Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AllieH
    10. Studeni 2018. 14:54

Ana, super vijesti! Nazire se svijetlo na kraju tunela, brzo cete i vi kuci 🤗
    Slampo, drzi se i ti, jos malo sve skupa izguramo, a onda nam krecu najsladje muke. Po nespavanju, dojenu, skokovima u rastu itd. 😁
    Ptičice, nema straha ni ovaj put 💪🏼 Bit ce kako nam bude, a bitno da nase mrvice dodju na svijet zive i zdrave. ❤
    luks, preslatka kombinacija 😍 Bit ce Lovre pravi mali frajer! I ne sumnjam za Josica, njega svi vole 😂🍷
    bulbi, ako nas citas, napisi malo kako si nam ti 😉😘

Luka ❤

Ptičica
    10. Studeni 2018. 15:30

Allie potpisujem. Koliko cekam Antonelu, nema mjesta strahu. Sto bi salatica rekla, vise me trudnoce strah 😏
    I ja dozivam bulbiiii.. 😊kako naoreduje tvoja mrvica?kako se osijecas?
    Ps jel Vana ima face? Nista ne znamo o njoj 😖

luks
    10. Studeni 2018. 16:03

Slampo

Luks taj kompletic imamo i mi…kupili prije cca tjedan dan….a fora mi je to…bodi ispod, carape, kapica, i ako ce trebati medo odjelo na to. Samo me sada strah da ce on to jos u trbuhu prerasti… super vijesti Ana znaci pripremaju vas za van….A saalatice ova mala rucica je preslatka

🤣🤣 Naravno i čarapice, njih sam i zaboravila. I kad sam sad išla pogledat, ja nemam nijedan čisto bijeli bodi br 62 😅 Medo odijelo neće u splitu trebati, pogotovo ne 2 m do auta i onda 2 m do u zgradu. Ušuškat ćemo se u dekicu, a svakako imam i ono za na AS što se zakači preko nogu, pa onda preko svega dekica i to je to.

Lovre

BellaLuna
    10. Studeni 2018. 16:52

Ja jos nisam izabrala outfit za izlazak iz bolnice, vidjet cu jos tocno jel nadem nesto jos ili ce biti nesto sta smo vec kupili. Pripremit cu velicine 50 i 56 pa cemo vidjet. Iako, sigurno planiram bodi i jednodjelno nesto gore, mislim da im hlacice od kompletica mogu dosta iziritirati pupak koji jos nije pao 🤷🏼‍♀️

luks
    10. Studeni 2018. 17:04

BellaLuna

Ja jos nisam izabrala outfit za izlazak iz bolnice, vidjet cu jos tocno jel nadem nesto jos ili ce biti nesto sta smo vec kupili. Pripremit cu velicine 50 i 56 pa cemo vidjet. Iako, sigurno planiram bodi i jednodjelno nesto gore, mislim da im hlacice od kompletica mogu dosta iziritirati pupak koji jos nije pao 🤷🏼‍♀️

Ajme pa da , nisam se toga ni sitila. Jer s prvim malim sam izasla 11.dan i pupak je već otpao. Ok, znači ipak ništa od ovog kompletića 😁😁

Lovre

• Strudlica
    10. Studeni 2018. 17:09

Večer cure :)
    Ja sam vam jučer skoro ostala u bolnici i to kat ispod naše Ane jer je moja privatna ginekologica zabrinuta mojim nalazom cerviksa i zvala doktora da me primi. On me pustio kući jer smatra da nalaz nije još alarmantna,uz mirovanje i utrogestan terapiju. U 5 dana cerviks mi se smanjio za 1 cm pa prst sam uložila. Po njemu unutarnje ušće zatvoreno, a ova mi napisala V oblik. Treća doktorica koja je radila uzv kaže nalaz nije alarmantan,mirovanje i kontrola za tjedan dana. Ja sad bukvalno strogo mirujem i nadam se najboljem da ću moć tako doma do sigurnih tjedana.
    I rekla mi da mi posteljica pola straga,a pola sprijeda,a to nije česta pojava pa eto i to imam hahaha. Ugl beba je super, naprednija za 2 tjedna i to je olakotna okolnost u slučaju da se nešto ranije pokrene

• Strudlica
    10. Studeni 2018. 17:13

Strudlica

Večer cure :)
    Ja sam vam jučer skoro ostala u bolnici i to kat ispod naše Ane jer je moja privatna ginekologica zabrinuta mojim nalazom cerviksa i zvala doktora da me primi. On me pustio kući jer smatra da nalaz nije još alarmantna,uz mirovanje i utrogestan terapiju. U 5 dana cerviks mi se smanjio za 1 cm pa prst sam uložila. Po njemu unutarnje ušće zatvoreno, a ova mi napisala V oblik. Treća doktorica koja je radila uzv kaže nalaz nije alarmantan,mirovanje i kontrola za tjedan dana. Ja sad bukvalno strogo mirujem i nadam se najboljem da ću moć tako doma do sigurnih tjedana.
    I rekla mi da mi posteljica pola straga,a pola sprijeda,a to nije česta pojava pa eto i to imam hahaha. Ugl beba je super, naprednija za 2 tjedna i to je olakotna okolnost u slučaju da se nešto ranije pokrene

I da imamo gotovo 1900g za ove tjedne što je stvarno ohrabrujuće. Kaže da se injekcije za pluća daju i djeluju 2 tjedna , a nakon toga da se u malo kojem slučaju daju opet jer nije poželjno. Od 34 tjedna nisu potrebne jer dijete bi samostalno disalo. Tako da ću idući tjedan taman bit 32 tjedna i ne daj Bože čega bi onda dobila te injekcije i pokrile bi do 34 tjedna

• zvrkica
    10. Studeni 2018. 17:22

Strudlice, ja sam u takvom slučaju ipak hospitalizirana.
    Nadam se da ti nećeš biti, ali miruj, znači krevet i wc

• Strudlica
    10. Studeni 2018. 17:55

A ja ću bit ako nalaz bude napredovao do idućeg tjedna pa ćemo vidit. Ali tako i radim,WC i krevet i to je sve.
    S prvima sam ja otvorena za porod uspjela preležat 2 tjedna u bolnici. Kod mene je to očito genetika da imam slabost vezivnog tkiva.

• Strudlica
    10. Studeni 2018. 17:58

zvrkica

Strudlice, ja sam u takvom slučaju ipak hospitalizirana.
    Nadam se da ti nećeš biti, ali miruj, znači krevet i wc

Kad te puštaju kući ili ćeš do kraja morate bit u bolnici?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.