Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    10. Studeni 2018. 19:57

Strudlice zao mi je da si u bolnici, ali znas da je bolje da si tamo pod nadzorom. 😊 ne mogu ni zamislit koliko je tesko ostavit dijete doma 😢 drzi se i bit ce sve u redu, sigurna sam 🤗
    Luks kompletic je presladak 😍😍 
    Ja sam isto krenula sa masazom medjice i masiram vazelinom. Na početku je uzasno cudan osjecaj, vec sam sad navikla lagano. Malo pecka i neugodno je, ali mislim da ce nam to dosta pomoc da ne popucamo 💪
    Ana divne vijesti, drzim fige da sto prije idete doma 🤗
    Ivylee znaci tako se osjeca otvaranje.. jos to tako jako nisam osjetila al isto pred svaki pregled strahujem dal sam se pocela otvarat 😅 ti si spremna za bebicu, 38 tjedana taman. 😊 jel bi htjela da bude ranije ili tam oko 40-tog tjedna?

• nali
    10. Studeni 2018. 20:07

Da vas pozdravim, ja umjesto da mirujem, u shoppingu ovih dana za stan, nemamo nista a trebamo se preselit, pa malo online, malo po ducanima, nadam se da nece naskoditi 😣 Ali radujem se jako jer cemo bti samiiiiii napokon bez vegete sveki.Koji mir i olaksanje 😊😊😊😊

Sve sam zaboravla dok sam procitala do kraja, neko je imao rockas- sretan rodendan 😘
    curke u bolnicama zelim vam svima izlazak u pon-uto i da sve bude ok. 💛 I nema nikome vise u bolnicu osim ako je u terminu!! 😉
    Vidla sam neciji predivni kutak, savrseno 👌Leninu rukicu 😍😍
    Neko ima tvrdi trbuh- pomaze normabel, od jednog,dva ti nece biti nista a fakat opusti lijepo trbuh. 

Klikerica
    10. Studeni 2018. 20:12

nali

Neko ima tvrdi trbuh- pomaze normabel, od jednog,dva ti nece biti nista a fakat opusti lijepo trbuh.

Tnx! Imam doma normabel,dobila sam ga jos prije trudnoce zbog ukočenja leđa nakon prometne... mislim da cu popiti jedan,jer stvarno ne mogu vjerovat kak ne trbuh tvrd. Čudan feeling skroz!

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Ivana_G
    10. Studeni 2018. 20:23

Pticaselicazgst

Curke evo mi uredili Nikin kutak. 😍 jos fali par detalja, okvir za slike, vreca za igracke itd al ovo je ono temeljno pa cemo se sa detaljima igrat. 😊 valjda ce vam se svidjet 🤗 idem citat zaostatke, pa komentiram sta ste pisale 😘

Joj kako je lijepi kutak, ove točkice u boji mi se tak sviđaju. Ma, divno! 😍😍😍😍

Ivylee
    10. Studeni 2018. 20:45

Ajme koji kutak 😍😍😍 Ja bi tamo spavala 🤣
    Ptico, s jedne strane bi ja odmah sutra, a s druge me opere neka panika, ali kao generalno bi sljedeći tjedan 🙈 Iza 40 og sigurno neću jer na Merkuru induciraju gestacijski na termin.
    Klikerice, mg, topli tuš, krevet 👌

Mina93
    10. Studeni 2018. 20:46

Ajme nikin kutak je premeden 😍😍😍

barbiemama
    10. Studeni 2018. 20:56

Nikin kutak je predivan ❤️

Duda
    10. Studeni 2018. 21:02

Ova me sličica baš podsjetila na onaj štrik od neki dan 😉😍
    Ajmo mamice, jel se pere robica? 😉 Ja stalno odgađam, al krećem za 10-tak dana sigurno! ☺

luks
    10. Studeni 2018. 21:03

Pticaselicazgst kutak predivan!! I da, ja ko i klikerica razmišljam, i ja bi curicu... I da je drugo cura, nebi sigurno na treće, a ovako sad ipak mislim da ću ići i na treću bebu 😬😁 iako oplakala sam neki dan kad ni je muž spomenuo uopće treću trudnoću, ispalila sam ga samo tako!! 😌😌
    Mislim, zaista je nebitno  bitno je samo da su zdravi i da smo mi zdravi... Ali odkad znam za sebe govorim da jedva čekam imat curicu, da joj kupim kućicu za barbie (ja to nisam imala kad sam bila mala, a tako sam to želila) ... I općenito, evo kad u dućan uđeš, vidi zid za dečke a vidi za cure- pa ja bi banktotirala 😁😁

Lovre

Pticaselicazgst
    10. Studeni 2018. 21:16

Hvala vam curke 🤗😘 meni se isto jako svida, ispao je bolje od planiranog 😊
    Baldahin sam narucila sa ebaya, s njima nikad ne znas sta mozes dobit al sam zadovoljna kvalitetom. Klikericin mi se cini kvalitetniji i materijal je drugaciji. 😊
    Ivylee haha nema frke, sam ti navrati jos dok je soba slobodna 🤩🤗 kuzim te, tak si i ja mislim ma bilo bi idealno u 38 tjednu a onda me opere panika da nisam jos spremna i nek priceka do 40 😅😅 vidit ces u srijedu kakva je situacija, svakako jos sitno brojis 😊 
    Luks kazu da svakoj mami treba kcer, i ja bi na tvom mjestu isla na trece 🤗 iako ovako te tvoji dečki drze ko kap vode na dlanu 😍 mi cemo deff na drugo 💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.