Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina93
    08. Studeni 2018. 17:34

du1988

ok, ja za sad imam jedan set s ogradicom, imam dvije vrece za spavanje, ali nisam racunala na kakanje nakon podoja pa mozda nece biti prakticne u pocetku 🤔 imam 3 plahte, poplun za sada necu uzimati. Gdje ste uzimale nepromocive podloge? Znam da je netko komentirao da se uzasno znojio ispod svoje pa ne znam ima li razlike od trgovine do trgovine ili je to jednostavno neizbjezno zbog tog nepropusnog sloja?

Nepromocive podloge za kinder u bubamari, a za nas sam uzela jednu u ikei, nisam primjetila promjenu iskreno-to sta se komentira za znojenje

Mina93
    08. Studeni 2018. 17:36

truskawka

pepe1907

truskawka

pepe1907

hvala svima 😊evo slikica cijelog kutka.
    Meni je vec sad malo tesko jer muz radi do 16h kasnije ima privatne treninge cca 4x tjedno pa ako jos i svoj odradi nema ga doma do 20h…a meni dosadno a nebi isla nikud…i vec mi se u 21h spava tak da ga skoro ne vidim. Ne zelim ni mislit kak ce bit kad dode beba, al ne mogu se zalit radi covjek 2 posla

Ja bi svaki dan u Martini bila na Zagrebackim kremsnitama da sam na tvom mjestu 😋😋

😀 svaki put dok prolazim blizu samo gledam kaj imaju od kolaca i mislim si bi il nebi 🙈

Velim ti, ja bi svaki dan visila tamo. Morat cu si naruciti neku dostavu zg kremsnita u bolnicu 😅 od srijede sam tamo pa se javljam da mi netko donese vec u cetvrtak 😂

Ides u bolnicu? 😱😍

Ana89
    08. Studeni 2018. 17:39

Vana, sretno!!! Ajmo beba i mama no3 na forumu 😀😀😀.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Mina93
    08. Studeni 2018. 17:41

Blazo sretan ti okrugli tjedan 😍😄
    Ptico znam za datulje da ih ide 6dnevno, a za caj se sad nmg sjetiti..
    Btw prijavljujem da su datulje u bio&bio skupe 😂
    Ustvari meni je muz uzeo neke skuplje koje su kao bolje i kvalitetnije, al premalo je pakiranje, to mi je za par dana pa trazim nesto jeftinije 😂

Maggie85
    08. Studeni 2018. 17:57

Du1988 - imam jedan set ogradice i to navlaku koja se skida, a unutra je spužva, a od popluna sam čak i odustala, mislim da ću pokrivati dekicom, a to imam 4 komada.
    Ja sam se oznojila prve noći ispod nepromočive podloge, ali sam se kasnije lakše obukla i manje pokrivala pa je sad ok.
    Slampo... ako je spužva zašivena za navlaku ne bi trebalo biti problema, neće se moći izdeformirati. Kažem jer sam ja takve dobila na posudbu i najnormalnije su se oprale i posušile.
    Tratinčice25... obzirom da si nam se vratila na forum, tj. da si sad aktivnija, javiš nam podatke o točnom terminu i spolu (i ime ako znate) pa ću te upisati u tablicu?
    Ptica, ja pijem 1l čaja, a datulja kako koji dan, 2-6 komada.
    Mina93, da, ima svakakvih datulja i pripadajućih cijena. Ja sam u Tvornici zdrave hrane uzela 1 kg za 30 kn dok u Greencajgu ima 1 kg za 60 kg, ali te su navodno eko. Ovisi i jel uzimaš svježe ili sušene, a i ovih svježih ima nekoliko razina svježih. Ove iz TZH nisu loše, bez koštica su i nisu suhe (bar meni), ali čini mi se da sam u Sparu vidjela baš one velike, sočne... ali to sam još nekad prije vidjela, nisam probala.

Mina93
    08. Studeni 2018. 18:05

Du i maggie ja sam uzela za krevet bas nepromocivu plahtu za madrac, tocno po dimenzijama kreveta, vidit cemo kad se desi neka nezgoda oce bit ok ili ne 😂
    Al se plahte i za krevet i kinder ful dugo suse, to sam poludila dok sam cekala da se osusi vani 😂 tocno se sjecam xD samo da posluze svrsi.. 
    Maggie da i ja sam sad guglala tzh i vidila da ima u vlaskoj tako da budem tamo dr dan uzela 😊

• tratinčica25
    08. Studeni 2018. 18:06

Magie85 - 09.12. , ne znamo spol, pa time ne znamo ni ime...😁😁

• tratinčica25
    08. Studeni 2018. 18:08

Odjelca za Božić imate u C&A,  ja sam kupila jedno i nisu preskupa..Mislim da sam ja platila 80 kuna.  Ima svakakvih, hoću reći - ima dobar izbor.🙂 

BellaLuna
    08. Studeni 2018. 18:29

Imam 4 plahte na gumicu za kinderbet i 2 nepropusne podloge istih dimenzija iz ikee. Naletila na pinterestu na super ideju koju planiram probat- u 2 sloja slozit nepropusnu pa plahtu (znaci podloga-plahta-podloga-plahta) pa ako dode do nocnih nezgoda se samo skine jedan sloj i ostaje cisti ispod 😄 cini mi se full prakticno, lakse nego usred noci mijenjat cijelu posteljinu. 
    Poplun nemamo, prvo ce dekica bit u next2me pa vreca za spavanje. Nemam ni ogradice, bas se ne preporucaju zbog sids-a, a i niti jedna me niie oborila s nogu 🤷🏼‍♀️

• zvrkica
    08. Studeni 2018. 18:32

Cure, jos nisam na ctg bila niti su mi rekli nalaze.
    Ali pogledajte finu večeru 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.