Predlagana konstrukcija i sklapanje kolica. Prezadovoljni smo, sve preporuke 😁
Noa 💙
Osobno sam tip kojem je uvijek vruce ali sada u trudnoci sam jos 5 gora....hodam po kuci u kratkim hlacama i majci, svi prozori na kip otvoreni i grijanje iskljuceno...
Opet u zaostatku 😢😢
Allie lazanje ispale savrsene 😍 kaze muz bolje nego u restoranu, tako da veliko hvala za upute i recept 🤗
Du da, blizi se porod. Jos mi je sve to nestvarno 😅 kako si ti po tom pitanju?
Luks ajme hvala ti na ponudi, bas si draga 😍🤗 ne treba hvala nista, eventualno ako me uhvati ranije onda mogu s vama do Zagreba 😂 hoces ic u ikeu? Jesi mislila obavit nekih shopping ili?
I meni je prevruce cjelo vrijeme, svaku noc se redovito preznojim. A inace sam tip koji se voli ususkati i stalno sam imala hladne noge. Sad sve suprotno. 😊
Mgirl super su kolica, jako lijepo izgledaju 😍
Truskawka bome i kod tebe veselo sto se vesa tice, ti sve imas duplo 😅 samo polako, pa muzu ostavi peglanje 😁 ne mogu vjerovat da filtri ovako izgledaju?!?! Uzas 😢
Hvala jos jednom svima da ne nabrajam svaki post
Cestitke na dobrim vjestima s pregleda
Ja sam malo rec strgana cjeli dan gosti 🙈🙈🙈 a da ne pricam koliko su mi omiljenih slatkisa donjeli reko bas vam hvala onda bu te sljedeci put rekli kak sam se zdebljala a hrani te me s onim kaj najvise volim 😂😂😂
Uglavnom jako sam uzbudena i najljepsi poklon cu dobit sutra a to je da vidim kako napredujemo na ultrazvuku
Drzite fige da sve bude kako treba
Uzivaj te u ostatku veceri pusa svima 😘😘😘😍
Klikerice, bas ste slatki! 🤗🤗🤗
Strudlice, ma joj, moj cerviks. Dr. je na njenom UZV pokazivalo nekoliko razlicitih mjerenja, od 35 do 38mm, a dotad sam bila 40. I onda jucer pokazalo 32, al nije mogla najbolje izmjeriti, ali nije joj bilo drago i svejedno, jer sam prvorotka, do nedavno je bio 40 svaki put. Plus je omeksan, iako T oblik, zatvorena. I jutros sam bila na CTGu i cervikometriji, tamo ipak pokazalo 40 opet, T oblik, zatvorena, omeksan. Tako da se nadam da je to to i da nema brige. Ali svejedno preporuka za mirovanje i magnezij. Ja osjetim pritisak dolje jako cesto, bas me trazi leci, ali opet nekako mislim da nije kriticno i da nece tu nista biti prijevremeno.
m.girl, odlicna su kolica! Crne boje su? Nasa sutra stizu, bas se veselim.
Luka ❤
Mareikate za steriliziranje samo prokuhavanje 😁 najvise cula takvih savjeta i neda mi se komplicirat oko toga 😊
Truskawka ajme robicaaa 😍 divan prizor 😍😍
Eni ja koristim persil sensitiv ili becutan, kombiniram 😁
Duda divna je vezicaaa ❤️ ja jos cekam da se dogovorimo za ime da narucim jednu s imenom 😁
Luks ja sam potrosila prije onaj kupon pa sam se odlucila zrtvovati 🤣 ma guzva je strasna, bas ko da dijele nesto 😂 moram sad nac spavacicu da muz bude miran napokon da imam sve jos samo onda to spakirat i spremna 😁
Mislim da cu ja navlake na 60 kao i sve drugo da crknu sve bakterije 😀😂
Klikerice preslatki ste 😍
I ja sam inace uzasno zimogrozna, al evo sad radi ocito taj unutarnji radijator 🤣
Mgirl odlicna kolica 😍😁 koliki su popusti bili?
Meni je isto inace uvik ledeno, prezimogrozna sam al evo i kanu trudnoći obrnuto 😊
Super su kolica, za ta Maclaren inace su mi svi rekli da su odlična i najlaganiju konstrukciju od svih imaju.
Sortiraj odgovore
Najstariji