Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MareiKate
    08. Studeni 2018. 18:42

zvrkica

Cure, jos nisam na ctg bila niti su mi rekli nalaze.
    Ali pogledajte finu večeru 😂😂

Jao zvrkice, suosjećam 😅 a nisam polovila, u kojoj si bolnici?
    BellaLuna čitala sam da se gnijezda ne preporučuju zbog sids-a, o ogradici u tom kontekstu nisam razmišljala jer kontam da se male bebe ne miču previše a ogradica je na rubu skroz...

_lily_0
    08. Studeni 2018. 18:43

Zvrkica jaooo pa sta je to stvarno su sa hranom ono uzas nadam se da si narucila nesto da ti tvoji donesu,
    Nadam se da nam je vana do sad rodila da se nije namucila,
    Du ja imam jedan komplet onaj s ogradicom a jos sa strane 2 plahtice i tu neporopusnu podlogu.
    Vjesti s ultrazvuka sve je ok, plodove vode dovoljno procjena kilaze  1260g , i dalje je s glavom dole kaze da ce vjerojatno tako i ostat posto nema vise mjesta bas za okretat, jos sutra idem TA na rucni pregled nadam se samo da sam zatvorena i eto tolko od mene.
    Pitanje jel vas muci trtica??? Mene je pocela poprilicno bolit mislim iskreno inace imam problema s njom ali sam se nadala da se nece aktivirat ali ocito da je
    I dali ista postoji za bolove u kukovima kad spavas na boku ja vise neznam kak da spavam svaki savjet je dobrodosao ali ovo svakih pola sata se budit sa tom boli mi je postalo frustrirajuce pa lagano na drugi boki i tako cjelu noc u krug...😢

Mamica2
    08. Studeni 2018. 18:45

Blazo sretno 30 punih tjedana
    Ana kako si ti, jesi presla s intezive na odjel?
    Zvrkice je li ovo brokula sa sirom ili? Ne vidim bas na mobu a kad zumiram je premutno
    BellaLuna odlicna ideja za plahte i zastite

Mamica2
    08. Studeni 2018. 18:49

_lily_0

Zvrkica jaooopa sta je to stvarno su sa hranom ono uzas nadam se da si narucila nesto da ti tvoji donesu,
    Nadam se da nam je vana do sad rodila da se nije namucila,
    Du ja imam jedan komplet onaj s ogradicom a jos sa strane 2 plahtice i tu neporopusnu podlogu.
    Vjesti s ultrazvuka sve je ok, plodove vode dovoljno procjena kilaze 1260g , i dalje je s glavom dole kaze da ce vjerojatno tako i ostat posto nema vise mjesta bas za okretat, jos sutra idem TA na rucni pregled nadam se samo da sam zatvorena i eto tolko od mene.
    Pitanje jel vas muci trtica??? Mene je pocela poprilicno bolit mislim iskreno inace imam problema s njom ali sam se nadala da se nece aktivirat ali ocito da je
    I dali ista postoji za bolove u kukovima kad spavas na boku ja vise neznam kak da spavam svaki savjet je dobrodosao ali ovo svakih pola sata se budit sa tom boli mi je postalo frustrirajuce pa lagano na drugi boki i tako cjelu noc u krug…😢

Meni je malo lakse od kada spavam na nadmadracu Dormeo, posudila mi sestra da provam ner bilo je neizdrivo, bez toga je koma, svako malo s boka na bok, ne stigne se lijevi oporavit a desni boli i tako sve u krug

AllieH
    08. Studeni 2018. 18:49

Ajme zvrkice pa ovo je za sjesti i Bogu plakati 🤬
    lily, odlicno za pregled! Sto se tice polozaja, meni je moja rekla da se itekako mogu okrenuti i kasnije, iako je i moj sad glavicom dolje. E sad, tko ce ih znati 🤷🏽‍♀️
    Bella, i ja sam citala za gnijezda i SIDS, za ogradice nisam uhvatila. 😢

Luka ❤

• zvrkica
    08. Studeni 2018. 18:51

Cvjetača  raskuhana u neslanoj vodi i kao zapečena sa nekim bijelim mrvicama 😂
    Ja koja sam luda za cvjetacom ovu splacinu ne k gu.
    Imam grčki jogurt, banane i mandarine 😁

_lily_0
    08. Studeni 2018. 18:54

Mamica2  bas to ne stigne ni ovaj proc od boli a vec se moras okrenut i rotirat bas grozno pocela sam imat frustraciju kad vidim mrak i kad se blizi vrijeme spavanja jer mi je stvarno koma...😢😢
    Allieh da to i ja znam jer znam da se zna desit tipa pred sam porod da se okrenu ali eto jos ja komentiram doktoru stvarno mali je od 16 tjedna glavom dole i svaki ultrazvuk tako reko nadam se da se nebu predkraj zarotirao a on meni na to pa ne vjerujem kad nema mjesta ma necu se zamarat s tim bit ce kak ce bit ..🙈🤷🏻‍♀️

• nali
    08. Studeni 2018. 18:56

zvrkica

Cvjetača raskuhana u neslanoj vodi i kao zapečena sa nekim bijelim mrvicama 😂
    Ja koja sam luda za cvjetacom ovu splacinu ne k gu.
    Imam grčki jogurt, banane i mandarine 😁

Ajme jadna. Obozavam cvjetacu, al ovo su unistili. I sta se mozes od toga najest. U kojoj si to bolnici? Makar mislim da je svugdje tako ☹️

Mina93
    08. Studeni 2018. 19:08

Tratincica daj nabaci fotku, ja sam bila jucer al nisam nista vidila 😕
    Zvrkice nadam se da si dobila nesto normalne hrane u medjuvremenu 🤗

mmama2
    08. Studeni 2018. 19:19

truskawka

pepe1907

truskawka

pepe1907

hvala svima 😊evo slikica cijelog kutka.
    Meni je vec sad malo tesko jer muz radi do 16h kasnije ima privatne treninge cca 4x tjedno pa ako jos i svoj odradi nema ga doma do 20h…a meni dosadno a nebi isla nikud…i vec mi se u 21h spava tak da ga skoro ne vidim. Ne zelim ni mislit kak ce bit kad dode beba, al ne mogu se zalit radi covjek 2 posla

Ja bi svaki dan u Martini bila na Zagrebackim kremsnitama da sam na tvom mjestu 😋😋

😀 svaki put dok prolazim blizu samo gledam kaj imaju od kolaca i mislim si bi il nebi 🙈

Velim ti, ja bi svaki dan visila tamo. Morat cu si naruciti neku dostavu zg kremsnita u bolnicu 😅 od srijede sam tamo pa se javljam da mi netko donese vec u cetvrtak 😂

Ja sam u petak na uzvu gore, mogu ti doc mahat😊

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.