Ana, baš grozno, fokusiraj misli na nešto lijepo, kako si jutros pisala...
Pa tako ću onda i ja, ako ću već trebati - prokuhavanje. Neda mi se gomilati bespotrebne stvari po kuhinji, ionako nemam dovoljno mjesta...
Cure imam pitanje, danas sam bila na pregledu, sve dobro, u 29og sam tjednu i beba ima 1,5 kg. Jel to malo puno za ove tjedne? Kako je bilo kod vas?
Dobila sam i ja oko 5 kg od prošlog pregleda, sad sam na sveukupno oko 14,15kg vec 😕😕
Moja 30tt 2600gr.. Nije to nista previse. To su ionako procjene. Isto tako sam kao i ti dobila 15 kg 😊
krivooo.. 1600 gr hahaha
Hahah ja gledam 2600kg, to je za roditi skoro 😄😄
Znaci nisam jedina sa tom kilažom, cila se ubediram kad čitam kako su neke cure dobile u ovim tjednima 7,8 max 10 kg a ja ono ka neka prasica 😅
Ja sam u prvoj trudnoci dobila 32 kg a danas sam na + 11 kg za sad
S tim da sam 17kg izgubila odma pri porodu, dosta vode sam izgubila
Ana to je losa strana intezive jer ne mozes da ne vidis ili bar ne cujes sto se dogadja oko tebe al ti provaj misliti na svoje zlato i kako ces brzo k njemu
Ana drži se, uskoro ce sve ovo biti gotovo i iza vas.
Samo da dodes bar na odjel i vec ce biti lakse.🤞
Cestitam na dobrim vijestima s pregleda svima. 😘
Mamica, bas da cu pitati jesi uspila sve izgubit? Ili ti je ipak ostalo... 11 kg za sad je okej skroz.
Btw. Jel neko od vas sto su vec tu u 8,9 mj počeo piti one listove od malina? Kao za omekšati doli i medicu valjda? Isto tako jel neko pocea masirati medicu?
Evo zadnjih par dana sam primjetila da su mi bradavice opet osjetljive, tj.cijeli dio oko areole..očito se kuha nešto 😀 u početku su toliko nabujale, dobila strije i onda se ispuhale...na šta će to ličiti za mj.dana hehe, kolostruma još nema čak sam.probala malo istisnuti ali ništa..ima vremena 😀
Cure, odlicno za sve dobre preglede danas, lakne mi svaki put kad procitam pozitivne vijesti!
Joj Ana, pa ne kuzim da je i dalje tako lose da te drze na intenzivnoj, djeluje mi da si ipak puno bolje nego zadnjih dana.
Luka ❤
Mamica, bas da cu pitati jesi uspila sve izgubit? Ili ti je ipak ostalo… 11 kg za sad je okej skroz.
Btw. Jel neko od vas sto su vec tu u 8,9 mj počeo piti one listove od malina? Kao za omekšati doli i medicu valjda? Isto tako jel neko pocea masirati medicu?
Sve izgubila u prvoj godini nakon poroda
Evo zadnjih par dana sam primjetila da su mi bradavice opet osjetljive, tj.cijeli dio oko areole..očito se kuha nešto 😀 u početku su toliko nabujale, dobila strije i onda se ispuhale…na šta će to ličiti za mj.dana hehe, kolostruma još nema čak sam.probala malo istisnuti ali ništa..ima vremena 😀
Meni je kolostrum dosao tek 3.dan nakon carskoga
Ja sam došla doma i srušila se na kauču u dnevnom, odspavala 3h popodne. Zaboravila sam vam reći, cerviks nije mjerila ultrazvukom već je ručno čačkala dolje i piše u nalazu: cerviks 1 članak za 1 pp prohoda do ovoga i glavice. Znači prošli smo fazu mjerenja cerviksa, sad nam je želja da se smanji i spominje se već prohodnost do glavice 😱😱😨.
Ja sam na +6, ali krenula sam s nekih 5 kg viška tako da računam da sam na +11. Ne zamaram se time, znam da će otići poslije jer jedva čekam teretanu i planinarenja.
Zadranka šta ti je rekao za te pritiske u trbuhu kad si na nogama i menstrualne bolove?
Sortiraj odgovore
Najstariji