Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    07. Studeni 2018. 20:06

m.girl, kakva ste kolica uzeli 😊

m.girl6
    07. Studeni 2018. 20:07

Predlagana konstrukcija i sklapanje kolica. Prezadovoljni smo, sve preporuke 😁

Noa 💙

m.girl6
    07. Studeni 2018. 20:08

Maclaren daytripper harringtone i maxi cosi penale plus AS 

Noa 💙

Slampo
    07. Studeni 2018. 20:11

Osobno sam tip kojem je uvijek vruce ali sada u trudnoci sam jos 5 gora....hodam po kuci u kratkim hlacama i majci, svi prozori na kip otvoreni i grijanje iskljuceno...

Pticaselicazgst
    07. Studeni 2018. 20:14

Opet u zaostatku 😢😢
    Allie lazanje ispale savrsene 😍 kaze muz bolje nego u restoranu, tako da veliko hvala za upute i recept 🤗
    Du da, blizi se porod. Jos mi je sve to nestvarno 😅 kako si ti po tom pitanju?
    Luks ajme hvala ti na ponudi, bas si draga 😍🤗 ne treba hvala nista, eventualno ako me uhvati ranije onda mogu s vama do Zagreba 😂 hoces ic u ikeu? Jesi mislila obavit nekih shopping ili?
    I meni je prevruce cjelo vrijeme, svaku noc se redovito preznojim. A inace sam tip koji se voli ususkati i stalno sam imala hladne noge. Sad sve suprotno. 😊
    Mgirl super su kolica, jako lijepo izgledaju 😍
    Truskawka bome i kod tebe veselo sto se vesa tice, ti sve imas duplo 😅 samo polako, pa muzu ostavi peglanje 😁 ne mogu vjerovat da filtri ovako izgledaju?!?! Uzas 😢

_lily_0
    07. Studeni 2018. 20:14

Hvala jos jednom svima da ne nabrajam svaki post 
    Cestitke na dobrim vjestima s pregleda
    Ja sam malo rec strgana cjeli dan gosti 🙈🙈🙈 a da ne pricam koliko su mi omiljenih slatkisa donjeli reko bas vam hvala onda bu te sljedeci put rekli kak sam se zdebljala a hrani te me s onim kaj najvise volim 😂😂😂
    Uglavnom jako sam uzbudena i najljepsi poklon cu dobit sutra a to je da vidim kako napredujemo na ultrazvuku 
    Drzite fige da sve bude kako treba
    Uzivaj te u ostatku veceri pusa svima 😘😘😘😍

AllieH
    07. Studeni 2018. 20:18

Klikerice, bas ste slatki! 🤗🤗🤗
    Strudlice, ma joj, moj cerviks. Dr. je na njenom UZV pokazivalo nekoliko razlicitih mjerenja, od 35 do 38mm, a dotad sam bila 40. I onda jucer pokazalo 32, al nije mogla najbolje izmjeriti, ali nije joj bilo drago i svejedno, jer sam prvorotka, do nedavno je bio 40 svaki put. Plus je omeksan, iako T oblik, zatvorena. I jutros sam bila na CTGu i cervikometriji, tamo ipak pokazalo 40 opet, T oblik, zatvorena, omeksan. Tako da se nadam da je to to i da nema brige. Ali svejedno preporuka za mirovanje i magnezij. Ja osjetim pritisak dolje jako cesto, bas me trazi leci, ali opet nekako mislim da nije kriticno i da nece tu nista biti prijevremeno. 
    m.girl, odlicna su kolica! Crne boje su? Nasa sutra stizu, bas se veselim. 

Luka ❤

barbiemama

predivna su kolica, baš mi se sviđaju 👌🏻😍

Mina93

Mareikate za steriliziranje samo prokuhavanje 😁 najvise cula takvih savjeta i neda mi se komplicirat oko toga 😊

Truskawka ajme robicaaa 😍 divan prizor 😍😍
    Eni ja koristim persil sensitiv ili becutan, kombiniram 😁
    Duda divna je vezicaaa ❤️ ja jos cekam da se dogovorimo za ime da narucim jednu s imenom 😁
    Luks ja sam potrosila prije onaj kupon pa sam se odlucila zrtvovati 🤣 ma guzva je strasna, bas ko da dijele nesto 😂 moram sad nac spavacicu da muz bude miran napokon da imam sve jos samo onda to spakirat i spremna 😁

Mislim da cu ja navlake na 60 kao i sve drugo da crknu sve bakterije 😀😂

Klikerice preslatki ste 😍

I ja sam inace uzasno zimogrozna, al evo sad radi ocito taj unutarnji radijator 🤣
    Mgirl odlicna kolica 😍😁 koliki su popusti bili? 

pepillu
    07. Studeni 2018. 20:19

Meni je isto inace uvik ledeno, prezimogrozna sam al evo i kanu trudnoći obrnuto 😊
    Super su kolica, za ta Maclaren inace su mi svi rekli da su odlična i najlaganiju konstrukciju od svih imaju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.