Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Landy
    11. Studeni 2018. 09:33

Pozdrav cure. Evo i naas 
    Duuugo vas pratim, a nikako da se uključim
    Kod nas stiže Lana,  i već smo u 29. Tj.    Sad mi to puno zvuči😯.    Od 19.tj  smo samo u TA na pregledima i kontrolama zbog mog visokog tlaka (visok samo kod dr.).. Čak su mi proteine u urinu našli, držite fige da ih sutra na kontroli ne bude...    Imam jedno pitanje,   zna li netko da li se  još uvijek šalje na carski trudnice s visokom dioptrijom? Čula sam da je prije tako bilo, al se nadam da se nešto u međuvremenu promjenilo, ja sam na - 5....

👨‍👩‍👧‍👦
    💃30
    🤵 33
    👧🏼 4

zadranka86
    11. Studeni 2018. 09:44

Pepe ja prijavljunem jakooo neugodne pokrete drob mi se izoblici od njegovog ja bi rekla rastezanja..ko da digne ruke pa ih istze noge imam osjecaj da ce mi koza puknut..jakooo neugodno cak zna bit nekad i bolno...zalim se na to ima jedno mj.dana...a drob mi je na valove kad to radi uzdize spusta pa na dr .stranu uzdize..souuuu.....ugl.ima nas jos...

url=https://lilypie.com]

AllieH
    11. Studeni 2018. 10:08

Jutro! 
    Cure u bolnicama, kakva je situacija danas, ima li novosti? 

Luka ❤

truskawka
    11. Studeni 2018. 10:13

mmama2

truskawka

Klikerica

Mogle bi neku musaku,ili gulaš… ili rižoto fini neki možda čak morski, ili sarmicu… neko fino varivo…
    Evo stati cu s idejama u ime svih cura koje su na bolničkoj hrani,sad ih je 6 u bolnici,ako sam dobro nabrojala… uskoro u Truskwa s duplićima

Da, da..i ja sam jos malo pa u bolnici. Sad je to vec ozbiljno postalo.

Ja kada tebe vidim u kojim si tjednima, sa blizancima, a okolo rjesavas pravdu, mjenjas kuhinje, zidas kupaone😱😵😵 a ja se zalim na nekaj😳😳

Hehe nadodaj na to da i postavljam laminat, brusim i farbam zidove, perem i susim odjecu, posteljinu, pospremam, cistim...aaaa dugacak popis je to.
    Jos uz sve to prehlada me ubija vec 3 dana, ledja bole ko sam vrag i evo jedne lijepe slikice mojih ultra bolnih strija 

❤N i V💙

Blaza26
    11. Studeni 2018. 10:14

Martina dobrodosla.
    Mislim da ne salju na carski zbog dioptrije,nego zbog ocnog tlaka. U mene je puno manja dioptrija nego u tebe.
    Kad budes na pregledu pitaj ginekologa,mozda te uputi kod ocnog na pregled,on ce ti izmjerit ocni tlak. Ako je on ok,nema potrebe za carskim

Landy
    11. Studeni 2018. 10:16

Mama5

Jutro curke, dugo nisam pisala, bili u radovima, tj. jos smo uvijek ali sad je ostalo samo ono zavrsno..
    Cestitam Ani, Salatici i Vani na bebicama, svim curama u bolnicama da sto prije izadu i da bude sve ok.. A sad vidim da ima nas tu koje imamo problema s povisenim tlakom, i samoj mi je tako, ali samo na pregledu, doma je dobar i proteina za sad nije bilo u urinu, sutra mi je kontrola i vec me lovi panika od mjerenja tlaka, uff, netko se boji poroda a ja se panicno bojim tlakomjera🙄

Martina.

Pozdrav cure. Evo i naas
    Duuugo vas pratim, a nikako da se uključim
    Kod nas stiže Lana, i već smo u 29. Tj. Sad mi to puno zvuči😯. Od 19.tj smo samo u TA na pregledima i kontrolama zbog mog visokog tlaka (visok samo kod dr.).. Čak su mi proteine u urinu našli, držite fige da ih sutra na kontroli ne bude… Imam jedno pitanje, zna li netko da li se još uvijek šalje na carski trudnice s visokom dioptrijom? Čula sam da je prije tako bilo, al se nadam da se nešto u međuvremenu promjenilo, ja sam na - 5….

Martina ne znam odg na pitanje vezano za dioptriju iako mislim da ne salju na carski radi toga.. Mene zanima od kud si, koliki ti tlak izmjere na kontrolama i dal su ti uveli kakvu terapiju?

Bome mi je poznat taj strah od tlakomjera😂

Iz Osijeka sam,   kod socijalne gin. Je bio max 140/90, a u TA 140/100,  uveli metildopu, ali samo po potrebi,  ali eto kod kuće  nikad iznad 130/90, a za tu vrijednost su rekli da ne moram pit.   Tako da kutijice zasad stoje ne otvorene..   Na svaki pregled nosim vrijednosti od kuće tako da imaju uvid i u to..     Slali me zbog proteina nefrologu,   tamo tlak 110/80, ovaj tj. Moram i kod njih ponovit kontrolu... 

👨‍👩‍👧‍👦
    💃30
    🤵 33
    👧🏼 4

Bruna92
    11. Studeni 2018. 10:18

Martina dobrodosla!
    Ne salju ti zbog toga na carski, ja sam pitala svoju ginekologicu jer je moja dioptrija -4,5. Svakako otidi kkod oftalmologa jer ti se gleda cjelokupno stanje oka, ocni tlak itd i o tome ovisi dal ces na carski. Sama dioptrija ne predstavlja problem a i svaka dioptrija do 8 je mala dioptrija... Ja pitala 😂

Ptičica
    11. Studeni 2018. 10:19

Jutroo! 
    Ptico ja bi u Nikin kutak 😏 prelijepo si to sredila!
    Truskawka ako je tocna teorija o kretanju i porodu, N i V ima samo da izlete 😀 u bolnicu na odmor, haha 👍 
    A di nam je Miranda?
    Cure u bolnicama, samo hrabro.
    Evo sam se probudila zacepljenog nosa 🤬🤬

Landy
    11. Studeni 2018. 10:22

Bruna92

Martina dobrodosla!
    Ne salju ti zbog toga na carski, ja sam pitala svoju ginekologicu jer je moja dioptrija -4,5. Svakako otidi kkod oftalmologa jer ti se gleda cjelokupno stanje oka, ocni tlak itd i o tome ovisi dal ces na carski. Sama dioptrija ne predstavlja problem a i svaka dioptrija do 8 je mala dioptrija… Ja pitala 😂

Huh, sad mi je lakše😁
     A meni se čini da je moja ogromna, čim nemam naočale/leće ko slijepi miš sam😂

👨‍👩‍👧‍👦
    💃30
    🤵 33
    👧🏼 4

• Neda30
    11. Studeni 2018. 10:22

truskawka

mmama2

truskawka

Klikerica

Mogle bi neku musaku,ili gulaš… ili rižoto fini neki možda čak morski, ili sarmicu… neko fino varivo…
    Evo stati cu s idejama u ime svih cura koje su na bolničkoj hrani,sad ih je 6 u bolnici,ako sam dobro nabrojala… uskoro u Truskwa s duplićima

Da, da..i ja sam jos malo pa u bolnici. Sad je to vec ozbiljno postalo.

Ja kada tebe vidim u kojim si tjednima, sa blizancima, a okolo rjesavas pravdu, mjenjas kuhinje, zidas kupaone😱😵😵 a ja se zalim na nekaj😳😳

Hehe nadodaj na to da i postavljam laminat, brusim i farbam zidove, perem i susim odjecu, posteljinu, pospremam, cistim…aaaa dugacak popis je to.
    Jos uz sve to prehlada me ubija vec 3 dana, ledja bole ko sam vrag i evo jedne lijepe slikice mojih ultra bolnih strija
    nekako se vec jako veselim da idem u bolnicu da si malo olaksam sve. Vise me ne muci ni to sto kuhinja nije gotova ni sto je sve konstantno u prasini ma koliko god ja cistila. Tako da eto bas se veselim otici malo da odmorim 😅😅

Ja bih tebe proglasila za ŠAMPIONA zimskih trudnica🌹🌸

https://lb1m.lilypie.com/LkLKp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.