Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nali
    06. Studeni 2018. 15:23

hahahah Duda vristim 🤣
    Anchy da, na egradani vidimo nalaze. A dan prije sto sjedne naknada posalju poruku da su obracunali naknadu za komplikacije i iznos napisu.

• Teatoni
    06. Studeni 2018. 15:32

Klikerica ja sam oba puta bila u utorak. Prvi put mi je bila dr. Flisar a danas dr.Kardum tako da nemam pojma kako su odredeni. Mozda je netko nekog mijenjao ali sam citala dosta da cure izbjegavaju cetvrtkom ici jer je tad navodno dr. Leder koji je opet velim navodno dosta grub na pregledu. 😊 

Sunflower! 🌻
    06. Studeni 2018. 15:50

Mia, mislim da postoji da, samo ne znam koji tocno 😅 Znam da je danas bio dr. Grgic, a on mi je bio i u prvoj trudnoci svaki put, igrom slucaja sam isto isla utorkom. 

Pticaselicazgst
    06. Studeni 2018. 15:51

Allie evo slikica, ja sam narucila 20 komada. Cekala sam tocno 2 tjedna. 😊
    Stavit cu ih sa obje strane krevetica, kod uzglavlja cu stavit oblake koje sam narucila sa ici mici.. kad muz sastavi krevetic cu ih stavit. Jel ih mislis prat?
    Btw da te pitam koje kore uzimas za lazanje? Jel mogu one od barile? Stavis ih u toplu vodu prije ili? 
    Puno pitanja 😅

Jagodica86
    06. Studeni 2018. 15:53

nali

truskawka

nali

Ovo za datulje i caj maline sam tek nedavno saznala. Jel ima to kakve veze, ja sam jela brdooo malina cijelo ljeto i znala sam pojest po vrecicu datulja u 2 dana. Da mi se nije zato cerviks skratio? Jel ima to veze? Tolko pazis na sve i onda te zezne neka glupost jer si uvjeren da je zdravo.

Ja sam jela maline po kilu do dvije dnevno svaki dan preko ljeta kad je bila sezona i tako dok mi se nisu zgadile i eto cerviks je jos uvijek tvrd i zatvoren skroz i do prije mjesec dana bio je 5cm.

Ko ce ga znat, mozda su datulje, a mozda je to jednostavno tako 🤔😐

Ja dok sve pregledam, treba mi sat vremena..
    nali, nije ti cerviks od datulja, ne potiču one otvaranje, i smiju se jesti cijelu trudnoću, kao i maline. 
    Datulje pomažu ženama kod lakšeg poroda,ali naravno da i žene mogu imati težak porod. Ali dokazano je da pomažu. No ništa nije 100 posto. https://miss7mama.24sata.hr/trudnoca/trudnica/jedite-6-datulja-dnevno-za-laksi-i-brzi-porodaj-3548

Meni su najbolje one svježe, ako ih ikako  možete naći, čula sam da imaju u Šparu, ja ih naručujem na Tvrnici zdrave hrane jer nisam u ZG. https://www.tvornicazdravehrane.com/datulje-svjeze-550g-naz-proizvod-30114/ Neusporedive su sa suhima, mekane, slatke i prefine. 
    Kod malina se radi isključivo o listu maline, a ne o plodu. Sastav im je skroz drugačiji, i pije se čaj od lista, plod maline  nikako ne utječe loše tijekom trudnoće osim što je zdravo jesti maline, pa pomaže s vitaminima i mineralima. 

MareiKate
    06. Studeni 2018. 16:13

Klikerice, kod D&R možeš birati kombinaciju, imaju oni i u komadu da staviš na jednu stranicu. Ja sam im pisala jednom da pitam baš za to jer sam bila smotana pa nisam vidjela da imaju i u komadu, pa mi je žena rekla da najčešće uzimaju tako kombinaciju s jedne strane te pojedinačne navlake a s jedne čitavu stranicu. S jedne strane da vidiš bebu a s druge da joj ne pupe. Ja sam prvo htjela isto od njih naručiti onda sam odustala tj odlučila se za jeftiniju verziju iz ikee, jer mi je više žena reklo da se to stavlja više zbog propuha nego ičeg drugog... Iako meni taj propuh ne drži vodu ali eto, odlučila sam poslušati 😀 i umjesto fancy ogradice kupila fancy zavjese 😂

• nali
    06. Studeni 2018. 16:26

Jagodica86

nali

truskawka

nali

Ovo za datulje i caj maline sam tek nedavno saznala. Jel ima to kakve veze, ja sam jela brdooo malina cijelo ljeto i znala sam pojest po vrecicu datulja u 2 dana. Da mi se nije zato cerviks skratio? Jel ima to veze? Tolko pazis na sve i onda te zezne neka glupost jer si uvjeren da je zdravo.

Ja sam jela maline po kilu do dvije dnevno svaki dan preko ljeta kad je bila sezona i tako dok mi se nisu zgadile i eto cerviks je jos uvijek tvrd i zatvoren skroz i do prije mjesec dana bio je 5cm.

Ko ce ga znat, mozda su datulje, a mozda je to jednostavno tako 🤔😐

Ja dok sve pregledam, treba mi sat vremena..
    nali, nije ti cerviks od datulja, ne potiču one otvaranje, i smiju se jesti cijelu trudnoću, kao i maline.
    Datulje pomažu ženama kod lakšeg poroda,ali naravno da i žene mogu imati težak porod. Ali dokazano je da pomažu. No ništa nije 100 posto.https://miss7mama.24sata.hr/trudnoca/trudnica/jedite-6-datulja-dnevno-za-laksi-i-brzi-porodaj-3548

Meni su najbolje one svježe, ako ih ikako možete naći, čula sam da imaju u Šparu, ja ih naručujem na Tvrnici zdrave hrane jer nisam u ZG.https://www.tvornicazdravehrane.com/datulje-svjeze-550g-naz-proizvod-30114/ Neusporedive su sa suhima, mekane, slatke i prefine.
    Kod malina se radi isključivo o listu maline, a ne o plodu. Sastav im je skroz drugačiji, i pije se čaj od lista, plod maline nikako ne utječe loše tijekom trudnoće osim što je zdravo jesti maline, pa pomaže s vitaminima i mineralima.

Aaaa super, hvala 😊 Obozavam datulje, najcesce uzmem u vrecici u intersparu, nisu onako suhe ko drugdje, ali nemogu reci ni da su skroz svjeze. Mekane su i najslicnije su mi onim pravim, cesto sam znala dobiti od frendice iz tunisa pa mogu usporedit s "originalnim" pravim datuljama. 

mmama2
    06. Studeni 2018. 16:27

mateja91

Mia, mislim da postoji da, samo ne znam koji tocno 😅 Znam da je danas bio dr. Grgic, a on mi je bio i u prvoj trudnoci svaki put, igrom slucaja sam isto isla utorkom.

Da, da igrom slucaja😂 to prodaj nekome ko nije njega nikada vidio😂😂😂 mene porodio on, isto igrom slucaja LOL

url=https://lilypie.com]

AllieH
    06. Studeni 2018. 16:38

Klikerica

AllieH

Klikerica

Koliko je na Dada&Rocco prečkica u 1 pakiranju?

Biras si zelis li 12, 15, 18 ili 20. Ovisno o tom kakav ti je krevetic i koliko resetki ima.

16 komada sa svake strane, znaci to ide na obje strane jel tak?

Ja sam uzela ogradicu za 3 strane i zastitu za resetke samo za jednu prednju bocnu stranu. 

Luka ❤

Bruna92
    06. Studeni 2018. 16:45

Ja si sad ne mogu izbiti lazanje iz glave... Jucer sam vidila ssliku i nekako sam ju potisnula ali sad kad je Ptica opet spomenula, nije mi lako 😂😂
    Mislim da ce bbiti sutra za rucaaaaaak 😍
    E da, evo jos jedna tura se susi 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.