Mamice, imaš divan pogled s balkona 😍
nego, danas se bavim uređivanjem pa tražim adventski vijenac 😂 jel imate možda kakve preporuke za handmade vijence? 😊
Evo i oblika T,V,Y,U.... ja isto nisam znala tocno sto znače
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Moram se požaliti da su mi ovi pokreti u trbuhu postali baš neugodni, još dok krene s rukama kopati po mjehuru samo se stresem, pa okreće nogice lijevo desno, gura se..pogotovo dok stojim pa mi ie već trbuh napet i onda sjednem da se smiri... baš se kuži da nema puno mjesta. Kak se vama čine ti pokreti, jel vam malko smeta, bolno?
Mogle bi neku musaku,ili gulaš… ili rižoto fini neki možda čak morski, ili sarmicu… neko fino varivo…
Evo stati cu s idejama u ime svih cura koje su na bolničkoj hrani,sad ih je 6 u bolnici,ako sam dobro nabrojala… uskoro u Truskwa s duplićima
Da, da..i ja sam jos malo pa u bolnici. Sad je to vec ozbiljno postalo.
❤N i V💙
Duda evo link
https://www.ebay.com/itm/Bed-Canopy-Cotton-Mosquito-Net-Curtains-Bedding-Dome-Tent-for-Kids-Baby-Crib-Cot-/253807792764?_ul=HR
Ajme hrana, kod mene ce bit svega pomalo od ovog sta ste navele. Sutra juhica, punjeni lungic i salata. 😋 u tjednu rizoto sa kozicama, nesto s piletinom, neko varivo, pasticada i to je to do vikenda 💪
Pticaseslicazgst- S obzirom da znam da baš e-bay nije baš povjerljiv što ss tiče slika, da li možeš možda bolje poslikati materijal? Da li je onako lijep proziran kao neki til/svila, krep ili onaj jeftin til kao za komarce ? 😂😂 Hvala ti.
Mogle bi neku musaku,ili gulaš… ili rižoto fini neki možda čak morski, ili sarmicu… neko fino varivo…
Evo stati cu s idejama u ime svih cura koje su na bolničkoj hrani,sad ih je 6 u bolnici,ako sam dobro nabrojala… uskoro u Truskwa s duplićima
Ja kada tebe vidim u kojim si tjednima, sa blizancima, a okolo rjesavas pravdu, mjenjas kuhinje, zidas kupaone😱😵😵 a ja se zalim na nekaj😳😳
url=https://lilypie.com]
Ja kada tebe vidim u kojim si tjednima, sa blizancima, a okolo rjesavas pravdu, mjenjas kuhinje, zidas kupaone😱😵😵 a ja se zalim na nekaj😳😳
Potpisujem!
Jutro cure, sta je ovo, nema nikoga 😁
Mene grlo boli i dalje, ne mogu gutati 😖
Jutro cure,ja sam pola noci budna,al evo odspavala sam do sada. Procitala zaostatke.
Ajme Ptico malo je rec da je kutak za Niku predivan.
Di ste sve jutros? Cure u bolnicama drzite se. Saljemo puse i zagrljaje
Pozdrav cure. Evo i naas
Duuugo vas pratim, a nikako da se uključim
Kod nas stiže Lana, i već smo u 29. Tj. Sad mi to puno zvuči😯. Od 19.tj smo samo u TA na pregledima i kontrolama zbog mog visokog tlaka (visok samo kod dr.).. Čak su mi proteine u urinu našli, držite fige da ih sutra na kontroli ne bude... Imam jedno pitanje, zna li netko da li se još uvijek šalje na carski trudnice s visokom dioptrijom? Čula sam da je prije tako bilo, al se nadam da se nešto u međuvremenu promjenilo, ja sam na - 5....
👨👩👧👦
💃30
🤵 33
👧🏼 4
Sortiraj odgovore
Najstariji