Pa jel ovi ginekolozi SVI KOLEKTIVNO PRETJERUJU, ili moja ima sindrom Salaticinog paničara?!?! Odnesem zeni nalaz krvi da mi propise zeljezo, a ona zakljuci da mi je OGTT od 8.2 na zadnjem vadenju NA GRANICI (granica je 8.5) i da idem na dijetu. "Jedi 5 malih obroka, iza svakog obroka 20 min aktivnosti. Ovo je na granici a ti si dobila 7 kila VEĆ." WTF?!?! Suma sumarum, poslala sam muza po ove ledo knedle s duplim punjenjem da se smirim. U zivotu nisam jela knedle 😶 i mislin da mi je ovo treci "kolac" u trudnoci. Pas mater ..
Pepillu, ja pijem čaj lista maline od prije 3 dana, i jučer sam kupila datulje, one isto navodno pomažu.
Međicu ne masiram, probala sam samo pozicionirati ruku dolje pa nije išlo, sva sam se spigala i bila sama sebi smiješna, pa reko to ću preskočit, kud puklo da puklo (ovo se i doslovce primjenjuje 😁😂).
Mužu sam spomenula da bi to moglo olakšati porod, ali nije se nešto trgao da mi pomogne oko masaže tako da ni od njega neke pomoći.
Tu i tako radim Kegelove vježbe, kad se sjetim, ali moram priznati, ne preredovno.
Ja sam došla doma i srušila se na kauču u dnevnom, odspavala 3h popodne. Zaboravila sam vam reći, cerviks nije mjerila ultrazvukom već je ručno čačkala dolje i piše u nalazu: cerviks 1 članak za 1 pp prohoda do ovoga i glavice. Znači prošli smo fazu mjerenja cerviksa, sad nam je želja da se smanji i spominje se već prohodnost do glavice 😱😱😨.
Ja sam na +6, ali krenula sam s nekih 5 kg viška tako da računam da sam na +11. Ne zamaram se time, znam da će otići poslije jer jedva čekam teretanu i planinarenja.
Puno ih je tu u brigi oko cerviksa bilo, a meni nikad cerviks nisu ni mjerili 😂 dr uvijek pipa ručno i kaže savršeno, u nalazu mi stalno piše da je sakroponiran, odnosno zabetoniran kolko sam ja skužila, tako da ja čim uđem u neke sigurne tjedne krećem činiti sve moguće da ga omekšam 😂
Pa jel ovi ginekolozi SVI KOLEKTIVNO PRETJERUJU, ili moja ima sindrom Salaticinog paničara?!?! Odnesem zeni nalaz krvi da mi propise zeljezo, a ona zakljuci da mi je OGTT od 8.2 na zadnjem vadenju NA GRANICI (granica je 8.5) i da idem na dijetu. "Jedi 5 malih obroka, iza svakog obroka 20 min aktivnosti. Ovo je na granici a ti si dobila 7 kila VEĆ." WTF?!?! Suma sumarum, poslala sam muza po ove ledo knedle s duplim punjenjem da se smirim. U zivotu nisam jela knedle 😶 i mislin da mi je ovo treci "kolac" u trudnoci. Pas mater ..
Ptičice, ja sam na zadnjem pregledu u 25 TT bila na +8, i doktor mi je rekao da je to dobro. Ne kužim tu tvoju. Nemoj se sekirati.
ptičice, sto reci...panicare i pretjeruju na sve strane. Na tebi je hoces li se drzati preporuka ili ne...bar te nisu sprasili raditi profil secera...koji moram ponoviti UNATOC tome sto je bio super...e to je tek ludost.
url=https://lilypie.com]
Meni je bia 6.7 pa sam na dijeti i na mjerenju secera svako 3 tjedna na 24h u bolnicu...
Proslo mjerenje u bolnici svaki secer mi je bia od 4. 2 do 4. 6 idealan... Al moram dijetu drzat . Zasto neznam...
Meni je bia 6.7 pa sam na dijeti i na mjerenju secera svako 3 tjedna na 24h u bolnicu…
Proslo mjerenje u bolnici svaki secer mi je bia od 4. 2 do 4. 6 idealan… Al moram dijetu drzat . Zasto neznam…
I do 26 tj sam dobila 7ipo 8 kila i napala me ajme da ne smin vise grama dobit do kraja... Da je opasno za dite... Imala sam viska malo prije trudnoce... Ma..
Ja vas cijeli dan pokušavam pročitati... međutim u glavi mi je takva pašteta i slabost i pospanost,da uopce ne mogu pratiti što se događa... samo ležim na boku i dan prolazi kraj mene.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
12str zaostatka 😅😅
Eto kad me nema od jutra, bila u pohodu u cityju, sta je ono u dm-u ejjjj guzva kao da se dijeli nesto 🤣🤣
Dobro da ih puno radi pa stalno popunjavaju police, skuzila sam da svi dolaze tako obnovit mjesecnu zalihu pelena, mislim da bi i ja mogla tako ubuduce 😁 bas je bio teski kolaps krcato ljudi blagajne cekas 20min minimum.. Jos ja dosla sa popisom do poda i onda se jedva kreces onuda 😅🐧
Ugl teski bankrot, al ajde obavila to, i uzela jos robice sta nam je falilo, jos ljekarna i meni spavacica i reseno 😁 kaze muz da do nedjelje ima da budem spremna 🤣 uplasile ga 2 uranjene bebe 😂
Odoh citat zaostatak pa da mogu komentirat 😁
Cure evo da vam se javim malo. Poceli su moji radovi pa evo da ih podijelim s vama 😁 no uskoro sam i gotova. Jos jedna masina sa posteljinom, rucnicima i ostatak tetrica i mi spremni za pocetak 😎
Tetrice sam oprala i opeglala samo rubove onako mrvu da budu ravni, a ostalo ostavila tako kako je.
Sve sam prala na 60, susila u susilici i dosusila pored peci. Tetrice su isle na 90 i u susilicu. Mogu vam reci da sam ostala blago zatecena koliko smeca i mucica je susilica pokupila sa odjece tako da dobro da nisam vidjela sto je sve izaslo tokom pranja. 😱😱😱
oprani su naravno i svi djelovi kolica ☺
❤N i V💙
Sortiraj odgovore
Najstariji