Iskreno nekako mi nemir to sve uneslo jer gledam ima tu cura sa puno manjim cerviksom i s manje tjedana pa ne vidim da ih tako tretiraju. Jer kaže da 30 mm sa 30 tjedana je jako granično i ako ne uveden neko mirovanje (a probaj to s dvogodišnjakom) neće mi to izdržati do 36 tjedna. Tako da ne znam ko je tu lud.
Ovako i moja.
I kaze da po njoj nikad dosta opreza i bolje da se to prati nego lako cemo. 🤷🏽♀️
Šta je i tebi cerviks manji ili? Mislim da moja sad zbog tog pritiska koji se pojavio jer se beba okrenula na zadak i baš me pritišće
Mislim da nema veze s tim protiskom i sto je na zadak jer ja imam pritisak i zadak je na svakoj konroli kaze da je cervix prisutan cijelom duzinom
Opet u zaostatku 😢😢
Allie lazanje ispale savrsene 😍 kaze muz bolje nego u restoranu, tako da veliko hvala za upute i recept 🤗
Du da, blizi se porod. Jos mi je sve to nestvarno 😅 kako si ti po tom pitanju?
Luks ajme hvala ti na ponudi, bas si draga 😍🤗 ne treba hvala nista, eventualno ako me uhvati ranije onda mogu s vama do Zagreba 😂 hoces ic u ikeu? Jesi mislila obavit nekih shopping ili?
I meni je prevruce cjelo vrijeme, svaku noc se redovito preznojim. A inace sam tip koji se voli ususkati i stalno sam imala hladne noge. Sad sve suprotno. 😊
Mgirl super su kolica, jako lijepo izgledaju 😍
Truskawka bome i kod tebe veselo sto se vesa tice, ti sve imas duplo 😅 samo polako, pa muzu ostavi peglanje 😁 ne mogu vjerovat da filtri ovako izgledaju?!?! Uzas 😢
Pticaselicazgst mi ja mislim krećemo ujutro oko 8.30, ako trebaš šta, slobodno javi. A ako tebe uhvati, pod rotacijama vozimo za Zg 😅😅 a ako gi tvoji šta trebaju poslat, u nedilju se vraćamo 😁
Idemo u ikeu, i outlet (moj muž je inače teški šopingholičar😉), i onako baš malo u đir nekoliko dana. Odlučili smo i u Varaždin jedan dan, cure iz zg okolice ako imate prijedlog za izlet-javite.
mgirl kolica su odlična
Truskawka i ja moram bar na lagano, al mislim da ću na onaj handwash program pa šta bude 😌
Što se tiče zimogroznosti, kod nas se tek počinje lagana jaketa navečer nositi... Pa ne mogu ni ocjeniti, iako inače volim da mi je lipo toplo.
Lovre
Evo cure da se i ja javim. Danas nam je punih 38.tt, u bolnici smo i noćas krećemo s induciranim porodom zbog zastoja u rastu jer se s tom dijagnozom ne čeka 40.tjedan. Za sad je procijenjen na 2600g, jako me zanima kolko stvarno je, nadam se samo da nisu puno pogriješili u procjeni i da neće biti manji. Protoci, plodova voda i svi ctg-i su do sad bili uredni. U ponoć će mi staviti gel koji bi trebao omekšati i skratiti cerviks, a nakon toga ide drip. Za sad imam nešto svojih trudova, skroz lagani, otvorena 1 prst. Preporučamo se u vaše molitve. Javim se kad dođem k sebi.
Lily, sretan rođendan!😙😙
I super za sve super preglede i divno uređene kutke 😊
Ana i Salatice, želim vam sve najbolje i da ćete svi uskoro svojim kućama i samo se maziti i čuvati ❤❤
url=https://lilypie.com]
Evo cure da se i ja javim. Danas nam je punih 38.tt, u bolnici smo i noćas krećemo s induciranim porodom zbog zastoja u rastu jer se s tom dijagnozom ne čeka 40.tjedan. Za sad je procijenjen na 2600g, jako me zanima kolko stvarno je, nadam se samo da nisu puno pogriješili u procjeni i da neće biti manji. Protoci, plodova voda i svi ctg-i su do sad bili uredni. U ponoć će mi staviti gel koji bi trebao omekšati i skratiti cerviks, a nakon toga ide drip. Za sad imam nešto svojih trudova, skroz lagani, otvorena 1 prst. Preporučamo se u vaše molitve. Javim se kad dođem k sebi.
Lily, sretan rođendan!😙😙
Ana i Salatice, želim vam sve najbolje i da ćete svi uskoro svojim kućama i samo se maziti i čuvati ❤❤
Lily, sretan rođendan!😙😙
Sretno,mislimo na vas😘😘😘,javi se kad mognes
💜Karla💜Nicol💙Anton
vana, sretno!!! zelim ti brz i sto manje bolan porod i sigurna sam da ce s bebacem biti sve u najboljem redu! 😇😇 javi nam se cim budes mogla, navijamo za vas! ❤️❤️
Vanna sretno tebi i tvojoj bebici od srca..mislit ce mo na vas svakako i spomenuti u molitvi...Samo hrabro sutra si vec ponosna mamica sa svojim mirisljavim smotuljkom..punoooo srice zelim i javi se kad budes mogla...cekamo teee....sretno
Lily, sretan rođendan!😙😙
Stize nam jos jedna bebica! 🤗 ovaj put terminska! Vanna, sigurna sam da ce sve biti u redu. Zelim ti sto laksi porod, skolski. Uz tebe smo mislima, srcima, molitvama i zeljama. I vjerujem da sve jedva cekamo da nam javis najljepse vijesti! Budi hrabra i jaka, jos malo i tvoja bebica je s tobom!! Aaa 😍😍😘
Ajmeee.. Vana sretno! Nek sve prođe što je brže i bolje moguće! ❤ Hrabro samo, dolazi tvoja malena srećica!
Draga Vana, želim ti najljepši porod i da čim prije zagrliš svog dečkića 💙 A mi ćemo željno iščekivati dobre vijesti o prvoj terminskoj bebi 🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji