Ptico Nimin kutak je savrsen
Mene hvata nervoza pomalo jer jos samo 10 tjedama i to najvise ako sto prije ne krene do carskog a nemam nista spremno pa sam danas potaknuta time krenual oprat tetra pelene iako cu sve to jos preprat vjerovatno do poroda al nek mi je u glavi lakse. Moram jos nesto narucit namjestaja iz ikee jer nemam gdje sa svim stvarima i tako
Zapamtila sam divan kutak za Niku 😍
Nekoga sa skraćenim cerviksom, i rastuće uzbuđenje oko bebica koje nam brzo dolaze... Cure čuvajte se, još malo ovog "blaženog" stanja ☺️
Klikerice meni je topli tuš puno značio kad mi se tako skameni trbuh...
Allie, ekipi su super bile lazanje, ja im moram vjerovati na riječ 😄 jedino sam ih rezala supervruće odmah iz rola pa su se raspale kompletno, ali su se svejedno fino pojele 😁
Da, za cure nema kakvih čudesa nema 😁 Moja već ima nekoliko trakica za kosu, mini balerinkice, raznih štramplica, najlonki i jedne dokoljenke, čak i neseser 😁🙆🙈
Al i dečkići su posebni na svoj način i jedva čekam imati i jednog malca, tako da mi definitivno ne stajemo na prvom 😉
Ptico, ajd ako imaš negdje link za baldahin, molim te pošalji, možda ga ipak stavim za dekoraciju.. 😁🤓
Allie, ekipi su super bile lazanje, ja im moram vjerovati na riječ 😄 jedino sam ih rezala supervruće odmah iz rola pa su se raspale kompletno, ali su se svejedno fino pojele 😁
Ma to je vec klasika, bez brige. Zato budu odlicne sutradan, taman se sve fino stisne i samo podgrije u mikrovalnoj prije jela.
Lazanje su nam izgleda jelo tjedna!
Sto bi fino mogli papati sljedeci tjedan? 😂
Luka ❤
Mogle bi neku musaku,ili gulaš... ili rižoto fini neki možda čak morski, ili sarmicu... neko fino varivo...
Evo stati cu s idejama u ime svih cura koje su na bolničkoj hrani,sad ih je 6 u bolnici,ako sam dobro nabrojala... uskoro u Truskwa s duplićima
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Ova me sličica baš podsjetila na onaj štrik od neki dan 😉😍
Ajmo mamice, jel se pere robica? 😉 Ja stalno odgađam, al krećem za 10-tak dana sigurno! ☺
Dada 😍 nasa oprana, speglana i poslozena u malmicu 😁
Ma to je vec klasika, bez brige. Zato budu odlicne sutradan, taman se sve fino stisne i samo podgrije u mikrovalnoj prije jela.
Lazanje su nam izgleda jelo tjedna!
Sto bi fino mogli papati sljedeci tjedan? 😂
Mi smo na sarmi bili ovaj tjedan, iako iskreno njih bi mogla uvijek jest 🤣 tako sa sam ja za neki rizotic 😁😍 i kremsnite mi opet fale 🤣
Bravo, mama Mina! 😉
Allie, Klikerice, i ja imam već par ideja za ručkove, kupili kelj (bit će neki fini slozenac), brokulu (nisam smislila šta, al mora bit fino), buncek 😁 (već neko vrijeme razmišljam o bunceku i raštiki)...al prvo sutra neki kompletni nedjeljni ručak..mmm..i onda se čudim što sam dobila kilu u tjedan dana 😁😁
Bravo, mama Mina! 😉
Allie, Klikerice, i ja imam već par ideja za ručkove, kupili kelj (bit će neki fini slozenac), brokulu (nisam smislila šta, al mora bit fino), buncek 😁 (već neko vrijeme razmišljam o bunceku i raštiki)…al prvo sutra neki kompletni nedjeljni ručak..mmm..i onda se čudim što sam dobila kilu u tjedan dana 😁😁
Imala krcato tog jucer i danas za peglat, poludila sam 😅😅 al eto i to je gotovo, jos detalje imamo sredit, police, kinder, torbe za bolnicu 😁
Duda evo link
https://www.ebay.com/itm/Bed-Canopy-Cotton-Mosquito-Net-Curtains-Bedding-Dome-Tent-for-Kids-Baby-Crib-Cot-/253807792764?_ul=HR
Ajme hrana, kod mene ce bit svega pomalo od ovog sta ste navele. Sutra juhica, punjeni lungic i salata. 😋 u tjednu rizoto sa kozicama, nesto s piletinom, neko varivo, pasticada i to je to do vikenda 💪
Sortiraj odgovore
Najstariji