Jaooo Ana bass svasta te okruzuje..ja ti zelim stvarnoo da sto prije idete svojoj kuci i vidit ces bit ce sve punooo bolje...za mi sto te sve tako snaslo ali bitno da sve bude ok i da sto prije idete doma...pozdrav tebi i Mikaelu..
url=https://lilypie.com]
Upravo je jedna žena umrla tu na intenzivnoj. 😐😐😐
Baš sam malo šokirana.
Dobitak na kilaži nije loš , ako nema prisutnosti proteina u krvi.
Joooj ja ne kuzim zakaj te ne stave na neki odjel, maknu bas sa intenz.. :/
url=https://lilypie.com]
Cure, mislite li vi odmah uzimate neke proizvode za sterilizaciju bočica, duda i slično ili ćete to po potrebi? Ili ćete sterilizirati prokuhavanjem?
Nama su na tečaju pokazali ovo, čini mi se zgodnohttps://www.ljekarne-pavlic.hr/product/medela-vrecice-za-sterilizaciju/
Ali možda da to kupim eventualno ako vidim da mi neće ići dojenje, inače neću imati što puno sterilizirati… Što vi mislite?
Ja se nadam da cu moci iskljucivo dojiti. Kupila sam si 2 bocice za svaki slucaj a mislim ih sterilizirati prokuhavanjem i izdajalicu isto tako i onda samo objesiti da se na zraku posusi.
Ajme Ana kakvo okruženje 😪 Nadam se da će te uskoro premjestiti na neki humaniji odjel...
Ja sam izdajalicu sterilizirala prokuhavanjem u destiliranoj, planiram dojiti pa mi sterilizator nije neka primarna investicija. Nisam ga ni sa sinom trebala, dude i bočice za izdojeno sam redovito prokuhavala prvih nekoliko mjeseci, poslije sam isprala vrelom vodom iz kuhala.
Cure imam pitanje, danas sam bila na pregledu, sve dobro, u 29og sam tjednu i beba ima 1,5 kg. Jel to malo puno za ove tjedne? Kako je bilo kod vas?
Dobila sam i ja oko 5 kg od prošlog pregleda, sad sam na sveukupno oko 14,15kg vec 😕😕
Moja 30tt 2600gr.. Nije to nista previse. To su ionako procjene. Isto tako sam kao i ti dobila 15 kg 😊
Ja se vec mislim pa do poroda ce imat 5 kg
Cure jeste li se vi bojale u trudnoci.. Ja nisan cilu trudnocu do sad… Pa sam ispala žuto narancasta skroz… I tribala bi se sad drugi put danas obojat…
Toliko me strah zbog bebice… A moram zbog pira… 😭😭😭
jesam, 3x i sama i blajh i u salonu sve 😀
Ana 😣 valjda ce te uskoro prebaciti na neki drugi odjel da vise nisi tamo..
Neo kutak je odlican👍
Super i za nove aute👌
Odlicno i za sve preglede🤗
MareiKate ja cu isto bocicu samo u vodi prokuhavati ako mi bude potrebna..
Du ja isto mislim da je bolje biti preoprezan, svakako bolje spriječiti nego liječiti.. al onda opet u drugu ruku bolje da ne znam nista 😅
Sto se tice steriliziranje, ja se isto nadam da cu isključivo dojiti al eto ako bude potrebe za bocama onda cu ih samo prokuhati 🤷🏻♀️
Uzas Ana ☹️
Cure imam pitanje, danas sam bila na pregledu, sve dobro, u 29og sam tjednu i beba ima 1,5 kg. Jel to malo puno za ove tjedne? Kako je bilo kod vas?
Dobila sam i ja oko 5 kg od prošlog pregleda, sad sam na sveukupno oko 14,15kg vec 😕😕
Moja 30tt 2600gr.. Nije to nista previse. To su ionako procjene. Isto tako sam kao i ti dobila 15 kg 😊
krivooo.. 1600 gr hahaha
Hahah ja gledam 2600kg, to je za roditi skoro 😄😄
Znaci nisam jedina sa tom kilažom, cila se ubediram kad čitam kako su neke cure dobile u ovim tjednima 7,8 max 10 kg a ja ono ka neka prasica 😅
Ja sam u prvoj trudnoci dobila 32 kg a danas sam na + 11 kg za sad
Upravo je jedna žena umrla tu na intenzivnoj. 😐😐😐
Baš sam malo šokirana.
Dobitak na kilaži nije loš , ako nema prisutnosti proteina u krvi.
ajmeeee s tobom u sobi? 😫😯😯🙁 daj traži da te maknu od tamo
Sortiraj odgovore
Najstariji