Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    07. Studeni 2018. 22:38

Vana sretno. 😊 bit ce sve u redu sigurna sam 🤗 javi nam se 😘
    Du tako sam i ja u tvojim tjednima razmisljala 😊 mene lagano panika hvata i ona pozitivna trema ali mislim da je sve to normalno. Na tecaju ces cut puno korisnih info, sigurno ce ti pomoc, pogotovo disanje na porodu. Ja se bas puno pouzdam u to 😊
    Luks hvala ti, ako dodje do promjene znas da cu prvo ovdje javit 😘 nisam bila u tom outletu kod ikee, isla sam na kebab tamo 😋  bas javi kakve su cijene i ponuda. Sto se izleta tice deff Varazdin, ja preporučam i Samobor. Takodjer u vikendu ako cete bit odite na sljeme, pa gore u puntijarku na rucak i strudle domace njamiii 😋😋 

MareiKate
    07. Studeni 2018. 22:46

Sad sam mahnito listala stranice foruma da vidim koji tjedan je zvrkica... Zvrkica držite se, neka sve bude dobro ♥️

Sunflower! 🌻
    07. Studeni 2018. 22:47

Vanna, nek je sretno! Ocekujemo vijesti sutra 😍😍😍

• Malaaiva
    07. Studeni 2018. 22:49

Vana sretno, jedva čekamo vijesti. U mislima i molitvama ste ti i Zvrkica!
    Cure držite se 🤗❤️❤️

Rita

• Enna010
    07. Studeni 2018. 22:51

U kojem je tjednu zvrkica je li sve ok nisam u toku? Vana sretnoo❤️

Mina93
    07. Studeni 2018. 22:54

Luks vz, trakoscan, samobor, sljeme puntijarka ili japetic (moje omiljene destinacije zbog odlicne hrane 😁)

Vana ajme 😍 sretno, mislimo na tebe i javi se cim budes mogla ❤️

Klikerica
    07. Studeni 2018. 23:07

Biti ce dobro naša zvrkica! Ostaje u bolnici,prima infuziju,primila je injekciju za razvoj pluća i biti će dobro i ona i bebica. Mirno spavajte! 

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• zvrkica
    07. Studeni 2018. 23:07

Ujutro menstrualni grčevi i došla u bolnicu kad ono ctg očitava trudove. Cerviks na 15 mm.
    Sad dobila infuziju jer sam greškom popila više cordipina protiv trudova, ali to nije opasno - nesporazum sa med sestrom.
    Zato sm  dobila infuziju jer tablete spuštaju tlak.
    Dobila sam injekciju za sazrijevanje pluća i sad je ctg ok. Pratit će me par dana sad.
    vadila krv i urin i cekamo nalaze, sutra valjda bris uzimaju

Salatica9192
    07. Studeni 2018. 23:22

Vana11

Evo cure da se i ja javim. Danas nam je punih 38.tt, u bolnici smo i noćas krećemo s induciranim porodom zbog zastoja u rastu jer se s tom dijagnozom ne čeka 40.tjedan. Za sad je procijenjen na 2600g, jako me zanima kolko stvarno je, nadam se samo da nisu puno pogriješili u procjeni i da neće biti manji. Protoci, plodova voda i svi ctg-i su do sad bili uredni. U ponoć će mi staviti gel koji bi trebao omekšati i skratiti cerviks, a nakon toga ide drip. Za sad imam nešto svojih trudova, skroz lagani, otvorena 1 prst. Preporučamo se u vaše molitve. Javim se kad dođem k sebi.
    Lily, sretan rođendan!😙😙
    I super za sve super preglede i divno uređene kutke 😊
    Ana i Salatice, želim vam sve najbolje i da ćete svi uskoro svojim kućama i samo se maziti i čuvati ❤❤

Vanaa 
    😍 😍 😍 😍 Srecno, cekamo vijesti sutraaa 🤗 Nista ne brini za kilazu, on ce to nadoknaditi. Bitno je da je u terminu, sa spremnim plućima i organima.
    Stize nam jos jedna bebicaaaa ❤️ A jest nas krenulo, ali to zelim 37,38 sada. Nista prije. Zvrkice, zato tacno super za terapiju na eks. Smirile su se kontrakcije i tako ce ostati. ❤️

Klikerica
    07. Studeni 2018. 23:36

Moj mali kliker se evo prvi put danas umirio i spava. Naprosto ne mogu vjerovati jer nije stao niti 10 minuta od podneva. Izvodi samo takve akrobacije... znači digne guzu u zrak u predjelu moga pupka i na jednom mjestu imam na trbuhu kvrgetinu😅 mali je čudo! Sad ne mrdam nikud ni na wc,samo da ga ne probudim...

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.