Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Klikerica
    06. Studeni 2018. 18:31

Ja bi u Petrovoj jedino izbjegavala dr.Goluža jer mi je on stvarno bio toliko neugodan na jednom pregledu da sam jedva našla vrata kad sam trebala napustiti prostoriju
    .. obraćao mi se na Ti i ponašao se kao da smo.skupa.ovce čuvali. Čula sam da je on otkad je bio u tim svim aferama malo i puko na živce... tak da vidim da je on,radije bi otišla na palačinkeni kavicu i došla popodne. Budu im smjene do 13 h i od 13 h koliko sam skužila ,a raspored dežurstava doktora piše na vratima.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

barbiemama
    06. Studeni 2018. 18:34

stigla nam je pidžamica ❤️

Sunflower! 🌻
    06. Studeni 2018. 18:46

Aww Barbie, pidzamica je bas dobra, morala bi i ja nes bozicno nabavit 🙊🙊

Bruna92
    06. Studeni 2018. 18:48

Hvala cure, jedva cekam sad to sve peglati 😊
    A i muti mi se nesto 🤔 neka peciva il nnesto tako. Idem guglat 😂

Mia1707
    06. Studeni 2018. 19:01

Uterus uvećan za anoreju
    Cerviks 1čl ck zatvoren 
    Molim pomoc
    Nalaz je iz 26.1 tj..
    Hvala vam 💗

Pticaselicazgst
    06. Studeni 2018. 19:02

Bruna balkon ti je bas divan 😍😍
    Allie thanks za info za lazanje, mislim da ce sutra bit na meniju 😋😋 Bruna sretno s receptom 😊
    Ja vecerala knedle, nisam vec dugo. Bas su mi pasale 😋😊

Slampo
    06. Studeni 2018. 19:12

Barbie preslatka je pidzama; jao vi opet o hrani ne bude bilo dobro....mi smo maloprije rucali/vecerali. A tv i nadam se ubrzoo zzz, jer vec par dana ne spavam normalno...zaspim oko 1,2 a danas sam budna od 7. 

• zvrkica
    06. Studeni 2018. 19:23

IVF trudnice pogledajte 😀

https://vijesti.rtl.hr/novosti/hrvatska/3283605/prva-u-hrvatskoj-i-regiji-djeca-zaceta-medicinski-potpomognutom-oplodnjom-dobit-ce-svoju-slikovnicu/?utm_source=sprajcFB&utm_medium=post&utm_campaign=organic

Duda
    06. Studeni 2018. 19:26

Hrana, hrana, hrana..mmm...već sam mužu najavila lazanje sad jedan dan (probat ćemo ovaj trik s ajvarom), al sad kad čujem i za knedle, nisam ih duuugo pravila..tako da sam upravo i to najavila mužu za jedan dan ovaj tjedan. 😁 Danas sam umijesila neke rolice, bilo je baš fino.. Najgore što se prejedam slatkiša i bijelog brašna baš ovih dana, a u četvrtak idem endokrinologu, nadam se da ću se izvući bez terapije i na ovom zadnjem pregledu.
    Jako lijepo izgledaju ove ogradice u kombinaciji s klasičnom ogradicom. 
    Ok, znači pijemo list maline i jedemo datulje uskoro, i puno šetamo i skakućemo na pilates lopti. Može. Samo da dođem do 37. tjedna i onda sama sebi ukidam mirovanje. 😉
    Nogica od Lene 😍 lijepe trudnice, dobri pregledi i dobri nalazi.. Malaiva, tebi sretno, nadam se da nećeš ostati tu do kraja. Bruna, najljepši štrik na svijetu! 😍

Maggie85
    06. Studeni 2018. 19:31

Mia1707

Uterus uvećan za anoreju
    Cerviks 1čl ck zatvoren
    Molim pomoc
    Nalaz je iz 26.1 tj..
    Hvala vam 💗

Mia1707, ne mogu ti pomoći nažalost.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.