Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna92
    09. Studeni 2018. 22:11

Hvala Ptico, bas smo se fino najeli i podruzili 😁
    Da, vidjela sam da te nema u srijedu ni danas a jucer ni ja nisam bila. U srijedu je bila neonatologica i pricala o prva tri dana zivota novorodenceta, sta sve gledaju kad se rode, koje pretrage im rade itd... Ugl nista sta vec ne znamo.
    Jucer nnemam pojma ko je bio i sta govorio jer nisam bila a danas je bio fizioterapeut i vjezbali smo tehnike disanja i rekla nam je kad koju tehniku koristiti. To mi je bilo skroz okej 
    A ono u utorak necu uopce komentirati, bolje da je neka od nas buducih mama odrzala ono predavanje 🙄😂

Salatica9192
    09. Studeni 2018. 22:20

Cure, 
    meni su tehnike disanja pomogle pri kontrakcijama. Tacnije jedna vrsta, kada udisem stomakom, naduvam ga i izbacujem onda vazduh uz ono "sssssss". Bukvalno je predisem nekako. Mislim one bas najteze, zadnje i nisam mogla lijepo, ali vecinu je pomoglo. Ugledala sam prethodni post pa da napisem to, da ne zaboravim. Sada odoh citati sta se desava, unazad listajuci 🤣

AllieH
    09. Studeni 2018. 22:31

Jagodice, odlicno pamtis 😉
    Truskawka, joj mogu misliti. Gdje ste uzimali? Nimalo mi ne fale te borbe s majstorima i svime sto ide uz to. Iako je muz to odradjivao, naravno da si u sve ukljucen, htio, ne htio.
    Ja sam napokon krenula rjesavati zaostatke serija i trenutno gledam This is Us i bas su mi nesto dosadnjikavi ovu sezonu. 

Luka ❤

luce35
    09. Studeni 2018. 22:34

AllieH stalak za butelje mi je predivan. Pokusavam skuzit sto drzi butelje, kako je ucvrsceno u zid? 
    Kuhinja predivna, pregrme se i majstori kad na kraju rezultat bude izvrstan

AllieH
    09. Studeni 2018. 22:55

luce35

AllieH stalak za butelje mi je predivan. Pokusavam skuzit sto drzi butelje, kako je ucvrsceno u zid?
    Kuhinja predivna, pregrme se i majstori kad na kraju rezultat bude izvrstan

To ti je ovakav stolni stalak za vino koji prkosi gravitaciji 😁 ali usarafljen s jedne bocne strane da bi se dobio dojam da lebdi na zidu. 

Luka ❤

Klikerica
    09. Studeni 2018. 22:58

Imam jednu nedoumicu oko spavanja...ja lijepo legnem na lijevi bok,i zaspem... i probudim se zadnjih nekoliko dana na leđima i koljena savijena,ono kao u ginekološkom položaju.
    Nemam problema sa disanjem,jednostavno me sada leđa prevagnu svaku noc. Valjda podsvjesno to radim samo da se ne naslonim na stomak i bebu...
    Jel se vama to događa?

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

truskawka
    09. Studeni 2018. 23:00

mmama2

barbiemama

Allie, kuhinja vam je predivna ❤️

danas sam nekak loše. mali me jako udara. osjećam neku srčanu tahikardiju. jedno vrijeme i neke lagane menstrualne bolove. budem otišla ranije u krevet, nije moj dan.

A ja bas misla kak si konacno doma da ces nam se cesce javit, a ono nikako 😌😌 drzi se, pod dekicu, sutra je novi dan ❤❤
    Truskawka u jbt sutra kada te vide, a ti ljuta, ima da daju drugu i to 10x bolju, i jos da ti plate😂😂😂

Hahaha ma ja cu se naljutit samo ako mi nece htjet vratit novce tj uzet kuhinju nazad. Samo ne znaju kolko zakona ja znam i da cu ih sa zakonima pritisnut pa eto bolje im je da pristanu na moje lijepe okice 😅😅 a ja si za svaki slucaj jos sad detaljno citam zakon o zastiti potrosaca 🤫🤫

❤N i V💙

truskawka
    09. Studeni 2018. 23:02

AllieH

Jagodice, odlicno pamtis 😉
    Truskawka, joj mogu misliti. Gdje ste uzimali? Nimalo mi ne fale te borbe s majstorima i svime sto ide uz to. Iako je muz to odradjivao, naravno da si u sve ukljucen, htio, ne htio.
    Ja sam napokon krenula rjesavati zaostatke serija i trenutno gledam This is Us i bas su mi nesto dosadnjikavi ovu sezonu.

U Mima namjestaj. Evo citam zakon o zastiti potrosaca i nisu ispunili dosta tocaka od onih obaveznih kod prodaje proizvoda. 

❤N i V💙

truskawka
    09. Studeni 2018. 23:04

Klikerica

Imam jednu nedoumicu oko spavanja…ja lijepo legnem na lijevi bok,i zaspem… i probudim se zadnjih nekoliko dana na leđima i koljena savijena,ono kao u ginekološkom položaju.
    Nemam problema sa disanjem,jednostavno me sada leđa prevagnu svaku noc. Valjda podsvjesno to radim samo da se ne naslonim na stomak i bebu…
    Jel se vama to događa?

Ja cijele dane mogu lezat na lijevom boku, na desni nema sanse da se okrenem odmah me pocne dusiti u plucima. Preko noci spavam gotovo iskljucivo na desnom boku. Zasto i kako mi onda ne smeta lezat na desnom nikako mi nije jasno, ali eto pase mi tako pa spavam ko top. Na ledjima samo nek budem sekundu odmah mi pozli. 

❤N i V💙

Nunii
    10. Studeni 2018. 00:48

Vana cestitam na deckicu❤️ Rodeni smo na isti dan,samo koju godinu kasnije 😂
    Izveo me dragi za rodendan u shopping i na veceru. Bebon odusevljen grckom kuhinjom ko i njegovi mama i tata. Nakon par zalogaja veselo plesanje.

Masiranje medice,probali smo kolko tolko uspjesno. Na ulju pise jedno,svaka stranica na netu govori drugo. Jedni vrhom prsta i svaki dan,drugi par puta tjedno i prst stavit 3-4cm. Ok, i kak sad? Meni je nekak da se pocne s vrhom pa svakim danom sve vise i vise i jace masirati. Nije mi bas previse ugodno bilo na pocetku. Kasnije sam se opustila. Prije masaze sam dragom namazala prst uljem. Nadam se da sljedeci puta bude bolje.

Prijavljujem pregled. Sve ok,ima 2514g frajer. Vadili mi krv(citaj masakrirala me). Neka starija sestra bila i jos ju ova mlada pita dal zna vaditi krv i ova kaze da da. Pikne,imam osjecaj da igla ide gore dolje. Izvadi iglu i onda tek par sec kasnije stavlja vatu. Krvi ima di oces,a ja taman pogledam i dobro da mi nije doslo slabo. Stavila mi vaticu i kao to je to. Mogla mi je barem papir ponuditi da obrisem visak krvi. Bas mi je cudna i flegmasta bila 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.