Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    10. Studeni 2018. 22:34

Mamice, imaš divan pogled s balkona 😍

nego, danas se bavim uređivanjem pa tražim adventski vijenac 😂 jel imate možda kakve preporuke za handmade vijence? 😊

Klikerica
    10. Studeni 2018. 22:39

Evo i oblika T,V,Y,U.... ja isto nisam znala tocno sto znače

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

pepe1907
    11. Studeni 2018. 00:02

Moram se požaliti da su mi ovi pokreti u trbuhu postali baš neugodni, još dok krene s rukama kopati po mjehuru samo se stresem, pa okreće nogice lijevo desno, gura se..pogotovo dok stojim pa mi ie već trbuh napet i onda sjednem da se smiri... baš se kuži da nema puno mjesta. Kak se vama čine ti pokreti, jel vam malko smeta, bolno?

truskawka
    11. Studeni 2018. 06:48

Klikerica

Mogle bi neku musaku,ili gulaš… ili rižoto fini neki možda čak morski, ili sarmicu… neko fino varivo…
    Evo stati cu s idejama u ime svih cura koje su na bolničkoj hrani,sad ih je 6 u bolnici,ako sam dobro nabrojala… uskoro u Truskwa s duplićima

Da, da..i ja sam jos malo pa u bolnici. Sad je to vec ozbiljno postalo.

❤N i V💙

• tratinčica25
    11. Studeni 2018. 08:09

Pticaselicazgst

Duda evo link
    https://www.ebay.com/itm/Bed-Canopy-Cotton-Mosquito-Net-Curtains-Bedding-Dome-Tent-for-Kids-Baby-Crib-Cot-/253807792764?_ul=HR
    Ajme hrana, kod mene ce bit svega pomalo od ovog sta ste navele. Sutra juhica, punjeni lungic i salata. 😋 u tjednu rizoto sa kozicama, nesto s piletinom, neko varivo, pasticada i to je to do vikenda 💪

Pticaseslicazgst- S obzirom da znam da baš e-bay nije baš povjerljiv što ss tiče slika, da li možeš možda bolje poslikati materijal?   Da li je onako lijep proziran kao neki til/svila,  krep ili onaj jeftin til kao za komarce ? 😂😂   Hvala ti. 

mmama2
    11. Studeni 2018. 08:13

truskawka

Klikerica

Mogle bi neku musaku,ili gulaš… ili rižoto fini neki možda čak morski, ili sarmicu… neko fino varivo…
    Evo stati cu s idejama u ime svih cura koje su na bolničkoj hrani,sad ih je 6 u bolnici,ako sam dobro nabrojala… uskoro u Truskwa s duplićima

Ja kada tebe vidim u kojim si tjednima, sa blizancima, a okolo rjesavas pravdu, mjenjas kuhinje, zidas kupaone😱😵😵 a ja se zalim na nekaj😳😳

url=https://lilypie.com]

• Strudlica
    11. Studeni 2018. 08:21

mmama2

truskawka

Klikerica

Ja kada tebe vidim u kojim si tjednima, sa blizancima, a okolo rjesavas pravdu, mjenjas kuhinje, zidas kupaone😱😵😵 a ja se zalim na nekaj😳😳

Potpisujem!

Bruna92
    11. Studeni 2018. 08:50

Jutro cure, sta je ovo, nema nikoga 😁
    Mene grlo boli i dalje, ne mogu gutati 😖 

Blaza26
    11. Studeni 2018. 09:04

Jutro cure,ja sam pola noci budna,al evo odspavala sam do sada. Procitala zaostatke.
    Ajme Ptico malo je rec da je kutak za Niku predivan.
    Di ste sve jutros? Cure u bolnicama drzite se. Saljemo puse i zagrljaje

Landy
    11. Studeni 2018. 09:33

Pozdrav cure. Evo i naas 
    Duuugo vas pratim, a nikako da se uključim
    Kod nas stiže Lana,  i već smo u 29. Tj.    Sad mi to puno zvuči😯.    Od 19.tj  smo samo u TA na pregledima i kontrolama zbog mog visokog tlaka (visok samo kod dr.).. Čak su mi proteine u urinu našli, držite fige da ih sutra na kontroli ne bude...    Imam jedno pitanje,   zna li netko da li se  još uvijek šalje na carski trudnice s visokom dioptrijom? Čula sam da je prije tako bilo, al se nadam da se nešto u međuvremenu promjenilo, ja sam na - 5....

👨‍👩‍👧‍👦
    💃30
    🤵 33
    👧🏼 4

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.