Joj ove epizode s povracanjem kada se sjetim tih tjedana... mislim ne bi se trebala sjecati jer mi se automatski povraca... no,jednom prilikom...vozimo se u autu,muž i ja i idemo kod mojih...i on meni u autu,hoces da ti stanem,zelena si u licu opet... ja reko... ma vozi ne treba... dodjemo za 10 minuta,tata otvori vrata,kao pa di ste? Kako si? A ja ravno po njemu i pločicama u hodniku... on je samo rekao,a taman smo krenuli jesti
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Koliko je na Dada&Rocco prečkica u 1 pakiranju?
Biras si zelis li 12, 15, 18 ili 20. Ovisno o tom kakav ti je krevetic i koliko resetki ima.
Luka ❤
Klikerica rade od pola 8 s tim da prvi put kad sam dosla u pol 8 vec je 5 trudnica bilo ispred mene. I prvi pregled mi je bio u 36. tjednu. Obavezno moras ponijeti zadnji pregled tj. ultrazvuk i prvi ultrazvuk. Bris rodnice zadnji to je mene moja slala u 33. tjednu. I krvnu grupu i rh faktor i test senzibilizacije.
Cure da li znate za Vinogradska jel postoji neki raspored doktora u Ta? Iskustva?
I ja rijesila OGGT, nije bilo lose, ok mje bila tekucina 😂 cura sa mnom na drugom vadjenju pala u nesvijest.. :/
Negi, gdje vi vidite te nalaze? Na e-gradjani?
Jel se dobi i poruka o obračunu komplikacija? Trebala bi dobiti za prosli mjesec prvi put..
meni neki koma dan, kako se nisam naspavala a na poslu odrađujem zadnje pa se i naradim... Jedva sam dočekala kauč, i sad opet ne mpgu spavat, a od umora!
mgirl što se tiče posla, ja radim za sebe pa sam evo rekla da je ovaj tjedan gotovo, a ako šta budu trebali neka zovu. Ali točno znam kako ti je, i ako si izdržala do sad možeš i još ovih 5 dana i na rodiljni i gotovo. Svatko po sebi nekako ocjeni koliko može.
Pepe super za auto...
Naše je valjda sutra gotovo, na popravku je skoro misec dana i već smo ludi oboje.
Lovre
Curke, ko od vas planira ić rodit na Sv. Duh? Imate kakve friške informacije od tamo? Jel treba odijelo za rađaonu za muža? 😬
Nije bas friski info al od prije pola god, muz od frendice je dobio tamo odijelo 😊
Jel planiras mozda kod njih na tecaj?
Ne, tečaj sam obavila već u Domu zdravlja...
Cure da li znate za Vinogradska jel postoji neki raspored doktora u Ta? Iskustva?
Postoji. Svaki dan je jedan dezuran dr. Koliko sam skuzila svaki npr pon je isti dr, svaki uto je isti dr itd.. al mozda se i varam 😁😂
❤N i V💙
Koliko je na Dada&Rocco prečkica u 1 pakiranju?
Biras si zelis li 12, 15, 18 ili 20. Ovisno o tom kakav ti je krevetic i koliko resetki ima.
16 komada sa svake strane, znaci to ide na obje strane jel tak?
Klikerica rade od pola 8 s tim da prvi put kad sam dosla u pol 8 vec je 5 trudnica bilo ispred mene. I prvi pregled mi je bio u 36. tjednu. Obavezno moras ponijeti zadnji pregled tj. ultrazvuk i prvi ultrazvuk. Bris rodnice zadnji to je mene moja slala u 33. tjednu. I krvnu grupu i rh faktor i test senzibilizacije.
A jel ima pravilo kad je koji doktor dezuran,ovo sto su cure pisale i za druge bolnice?
Tnx na info!
Sortiraj odgovore
Najstariji