A i strah me bilo da ne bilo komplikacija sa mnom ili sa melenim zbog ne odlaska na hitnu. Sada barem znam da je sve ok....a bolnica kao bolnica....uzas...dosadno, navodno su strogi po pitanju posjeta i tak. Ali proci ce i to.... A vi koje se spremate u shoping Arena slavi rod i jos su neki popusti u Garden Mallu- mi planirali u shoping ovaj vikend

Slampo
    10. Studeni 2018. 12:09

Sa malenim....tipfeler....

Salatica9192
    10. Studeni 2018. 12:48

Nuni,  
    srecan rodjendan 🤗🤗🤗🤗😘 Zna se sta ti najvise zelim 👶👶👶 😍
    Maggie, 
    kako mi je "strasno" ovo kad vidim 10 dana hahah. Ono ja rodila i sve haha, ali iznenada, ti ono svjesno znas da je uskoro kraj trudnoce i dolazak terminske bebee 😍😍 Ima li treme? 
    Cure, za pucanje, eto ja rodi malu bebu i sva ispuca. A stvarno sam uzasno napinjala... i ko zna koliko puta. Bojala sam se utisice se u kanalu, pogubila se sva. Kazu mi odmori, ono ja "sta da odmaram, utusice mi se beba"... Zato slusajte doktore i babice, to je najbitnije, pa onda svi ti ostali popratni elementi koji sig pomazu, ne moze odmoci nista.
    Stavljala sam sliku na fb, a ovdje nisam bas za javno :( Da vidite krofnu moju, raja bez fb. Evo jedna mala rukicaaa 😍
    I ima li novih info od Vane? Kako su?

Ana89
    10. Studeni 2018. 13:08

Ja sam danas kupala sina prvi put ispod mlaza vode, svlačila, sestra mi pokazala oblačenje tetrica iznad pampersica, obukla ga je i ja sam ga nahranila. Popodne u 5 i pol ću sve ja 😀😀😀. Uglavnom moj mali smotuljčić koji je prešao 2 kg , od jučer 60 grama dobio.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Mamica2
    10. Studeni 2018. 13:20

Ana prelijepe vijesti
    Salatice preslatka rucic
    Nuni sretan rocdjendan

zadranka86
    10. Studeni 2018. 13:41

Jaooo ana i salatice uzivajte u svakom trenu naj lipse su to muke..ja jedvaaa cekam..drzite se cure i bass san sretna da ide sve kako treba i sto prije da ste doma..pusa maslim andelima i pozz za MAME...😍😍😘😘

url=https://lilypie.com]

luks
    10. Studeni 2018. 13:55

evo sad smo 100% odlučili, u ovome idemo iz rodilišta kući, eventualno ću možda bijeli body benkicu umjesto ove majice(da bude lakše). I preko dekica pa u AS.
    Ana super vijesti i super napredak. 
    Baš imamo cura u bolnici, al to je sve sad nekako pred kraj pa polako da jop izguramo 😉😉
    AllieH kuhinja presavršena! Ono što se meni, a mom mužu pogotovo, svidilo je ovaj zidni dio za vina, on baš gušta i obožava vina. A i ja uz njega... I da, kaže mi da smo i mi pili tog Josića i da je 👍 (naravno da se ja ne sjećam, jer ja ne pamtim)... 

Lovre

Ptičica
    10. Studeni 2018. 14:44

Anaaaaaa 😍😍😭😭❤❤
    Salatice tjeras me da fejsam 🤨 a maaaaale rukiceeee 🤩
    Nuni sretan rodendan, nek ti se ostvare sve zelje 🎂🥂
    Sto se tice poroda, pucanja..u prvoj sam do ukaska u 7i mj trenirala, atletika i gimnastika. Mazala se, i dobila 100000000 strija debelih ko prst. Popucala od pupka do š kako je netko jednom rekao, i iznutra čitava, plus dvaput rezana. Mislim da pravila nema 🤷‍♀️ al znam samo da se ni najmanje nisam bojala 🤷‍♀️

Duda
    10. Studeni 2018. 14:50

Slatice, preslatka rukica 😍😍 Hvala na savjetima, sva će vaša iskustva dobro doći..
    Ana, baš mi je drago da sve dobro ide, dok izađete već ćeš biti iskusna mama ☺
    Divno je čitati da ste nam vi mamice i vaša malena čuda dobro, sve lijepo napreduje i jedva čekamo da nam javite da vas puštaju da se dalje kod kuće mazite ☺
    Luks, predivan je kompletić, kakvi će to slatki dečkići i curice izaći ove zime iz bolnice ❤
    Mi danas nećemo ništa, mm je skroz bolestan, baš ga je uhvatilo..nadam se da ću se dobro držati i ne pokupiti to. Uživajte u shopingu svi koje idete, i u ostalim doživljajima 😉

Slampo
    10. Studeni 2018. 14:50

Luks taj kompletic imamo i mi...kupili prije cca tjedan dan....a fora mi je to...bodi ispod, carape, kapica, i ako ce trebati medo odjelo na to. Samo me sada strah da ce on to jos u trbuhu prerasti... super vijesti Ana znaci pripremaju vas za van....A saalatice ova mala rucica je preslatka

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.