Ptico, jako ti je lijepa kombinacija! Jedva cekam da sve sredis!
Da, ja ti isto uzimam Barilla kore, iako na njima pise da se ne trebaju stavljati u vodu, ja ih ipak stavim. Prokuham vodu u kuhalu i onda prelijem te kore u nekoj posudi. Budu mi mekse i socnije. Onaj recept je stvarno super, ne mozes fulati s njim ako sve tocno pratis. S tim da ja znam sve prepoloviti i raditi od 400g mesa, bude dosta za nas dvoje, ostane i za sutradan.
Luka ❤
Sto se robice tice, ja sam danas sve povadila, skinula etikete i mislim da ce na pranje do kraja tjedna, za vikend da se popegla i onda cu sloziti sve nek stoji u komodi. Nece nista biti ako bude stajalo, a ovdje na temi kako je krenulo, bojim se da me ne bi iznenadilo, a da nista nije spremno.
Luka ❤
Ja si sad ne mogu izbiti lazanje iz glave… Jucer sam vidila ssliku i nekako sam ju potisnula ali sad kad je Ptica opet spomenula, nije mi lako 😂😂
Mislim da ce bbiti sutra za rucaaaaaak 😍
E da, evo jos jedna tura se susi 😂
Bruna savršena slika 😍
Mia, mislim da postoji da, samo ne znam koji tocno 😅 Znam da je danas bio dr. Grgic, a on mi je bio i u prvoj trudnoci svaki put, igrom slucaja sam isto isla utorkom.
Da, da igrom slucaja😂 to prodaj nekome ko nije njega nikada vidio😂😂😂 mene porodio on, isto igrom slucaja LOL
Lol ne kuzim, koja je fora s njim? 🤔
Meni nije bio na porodu nit sam se narucivala ciljano kod njega...
Bok cure.
Ja idem na sv. Duh. Bas sam prije koji dan zvala susjedu koja je tamo babica i pitala je za odjecu za pratnju i ne treba, dobije se tamo.
Ako zelite ici na tecaj tamo nazovite radnim danom od 13 do 15 sati na 01/ 371- 2196 ali sretno jer ja sam prije mjesec dana dobila tecaj u 12. mjesecu i bilo je jos mozda 4 slobodna mjesta.
Vidjela sam i par zgodnih trudnica.😊😊😊
I malu, mekanu nogicu. 😍😍😍
Mia, mislim da postoji da, samo ne znam koji tocno 😅 Znam da je danas bio dr. Grgic, a on mi je bio i u prvoj trudnoci svaki put, igrom slucaja sam isto isla utorkom.
Da, da igrom slucaja😂 to prodaj nekome ko nije njega nikada vidio😂😂😂 mene porodio on, isto igrom slucaja LOL
Lol ne kuzim, koja je fora s njim? 🤔
Meni nije bio na porodu nit sam se narucivala ciljano kod njega…
Zato sto je jako dobar doktor valjda. Ja sam htjela kod njega ici, ali me moj dr poslao kod dr Gall
❤N i V💙
Ptico, jako ti je lijepa kombinacija! Jedva cekam da sve sredis!
Da, ja ti isto uzimam Barilla kore, iako na njima pise da se ne trebaju stavljati u vodu, ja ih ipak stavim. Prokuham vodu u kuhalu i onda prelijem te kore u nekoj posudi. Budu mi mekse i socnije. Onaj recept je stvarno super, ne mozes fulati s njim ako sve tocno pratis. S tim da ja znam sve prepoloviti i raditi od 400g mesa, bude dosta za nas dvoje, ostane i za sutradan.
Evo moje kako su jučer ispale... morala bi napisati recept jer ga radim iz glave svaki put. Ispadnu toliko savršeno da mi muž koji je Chef Presenter i kuhar s 10 godina fine dinning staža kaže da ne zna kak ispadnu tako fine svaki put. Tajni sastojak je ajvar u jednom sloju😉ali nemojte mu reći🤣
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Ja bi u Petrovoj jedino izbjegavala dr.Goluža jer mi je on stvarno bio toliko neugodan na jednom pregledu da sam jedva našla vrata kad sam trebala napustiti prostoriju
.. obraćao mi se na Ti i ponašao se kao da smo.skupa.ovce čuvali. Čula sam da je on otkad je bio u tim svim aferama malo i puko na živce... tak da vidim da je on,radije bi otišla na palačinkeni kavicu i došla popodne. Budu im smjene do 13 h i od 13 h koliko sam skužila ,a raspored dežurstava doktora piše na vratima.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Sortiraj odgovore
Najstariji