Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AllieH
    09. Studeni 2018. 21:13

Strudlica

Večer cure :)
    Mene zanima tko od vas troši utorogestan u zadnjem tromjesečju? Ja sam ih danas dobila kao terapiju uz mirovanje jer postoje naznake da pomaže u sprječavanju smanjivanja cerviksa…. Pregledalo me 3 doktora i svako svoje,ali zadnja dva se slažu da još ne treba hospitalizacija i injekcije za pluća.
    Brine me to jer sad čitam na internetu da mogu izazvati žuticu kod bebe.

Ja uzimam Utrogestan zadnja 2 tjedna u dozi 2x1, isto radi cerviksa. Zasto te brine zutica? Vecina beba ju prodje, nije to nista za brigu. 

Luka ❤

Mamica2
    09. Studeni 2018. 21:22

Allie kuhinja je savsrena
    Ivana dobro ste prosli u prometnoj, nek je sve dobro 
    Ana perfektna vijest je da si na odjelu, bas odlicno

• Strudlica
    09. Studeni 2018. 21:29

AllieH

Strudlica

Mene zanima tko od vas troši utorogestan u zadnjem tromjesečju? Ja sam ih danas dobila kao terapiju uz mirovanje jer postoje naznake da pomaže u sprječavanju smanjivanja cerviksa…. Pregledalo me 3 doktora i svako svoje,ali zadnja dva se slažu da još ne treba hospitalizacija i injekcije za pluća.

Ja uzimam Utrogestan zadnja 2 tjedna u dozi 2x1, isto radi cerviksa. Zasto te brine zutica? Vecina beba ju prodje, nije to nista za brigu.

Šta ti se naglo smanjio cerviks? Kolko ti je bio? Jesi dobila strogo mirovanje ili?

Mina93
    09. Studeni 2018. 21:37

Ivana 😱 a i taj promet vise, nigdje nisi siguran 😰 javi nam se, bit ce sve 5, a i za dokumentaciju i ja sam razmisljala kako uvijek nesto zaboravim, ubuduce sve stalno sa sobom nosat..

Allie divna kuhinjica 😍😍 taman prije na orasaru filmu vidila onaj vas autic pa sam te se sjetila 😁

I ja obozavam otok, nazalost nemam mjesta za njega, al ako budemo selili jednom u veci stan obavezno je na popisu 😁🤗

AllieH
    09. Studeni 2018. 21:39

Strudlica

AllieH

Strudlica

Šta ti se naglo smanjio cerviks? Kolko ti je bio? Jesi dobila strogo mirovanje ili?

Ma prvo je ispalo da jeste, na kraju na cervikometriji zakljuceno da nije. 🤦🏽‍♀️ Ali omeksan je, a buduci da je omeksan od 29. tjedna, dobila sam za svaki slucaj Utrogestan. Preporuceno mirovanje i magnezij. 

Luka ❤

• nali
    09. Studeni 2018. 21:41

Cestitam na danasnjim pregledima, curkama u bolnicama zelim sto brzi oporavak i izlazak, drago mi je da se svima stanje poboljsava..vidla sam lijepu kuhinju, kolica.. vise neznam sto sam sve mislila komentirati, danas mi je ludnica dan pa sam se tek sad uhvatila citanja. 
    Strudlice sto se utrogestana tice, ja sam na necem malo jacem, prije sam koristila utrice, unazad cca 2 mjeseca sam na cyclogestu (veca doza od utrogestana ali isti sastav kao utrogestan) + injekcije progesterona. Meni je moja ginicka rekla da je to sto koristim vaginalete i dobivam injekcije tek mala kolicina progesterina naspram sto nase tijelo proizvodi, tako da se nemas sto brinuti. A opet pomaze u odrzavanju trudnoce.

truskawka
    09. Studeni 2018. 21:55

Pticica hvala na pitanju. Evo drzim se. Ledja ubijaju ko blesava, danas me neka prehladica ulovila pa sam malo nikakva, al brzo cu ja u normalu nadam se. U srijedu hospitalizacija i tako. Ide pomalo uglavnom.

Ivana drago mi je da je sve dobro proslo, eto kako se u trenu moze nesto tako desit.

Zadranka ma nece sigurno nista biti, samo mazi alkoholom, rakijom i sve ce bit dobro. Rakija je najbolji lijek 😁

Allie kuhinja je bas predivna. Ja sam sa svojom razocarana i idem ju sutra reklamirati. Sve su lose pripremili i jednostavno se ne da lijepo sloziti. Svaka ladica ima 2 cm rupe na kraju i tako svasta nesto glupavo je na kuhinji. Receno mi je da dolazi jedna ploca kao ormar no njega nema uopce. Eto totalno razocarana.

❤N i V💙

Jagodica86
    09. Studeni 2018. 21:58

Večer cure..evo da se javim prije nego se odjavim 
    Gotova sam , skoro  za krevet.Danas obavila hrpu stvari, i najbitnije shoping u Dm-u za rodilište. 
    Klikerice kolica su odlična,boja je vrh i dizajn! ja imam Joolz u nekoj maslinastoj boji, i super su mi jer su neobična a obožavam zelenu boju. 
    Ivana neka je sve dobro prošlo, ujutro bez brige kući, ali vjerujem da si se preplašila, i ja bi isto. Dobro su zaštićeni ovi naši maleni, bitno da nije neki udarac bio u trbuh. 
    Allie krasna ti je kuhinja, čini mi se jako poznato, jesi ju možda stavljala na forum.hr? Ja sam prošle godine imala kompletnu renovaciju kuće i provodila sate u traženju ideja. Pa mi se čini kao da sam ju vidjela negdje. Otok je najbolja investicija, na mom se ne kuha, manji je od tvog, ali je toliko praktična stvar, obožavam ga! sve radim na njemu i uvijek ljudi vole sjest za otok prije nego u boravak 
    Čestitke svima na dobrim pregledima danas... 

barbiemama
    09. Studeni 2018. 22:06

Allie, kuhinja vam je predivna ❤️

danas sam nekak loše. mali me jako udara. osjećam neku srčanu tahikardiju. jedno vrijeme i neke lagane menstrualne bolove. budem otišla ranije u krevet, nije moj dan. 

mmama2
    09. Studeni 2018. 22:11

barbiemama

Allie, kuhinja vam je predivna ❤️

danas sam nekak loše. mali me jako udara. osjećam neku srčanu tahikardiju. jedno vrijeme i neke lagane menstrualne bolove. budem otišla ranije u krevet, nije moj dan.

A ja bas misla kak si konacno doma da ces nam se cesce javit, a ono nikako 😌😌 drzi se, pod dekicu, sutra je novi dan ❤❤
    Truskawka u jbt sutra kada te vide, a ti ljuta, ima da daju drugu i to 10x bolju, i jos da ti plate😂😂😂

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.