Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kani07
    10. Studeni 2018. 08:09

Jutro !
    Cure u bolnicama drzite se ,zelim da sto prije prode sto vas muci😘.
    Cestitke na svim dobrim vjestima s pregleda.
    Svasta sam lijepo vidila od robice,kolica,kuhinja al nisam popamtila ko je sta stavio😊.
    Prijavljujem cesce kontrakcije i bebica se skroz spustila baa se tesko ustajem i hodam i bas je aktivan to mi je drago ali nije ugodno.
    Zelim svima ugodan vikend i sto manje tegoba.

💜Karla💜Nicol💙Anton

luks
    10. Studeni 2018. 08:20

Klikerica

Imam jednu nedoumicu oko spavanja…ja lijepo legnem na lijevi bok,i zaspem… i probudim se zadnjih nekoliko dana na leđima i koljena savijena,ono kao u ginekološkom položaju.
    Nemam problema sa disanjem,jednostavno me sada leđa prevagnu svaku noc. Valjda podsvjesno to radim samo da se ne naslonim na stomak i bebu…
    Jel se vama to događa?

Meni slično, ja kad legnem ne mogu na bok ni lijevi ni desni jer me beba neugodno lupkara, i onda podignem jastuk i tako poluležeći na leđima zaspem. Onda u noći podsvjesno skužim da su mi noge savijene u koljenu i da trnu, i nekad nekako završim na boku al onda kad idem na wc boli me kuk i cijela desna strana niz nogu 😕😕

Lovre

Pticaselicazgst
    10. Studeni 2018. 08:54

Jutro cure 😊
    Nunni sretan rockas, sve najbolje 😊 a muz te bas lijepo izveo, fina papica 😎
    Allie thanks na info, kad krenemo uredivat onda cu se detaljno time bavit. Meni je samo bitno da dobro vuce, mislila sam da samo lijepo izgledaju al da nisu bas funkcionalne 😊
    Barbie mene jos nista ne boli tako jako ali i ja potpisujem da bi rodila tam za 2,3 tjedna. Nadam se da necu prenijet 😊
    Ivylee kako si osjecala  te bolove? 
    Plan za danas je slagat Nikin kutak, kinderbet cemo slozit, stavit ogradice, baldahin, police iznad komode itd i spremat stvari za zege. Toga ima masu 😢
    Slampo drzi se, bolje da si tamo pod nadozorom. Vec si u sigurnim tjednima tako da se ne brini. Samo opusteno pa ce i tlak pasti 😊 

Slampo
    10. Studeni 2018. 09:00

Ma dobro je...nalazi su za sada ok, koliko sam ih skuzila na viziti. Kao jucer smo slali jos jedan urin kasnije na neke dodatne pretrage, ali nitko ti previse ne govori. Ma dobre smo kilaze i u dobrim tjednima ali neka ostanemo jos malo 2u1; a vecina je pripremljena....ostale su neke sitnice koje treba pripremiti ako je ovo trajno. Ali imam osjecaj da nikada u potpunosti necu biti spremna. 
    Hvala na potpori.

Ana89
    10. Studeni 2018. 09:01

Nuniiii sretan rođendan!! Ja sam par dana nakon svog dobila bebana na poklon, ti pričekaj još malo 😀 Uživaj ☺️☺️☺️

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• tratinčica25
    10. Studeni 2018. 09:14

Božićna odjelca za bebe-  Netko me je pitao slike prije par dana!  Imate na web stranici C&A sve slike, a danas vam je još i 25% popusta.. 🙂 
    Slampo- sretno! Nadam se da ćeš još malo ostati u 2 u 1, bar do ulaska u 38 tjedan. 😊 Iako je beba dosta velika, i nemaš problema 🙂Moja je beba u 35+1 imala 2330 🙄 Nadam se izdržati još do termina, bar  da dođe do 2800 😁😁  Javi ako se kojim slučajem okrene prema dole, čisto da se tješim, hehehe 😊😉😋

Maggie85
    10. Studeni 2018. 09:38

AllieH, i meni je tvoja kuhinja divna, ali još mi je prije u oči upala Josićeva butelja 🙈 Bila sam na teambuildingu s firmom kod njih prošle godine i ajme... njihov Rose je preeefin! Sanjam dan kad ću moći popiti više od 1 gutljaja dobrog vina 😀
    This is us su meni prošle sezone bili dosadni... ma nisu ni sad nešto bolji, ali ajde tek su krenuli pa još gledam nekako. Gledam i Seal team, to mi je dobrodošlo iznenađenje obzirom na tematiku.
    Skinula sam i novi House of cards, ali ja ne znam jel do trudničkog mozga ili što - niš mi nije jasno, tko s kim, tko protiv koga... gledam samo da potrošim vrijeme, a onda se ljutim na sebe što radije ne čitam nešto za bebu.
    Pepe, Barbiemama ti je dala odličan savjet, tj. strategiju za promjenu sitnica 😆 Pa kako bi ti muž sad odolio, samo malo zatrepći okicama, čak i suznim ako treba. 😁
    Klikerice, ja se po noći vrtim s boka na bok, ali pred jutro mi paše jednu rundu odspavati na leđima. 
    Truskawka, baš bih voljela vidjeti kako će ti se ovi suprotstaviti kad dođeš s primjedbama u vezi kuhinje, a hoće sigurno, jer misle da mi kupci niš ne znamo. Dobro ih operi i javi nam!
    Ja za danas planiram napokon slaganje bebine robe u ormar... cijeli tjedan je muž radio po 12h na dan i nismo se skoro ni vidjeli pa nismo postavili dodatne police. Kasnije ćemo u šetnju i to je to. 😘😘

AllieH
    10. Studeni 2018. 10:04

Joj bas je nesto dosta cura sad u bolnici, znak da se priblizavamo finalu, ali svejedno, bilo bi lijepo da ga sve mozemo docekati kod kuce. Drzite se cure i javljajte redovno razvoj dogadjaja ❤😘
    Ptico, znaci ocekujemo slike danas, bas se veselim! 🤗🤗
    Ovi iz Lesnine su s nasim kinderbetom bas ispali neozbiljni. Trebao je stici krajem 10.mj, na kraju sam ih zvala i da bi mi rekli da ce isporuka biti u tjednu od 19.11. Malo sam i sad skepticna, ali vidjet cemo. 
    Maggie, ja sam odustala od House of Cards jos proslu sezonu, totalno su se pogubili u svemu i ne znaju vise sto bi izmislili. 
    A za Josica, o da! Mi ti uvijek imamo njihov cuvee i rose u zalihama, jedno za muza, drugo za mene, cesto znamo otici na rucak pa si onda uvijek kupimo butelje i za doma. 

Luka ❤

du1988
    10. Studeni 2018. 10:05

dobar dan svima! Imate lijepe planove za danas, sve ste vec blizu...nuni, sretan ti rockas sa zakasnjenjem 🤗 barbiemama, jysk ti ima akciju nedjelju i pon...baci pogled na njihovim stranicama, pogotovo ako ces online narucivati. mina, suosjecam...meni imunitet nikad losiji, ova prehlada me drzi vec tri tjedna. slampo, drzi se! Moj plan je bio pricekati 12.mjesec s nabavom kozmetike i preostalih sitnica, ali bome ste me malo scimale s bolnicom i odoh ja to danas obaviti 😂 ostane mi onda jos pecanje susilice na BF i to je to. i pitanje-koje ste mrezaste gacice uzimale? trebam li broj vece od onog sto inace nosim?

url=https://lilypie.com]

Nunii
    10. Studeni 2018. 10:30

Hvala vam ❤️😘

Ana,nakon lazne uzbune cini se da malisa ipak odbija prije izaci van. Imam osjecaj da bude on i nakon termina izrazil zelju 😂

Pepe,citala sam da je moguce da pecka i bude neugodno,ali da se onda bas na tom mjestu zadrzi malo i pritisne jos. U jednom trenu sam pozeljela i da umjesto ulja stavi vazelin buduci da u uputama pise da minuta slabije i onda dvije s jacim pritiskom i onda mi je bilo mozda s vazelinom bude manje cudno i bolno.Vec vidim da bude suza.
    Danas je novi dan pa da vidimo. Cak ima i da se prije masaze bude malo u vodi da kao omeksa.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.