Vana, sretno draga! Cure su sve rekle, nemam sto ni dodati ni oduzeti! U molitvama si ❤ Ajme sad sam tako uzbudjena 🤗🤗🤗
Luka ❤
Vana, sretnooo!!!! U molitvama si. Brz i bezbolan porod zelim 🤞🏽🤞🏽🤞🏽
Vana hvala draga i sretnoooo
Drzimo fige da sto krace bude i da sve bude kako treba a bit ce u to ne sumljammm
Drzi se i javi nam se 😍❤️😘
Cure super za dobre vijesti sa pregleda 💪👶❤️
Lily sretan rodendan 🎊🎉
Ana bas te svega snaslo😨jos malo i proci ce, neka te drze pozitivnom odlicne vijesti o Mikaelu ❤️😘
Evo mene cili dan u pokretu, jutros na tecaj ode u trogiru bila jos jedna samo sa muzem i kazu patronazne da prvi put na tecaju imaju tate hahaha ode svi izigravaju macho muskarce 🤦♀️pa u split morala sa sinom na pregled na firule u meduvremenu saznam da su mi dvi kolegice rodile jedna jucer na carski druga danas po noci prirodno a njoj je i prvo dijete kaze puka vodenjak u 6 popodne u 1.10 rodila, super za prvorotku, ona i mali odlicno😊eto malo pozitivnih vijesti sa poroda 😉
Evo nas,još malo i ja nosim medo odijelo😂
Ja ne znam kak je vama vruce,pa meni je hladno non stop… pokrila bi se sa 7 slojeva,po cijeli dan imam majicu dugih rukava,hoodie i još se dekom pokrijem. No,ja sam onaj tip kojem nikada ne moze biti toliko toplo da je pretoplo,mogu sjediti na suncu na 40 stupnjeva kao gušter bez bedaja bi voljela da kod mene proradi to neko unutarnje grijanje… manji bi nam bio račun za grijanje
odijelo ti je baš kjut 😀 ja sam inaće zimogrozna a sad mi vruće...pola dana provedem u potkošulji ili bez čarapa i onda mi bude ledeno pa palim grijanje 🙈😁
Evo cure da se i ja javim. Danas nam je punih 38.tt, u bolnici smo i noćas krećemo s induciranim porodom zbog zastoja u rastu jer se s tom dijagnozom ne čeka 40.tjedan. Za sad je procijenjen na 2600g, jako me zanima kolko stvarno je, nadam se samo da nisu puno pogriješili u procjeni i da neće biti manji. Protoci, plodova voda i svi ctg-i su do sad bili uredni. U ponoć će mi staviti gel koji bi trebao omekšati i skratiti cerviks, a nakon toga ide drip. Za sad imam nešto svojih trudova, skroz lagani, otvorena 1 prst. Preporučamo se u vaše molitve. Javim se kad dođem k sebi.
Lily, sretan rođendan!😙😙
I super za sve super preglede i divno uređene kutke 😊
Ana i Salatice, želim vam sve najbolje i da ćete svi uskoro svojim kućama i samo se maziti i čuvati ❤❤
Sretno❤
Vana sreeetno, i čekamo ujutro vijesti o novoj bebi na našoj klokanici 🤗
Lovre
Hvala vam curke za kolica. 😍☺️
Popust je bio 15% i uštedili smo 850kn, kaj je dosta. Na sajmu beba mislim rješiti tetrice, moram još dm i kozmetiku, to nekak odgađan jer smatram da imam vremena, isto ko i pranje vesa. 🙈
Noa 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji