Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m.girl6
    06. Studeni 2018. 20:47

Cure moje, nikak da vam natipkam od jutra.
    Hvala vam svima na savjetima za posel, lakše mi je kad sam to podijelila sa vama. U pravu ste potpuno da ništa nije vrijedno mojih živaca i beba je naravno na prvom mjestu. Vidjet ću kaj će mi reći u pon na pregledima pa ću odlučiti, ali nekako sam više da ostanem još tih par dana do porodiljnog i to je to kad sam već do sada izdržala. Samo da Noa bude dobro 
    Bruna, ajme preslatki štrik za veš i balkon, hehe, baš lijepo za vidjeti.
    Ja pak samo čitam dolje tj gledam tickere koja je u kojem tjednu i koja kaj radi tj jel već pere veš i sa čime je opremljena, tj s čim ja nisam, grozna sam.
    Sutra idemo na žutu srijedu po kolica u magic baby, a danas sam zvala Adax za krevetić i rekla je zadnje 20.11., taman ga podignemo kad ćemo ići na sajam beba. 
    Klikerice, ja ti nekak uvijek upadnem kod Goluže, naručivala sam se kod Škrablin i onda me prebacili kod njega. Bio je ok prema meni, ali je grub jako na tim pregledima s prstima, jooooj mrzim ih. Baš me zanima kaj će mi reći sljedeći put kad mu donesem privatni uzv od KOsa, valjda mi neće sraćkati. Jer u TA na uzv nisam htjela ići  s obzirom da su me u 8.tt htjeli na abortus jer su krivo vidjeli, no comment. 
    Tko je još u petrovoj i kod koga ste curke? Barbie?

Noa 💙

pepe1907
    06. Studeni 2018. 20:49

AllieH

Teatoni,bas ste kjut 🤗
    pepe, kako uzimas Heferol? Ja nemam problema otkad ga uzimam nakon dorucka i u kombinaciji s Plivitom C. Jedina nuspojava je crna stolica, ali ne izaziva mi ni zatvor niti mucnine.

bez vitamina c, probala sam ujutro, popodne, navečer, prije jela, poslje jela..ma sve kombinacije i ne mogu

annchy17
    06. Studeni 2018. 20:51

nali

hahahah Dudavristim 🤣
    Anchy da, na egradani vidimo nalaze. A dan prije sto sjedne naknada posalju poruku da su obracunali naknadu za komplikacije i iznos napisu.

A mogu kak sloziti visu razinu, a da ne moram imati token? Ja imam sada epass, 2.razina. A za nalaze mi treba bar 3. 

AnnaO
    06. Studeni 2018. 21:03

Joooj ja sam u prvoj trudnoci bila kod divne doktorice njezne boje meda kosu ima i naocale nosi mislim da ima dva prezimena u Petrovoj moja veza mi je rekla da je super doktorica i stvarno je...kad sam isla roditi dosla je na smjenu u 13 a ja rodila u 14:33 tako da se poklopilo...nadam se da jos radi i da cu opet kod nje upasti....😉

• nali
    06. Studeni 2018. 21:06

Ivylee- jos malooo i jos jedna bebica 😍
    Annchy - ja ti se spajam s tokenom na mobu od rba banke. Za ostale nacine neznam.

luks
    06. Studeni 2018. 21:08

evo sam vidila, znam da ste neke spominjale da bi bjorn, pa ako vam odgovara koja kombinacija 

Lovre

pepe1907
    06. Studeni 2018. 21:09

sve sam.procitala al nista nisam zapamtila, otisli iz kuce oko 13h, i tek se sad vratili doma..isli po auto, pa do muzevih staraca, gnjavili malog necaka od 5mj i tako...sad sam strgana, idem po tus i sutra ujutro u 8h imam pregled pa nosim briseve u kb dubrava.. zadnji pregled kod ginekologice 🤰juhuuu..malca je jako aktivan zadnjih dana nas se puno pomice i nekad bas bude neugodno...javim se sutra nakon pregleda

Mina93
    06. Studeni 2018. 21:13

Bruna nutellllaaaa 😍😍
    Mgirl i ja pratim koja je u kojim tjednima i kako napreduje sa pranjem i opremom, al mislim da su sve koje su blizu mog termina spremne 😁 i ja sam planirala biti, al eto vrijeme leti 🤣
    Ivylee ajme eto nam ubrzo jedne terminske bebe 😍😄

Klikerica
    06. Studeni 2018. 21:15

m.girl6

Klikerice, ja ti nekak uvijek upadnem kod Goluže, naručivala sam se kod Škrablin i onda me prebacili kod njega. Bio je ok prema meni, ali je grub jako na tim pregledima s prstima, jooooj mrzim ih. Baš me zanima kaj će mi reći sljedeći put kad mu donesem privatni uzv od KOsa, valjda mi neće sraćkati. Jer u TA na uzv nisam htjela ići s obzirom da su me u 8.tt htjeli na abortus jer su krivo vidjeli, no comment.

Ma ja 99% idem na Merkur na kraju, baš zbog Goluže i tih prepotentnih faca iz Petrove.😅

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

barbiemama
    06. Studeni 2018. 21:19

m.girl, ja sam u Petrovoj. nisam se još naručila za TA jer čekam nalaze brisa do petka. pa ću se onda naručiti sljedeći tjedan. baš me zanima tko će me zapast 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.