Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepe1907
    10. Studeni 2018. 07:31

Mina93

Truskawka nmg vjerovat za kuhinju, ono koliko je cekas i sve i onda tako ispadne.. Jos sad u tvojim tjednima s blizancima.. Ja bi ih katapultirala na mjesec 😪
    Slampo nadam se da ce bit sve ok, javi nam cim prije, mali je super ima odlicnu kilazu, ti u terminu tako da nema brige i da malo urani, nadam se da si uspila sve pripremit 🤗😁
    Barbie ako te zanima plava boja imas popust u ikei ovaj vikend 😉 mi smo razmisljali da navratimo dns popodne, al vidit cemo s obzirom da sam ja jedva ziva od prehlade, grlo, nos, sinusi 😪😭😰
    Mene ceka peglanje sad ujutro, ona kupljena hrpica robice, tj pola sam sinoc, al nisam mogla vise pa dns nastavljam.. Sad na prvu sve peglam, i tetrice, al to je to, poslije vise nista, iako sam picajzla sumnjam da cu imat vremena, bitno da na prvu se rijesimo svih tih bakterija.. Ionako sam od svih mama cula da ne peglaju, previse ima toga da bi to sve stigle

opet te uhvatila prehlada? 😏 cuvaj se i jačaj imunitet

barbiemama
    10. Studeni 2018. 07:32

pepe1907

jojj i ja bi, evo mi idemo kupit novu kutnu i sad razmisljam kak muza nagovorit na novi tepih stolić, jastučiće 😁🙈

haha podrazumijeva se da uz novu kutnu ide to sve skupa novo. i ja bih to htjela 😂

reci mu da poslije nećeš moć i nećeš imat vremena, a  da ćeš bit vječno nesretna s postojećim stanjem i uvijek to spominjati . otišli bi na Mars samo da spriječe buduće kvocanje 😂

barbiemama
    10. Studeni 2018. 07:34

e da, opet me ulovio neki filing da ću ranije roditi. jer par dana imam te menstrualne bolove i kontrakcije koje su sve jače. u biti, radije bih malo ranije rodila nego trpila to još puna 4 tjedna 😂

pepe1907
    10. Studeni 2018. 07:35

Nunii

Vana cestitam na deckicu❤️ Rodeni smo na isti dan,samo koju godinu kasnije 😂
    Izveo me dragi za rodendan u shopping i na veceru. Bebon odusevljen grckom kuhinjom ko i njegovi mama i tata. Nakon par zalogaja veselo plesanje.
    Obozavamo gyros i taj njihov umak od ribanog svjezeg krastavca i vrhnja. Plus dobila sam i neku pogacu/lepinju koja sam smazala ko da nisam jela par dana😂

Masiranje medice,probali smo kolko tolko uspjesno. Na ulju pise jedno,svaka stranica na netu govori drugo. Jedni vrhom prsta i svaki dan,drugi par puta tjedno i prst stavit 3-4cm. Ok, i kak sad? Meni je nekak da se pocne s vrhom pa svakim danom sve vise i vise i jace masirati. Nije mi bas previse ugodno bilo na pocetku. Kasnije sam se opustila. Prije masaze sam dragom namazala prst uljem. Nadam se da sljedeci puta bude bolje.

Prijavljujem pregled. Sve ok,ima 2514g frajer. Vadili mi krv(citaj masakrirala me). Neka starija sestra bila i jos ju ova mlada pita dal zna vaditi krv i ova kaze da da. Pikne,imam osjecaj da igla ide gore dolje. Izvadi iglu i onda tek par sec kasnije stavlja vatu. Krvi ima di oces,a ja taman pogledam i dobro da mi nije doslo slabo. Stavila mi vaticu i kao to je to. Mogla mi je barem papir ponuditi da obrisem visak krvi. Bas mi je cudna i flegmasta bila 🤔

Jos jednom sve najbolje, hranaa je vrh... mi isto prekjučer probali masažu a ja urlala od bolova, uopće ne znam kaj je radio, al probat ćemo još 

• zvrkica
    10. Studeni 2018. 07:54

Jutro 😀
    Mi smo budne od pola 6, temp izmjerena, bebini otkucaji provjereni. Sad doručak, muž donio kavu i pecivo jer je ovaj bolnički nejestiv.
    Danas imam samo jedan ctg radi praćenja i to je to.

Vikendom kažu da je mirno, osim ako nema hitnih slučajeva i bolova. Jučer su porodili bebu u 34 tt koja je super, ne treba na pedijatriju 😀 lijepe vijesti, jučer 4 bebe stigle, i mame i bebe su super. 20 m od sobe je ulaz u radaonu i da vidite kako tatice cmolje vani 😀

barbiemama
    10. Studeni 2018. 08:00

zvrkica

20 m od sobe je ulaz u radaonu i da vidite kako tatice cmolje vani 😀

predivno 😍 😍 

Mina93
    10. Studeni 2018. 08:02

barbiemama

Mina, ma gledam nešto neutralnijih boja. zaklela sam se da u Ikeu idem samo radnim danom. vikendom bude prestrašno 😱

čak razmišljam da napravim online narudžbu na Jysku. bum vidjela.

Ma da, znam, mi uvijek idemo radnim danom, al sad nikako ne stizemo pa je cak opcija da idemo dns.. Iako sumnjam jer mi se neda u tu guzvu, radnim danom mi je super 

Mina93
    10. Studeni 2018. 08:04

pepe1907

Mina93

Truskawka nmg vjerovat za kuhinju, ono koliko je cekas i sve i onda tako ispadne.. Jos sad u tvojim tjednima s blizancima.. Ja bi ih katapultirala na mjesec 😪
    Slampo nadam se da ce bit sve ok, javi nam cim prije, mali je super ima odlicnu kilazu, ti u terminu tako da nema brige i da malo urani, nadam se da si uspila sve pripremit 🤗😁
    Barbie ako te zanima plava boja imas popust u ikei ovaj vikend 😉 mi smo razmisljali da navratimo dns popodne, al vidit cemo s obzirom da sam ja jedva ziva od prehlade, grlo, nos, sinusi 😪😭😰
    Mene ceka peglanje sad ujutro, ona kupljena hrpica robice, tj pola sam sinoc, al nisam mogla vise pa dns nastavljam.. Sad na prvu sve peglam, i tetrice, al to je to, poslije vise nista, iako sam picajzla sumnjam da cu imat vremena, bitno da na prvu se rijesimo svih tih bakterija.. Ionako sam od svih mama cula da ne peglaju, previse ima toga da bi to sve stigle

opet te uhvatila prehlada? 😏 cuvaj se i jačaj imunitet

Da 😭😭 mislim da sam skupila od mojih sad kad sam bila dole.. Ajde bar voca imam, odma cu si sve pobacat u blender 😁😅

Mina93
    10. Studeni 2018. 08:06

barbiemama

pepe1907

jojj i ja bi, evo mi idemo kupit novu kutnu i sad razmisljam kak muza nagovorit na novi tepih stolić, jastučiće 😁🙈

haha podrazumijeva se da uz novu kutnu ide to sve skupa novo. i ja bih to htjela 😂

reci mu da poslije nećeš moć i nećeš imat vremena, a da ćeš bit vječno nesretna s postojećim stanjem i uvijek to spominjati . otišli bi na Mars samo da spriječe buduće kvocanje 😂

🤣 🤣 🤣 Dobra taktika

Ivylee
    10. Studeni 2018. 08:07

Zvrkice nadam se da ste uskoro doma 🤗
    Slampo bolje da si na vrijeme otišla, sad si u sigurnoj zoni 👌
    Mene su jučer baš šibali bolovi i bila sam uvjerena da ću tijekom noći završiti u rodilištu. Jutros sve ko rukom odnešeno 🙈 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.