Strudlice to san odma spomenula on je reka sad ce mo vidit jel se sto doli promjenilo..popiao je i drob kaze izgleda mekan..na kraju je probava papativnim pregledom zgurat doli malo vise skuzila san ja da ga kao dobro opipa i reka samo ovo je ok i zatvoreno..posli izmirija unutarnje koje je ok isto i reka da je to sve ok i da kad osjetim kontrakcije i pritisak po potrebi pojacam mg na ×2 i mogu taj normabelic…i kaoo da radim kako san i do sad da izguram bar do 37.jer kod mene je malo s vise opreza jer san ja kiruskim putem skidala dio grlica sto znaci da ga sad prirodno imam manje i veci je strah od prijevremenog poroda..to se odnosi na vanjski grlic naravno…ali evo kako je to sve bilo ok ja nisan tila nista vise spominjat..reka je samo molim te aj sad probaj da izguramo ovako jos ovi mj dana za sad je bilo sve ok..da udemo u 37 pa si na konju…eto ja smatram zanemarivo te tegobe s obzirom na zatvoreno vanjsko i unutarnje i na duzinu unutarnjeg koja je mjerena 4.5 tako eto smatram da ce bit sve ok..
Ja sam isto zatvorena,ali mi se cerviks smanjio sa 35 na 30 od prošle kontrole. Za te pritiske kaže mi doktorica da treba odmah leć i meni rekla Normabel od 2 da mogu slobodno. Samo što ona kaže jedan magnezij na dan i to do 32 tjedna,više ne jer da ne bi bilo dobro.
I znači sad me u petak ponovo naručila (a bila sam u ponedjeljak) na cervikometriju i ctg. Ako bude sve ok onda opet za dva tjedna jer sam pod povećalom zbog prvog prijevremenog.
Iskreno nekako mi nemir to sve uneslo jer gledam ima tu cura sa puno manjim cerviksom i s manje tjedana pa ne vidim da ih tako tretiraju. Jer kaže da 30 mm sa 30 tjedana je jako granično i ako ne uveden neko mirovanje (a probaj to s dvogodišnjakom) neće mi to izdržati do 36 tjedna. Tako da ne znam ko je tu lud.
Cure, ovo je filter susilice nakon samo jedne ture robice. Prala sam bijelo i sarene tetre, sve je novo bilo. 😳😳😳
Luka ❤
Maggie, znaci ne isplati se kupovati uopce nikakvo ulje za medicu kad se ne moze ni dohvatit 😂 mislim da se ni moj ne bi nesto trgnija da mi to masira svaki večer 😂 ja imam te listove od maline pa bas me zanima jel to zapravo sto pomaze, svakako javi 😄
Sto se tice cerviksa, ni meni moj dr nikad ga nije mjerila bar mislim, jer ga nikad nije ni spominjala 😅
truskawka na koliko si prala navlake od kokica? Moram i ja, jer su ipak 3ipo god bili na tavanu 😬
Ja sam ih u kadu ubacila i na najjacu temperaturu koju sam mogla dobiti, a to je bilo oko 60-70 stupnjeva. Stavila vrlo malo praska za ves i dosta octa. Pustila sam da se odmace jedno 2 do 4 sata i svako malo prežmikala ono da se sto bolje to otpusti i opere. I onda sam stavila u masinu na ispiranje i centrifugu. Neke djelove sam stavila na lagani program u susilicu i sve sam do kraja posusila pored peci. Nisam se usudila staviti u vesmasinu na program neki jer su mi ipak nova i bila su skupa pa se nisam htjela igrati s tim, ali mislim da ne bi nist bilo i da sam stavila. Uglavnom mi je bilo bitno da maknem tu prljavstinu s njih i da se malo dezinficiraju. Znam da ne moze biti sve sterilno i sigurno ni nece biti, ali barem da malo to preperem i skinem gluposti s njih.
❤N i V💙
Cure, ovo je filter susilice nakon samo jedne ture robice. Prala sam bijelo i sarene tetre, sve je novo bilo. 😳😳😳
Upravo sam o tome i ja pisala. Strasno sto sve izađe. Meni se nakon 3 susilice zastopao glavni filter i sad ga moram cistiti. 🤐🤐🤐
❤N i V💙
Iskreno nekako mi nemir to sve uneslo jer gledam ima tu cura sa puno manjim cerviksom i s manje tjedana pa ne vidim da ih tako tretiraju. Jer kaže da 30 mm sa 30 tjedana je jako granično i ako ne uveden neko mirovanje (a probaj to s dvogodišnjakom) neće mi to izdržati do 36 tjedna. Tako da ne znam ko je tu lud.
Ovako i moja.
I kaze da po njoj nikad dosta opreza i bolje da se to prati nego lako cemo. 🤷🏽♀️
Luka ❤
Evo nas,još malo i ja nosim medo odijelo😂
Ja ne znam kak je vama vruce,pa meni je hladno non stop... pokrila bi se sa 7 slojeva,po cijeli dan imam majicu dugih rukava,hoodie i još se dekom pokrijem. No,ja sam onaj tip kojem nikada ne moze biti toliko toplo da je pretoplo,mogu sjediti na suncu na 40 stupnjeva kao gušter bez beda ja bi voljela da kod mene proradi to neko unutarnje grijanje... manji bi nam bio račun za grijanje
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Cure super za sve preglede. ☺️
Salatice i Ana, uživajte sa svojim malim srecicama, nećemo zamjeriti kaj ne pisete samo da ste vi dobro. ❤️
Sory nisam sve polovila, auti su mrak cure. 🤗
Znam da netko ima rođendan, sve najbolje 🎂
Klikerice, bas si medena. Meni je Non stop vruće a inače sam zimogrozna stalno, tak da je to pravo čudo. Hehe
Moj muž zbrisao danas za vrijeme gableca i bio među prvima u magic babyu i zgrabio nam kolica. ❤️
Noa 💙
Klikerice, ja sam inače taj tip ljudi kojima je stalno hladno. no, zadnjih par tjedana mi je baš obrnuto. da nisam trudna bih se ziher u debljoj parki i čizmama tresla na tramvajskoj stanici. moram priznat da je lijep osjećaj topline u tijelu. inače se non stop osjećam kao da me bura propuhala do kostiju 😂
Ovako i moja.
I kaze da po njoj nikad dosta opreza i bolje da se to prati nego lako cemo. 🤷🏽♀️
Šta je i tebi cerviks manji ili? Mislim da moja sad zbog tog pritiska koji se pojavio jer se beba okrenula na zadak i baš me pritišće
Sortiraj odgovore
Najstariji