Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ptičica
    07. Studeni 2018. 17:59

Mia1707

Ptičica

Pa jel ovi ginekolozi SVI KOLEKTIVNO PRETJERUJU, ili moja ima sindrom Salaticinog paničara?!?! Odnesem zeni nalaz krvi da mi propise zeljezo, a ona zakljuci da mi je OGTT od 8.2 na zadnjem vadenju NA GRANICI (granica je 8.5) i da idem na dijetu. "Jedi 5 malih obroka, iza svakog obroka 20 min aktivnosti. Ovo je na granici a ti si dobila 7 kila VEĆ." WTF?!?! Suma sumarum, poslala sam muza po ove ledo knedle s duplim punjenjem da se smirim. U zivotu nisam jela knedle 😶 i mislin da mi je ovo treci "kolac" u trudnoci. Pas mater ..

Meni je bia 6.7 pa sam na dijeti i na mjerenju secera svako 3 tjedna na 24h u bolnicu…
    Proslo mjerenje u bolnici svaki secer mi je bia od 4. 2 do 4. 6 idealan… Al moram dijetu drzat . Zasto neznam…

Na secer 6.7 moras radit profil ? 😶 ma..  
    Ja jos zaspala onu uru izmedu drugog i zadnjeg vadenja 😅 ma nisam dobila ni 7 kg, al dobro. Prvo vaganje u haljinici i japankama u 9 ujutro, a sad u cizmama i dzemperu u 4 popodne. I razlika 7 kg. Plus prva 3 mj trudnoce strogog lezanja kad sam najvise kg i dobila (4 🙄)
    Dobro, nemam se sta obazirat na nikakve preporuke jer 99 posto secera koji i unosim je iz mandarina 😂

Eni.6
    07. Studeni 2018. 18:04

Cure evo i mene posle dugo,dugo vremena.

Mi smo sada pun 33 tjedan.
    Za curku je sve kupljeno, samo jos sve oprati i popeglati. Koji deterdzent koristite?

Ostalo je jos da kupim stvari za bolnicu i ja cu od 36.tjedna biti spremna,sedim i cekam! 

Meni je glukoza uvek bila dobra ali sam preventivno u 5mj ukinula secer i belo brasno svojevoljno bez naloga dr.Mozda sam za ova 3mj samo jednom pojela sladoled.

Pored radjanja, dojenje me bas brine i kako cu se snaci sa tim

To get the code: Tap and

Klikerica
    07. Studeni 2018. 18:10

Kućna mini ljekarna je spremna,i taj shopping smo obavili jučer

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

du1988
    07. Studeni 2018. 18:18

Klikerica

Kućna mini ljekarna je spremna,i taj shopping smo obavili jučer

koliko si uzela mrezastih gacica? Jesi i uloske uzela? ja sam mislila paket chicca, to bi valjda trebalo biti dosta?!

url=https://lilypie.com]

Duda
    07. Studeni 2018. 18:20

Evo kako sam ja provela dan

Bočicu neću kupovati dok mi ne bude trebala, a planiram isto tako prokuhavati.

Mina93
    07. Studeni 2018. 18:20

Lilly sretan rocko 😘

Pepe bravo za pregled 😁 pravi veliki decko 🤗

Barbie divan kutakkkk 😍😍😍

Ctg cak nisam ni sigurna koliki su nama bili otkucaji ali kaze doktor da je dobar, na pocetku je malo spavao ipak je bilo rano jutro, onda se probudio i sve bilo super, jedino sam skoro zaspala onako lezat bez moba 😂
    Allie bravo za pregled 🤗
    Vrucina i mene od pocetka prati, jedva prezivila jutros u cityiju fuj.. 

Mina93
    07. Studeni 2018. 18:32

Mareikate tajice iz lidla nisu lose 😄 mrvicastu su mi velike, ali ja sam zadovoljna 😁
    Ovaj moj mali se stalno zabija na desnu stranu, i u rebro koje me ionako boli, a sad jos i on tome dodatno doprinosi 😂 mali tvrdoglav, jao meni ako bude na mene 🤣
    Mia ako mislis na bojanje kose, jesam dvaput tijekom trudnoce i vjer cu jos jednom 😄 ne podnosim puno boja na kosi 🤣
    Zadranka bravo za velikog bebaca 🤗😀

zadranka86
    07. Studeni 2018. 18:32

Strudlice to san odma spomenula on je reka sad ce mo vidit jel se sto doli promjenilo..popiao je i drob kaze izgleda mekan..na kraju je probava papativnim pregledom zgurat doli malo vise skuzila san ja da ga kao dobro opipa i reka samo ovo je ok i zatvoreno..posli izmirija unutarnje koje je ok isto i reka da je to sve ok i da kad osjetim kontrakcije i pritisak po potrebi pojacam mg na ×2 i mogu taj normabelic...i kaoo da radim kako san i do sad da izguram bar do 37.jer kod mene je malo s vise opreza jer san ja kiruskim putem skidala dio grlica sto znaci da ga sad prirodno imam manje i veci je strah od prijevremenog poroda..to se odnosi na vanjski grlic naravno...ali evo kako je to sve bilo ok ja nisan tila nista vise spominjat..reka je samo molim te aj sad probaj da izguramo ovako jos ovi mj dana za sad je bilo sve ok..da udemo u 37 pa si na konju...eto ja smatram zanemarivo te tegobe s obzirom na zatvoreno vanjsko i unutarnje i na duzinu unutarnjeg koja je mjerena 4.5 tako eto smatram da ce bit sve ok..

url=https://lilypie.com]

luks
    07. Studeni 2018. 18:40

Mina ja sam se spremala popodne do citija, ali onda sam ipak odustala, krenila pljuštat kiša i računam garant će bit gužva popodne. Vjerojatno ću sutra il preksutra u miru, jer svakako imam onaj kupon - 15%. Vjerujem da je lagani bankrot, al odjednom ću kupit sve s popisa i gotovo s tim,jer i moj muž je rekao da sve mora bit spremno za bolnicu, a robicu ako bude trebalo  lako neko dođe oprat i opeglat😅😅 

Lovre

luks
    07. Studeni 2018. 18:45

truskawka  na koliko si prala navlake od kokica? Moram i ja, jer su ipak 3ipo god bili na tavanu 😬

Lovre

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.