Barbie,
Hvala ti na savjetu draga. Da, u pravu si da ni kolege ni posao nisu toga vrijedni. A imala sam jednu situaciju prosli tj na poslu di se sef izvikao na mene zbog kolegicine greske pa zato razmisljam o tome da prije odem jer vidim da ni kolegica ni sef nisu zasluzili drugacije, bas sam se razocarala. To je ipak samo posao, nije moje poduzece kak mi muz kaze. Motam samo biti mirna u sebi i svojoj glavi zbig bebice. 💙
Cure moje ves se pere, a rucak na peci, znam da sam luda ali kaj cu kad nisam vise mogla spavati. 😀 ponekad se pitam otkud mi toliko energije
Noa 💙
A jesam smotana, nisam napisala di ima datulja. Klikerice, tebi najbliže znam da ima Greencajg na Kvatriću, ali inače imaju čak i veliki Konzumi i Interspari, također Tvornica zdrave hrane, a i na placu (znam da ima na Dolcu).
Super! Bitno mi je da znam muža poslati po to😎 hvala ti!
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Mene pak moj posao muci, jer me svi doma nagovaraju da budem sad do petka i odem na komplikacije 5 dana pa porodiljni, a ja pak imam osjecaj da nisam sve ovoj curi pokazala koja ce raditi umjesto mene i nekak nisam u sebi mirna da odem prije nego kaj sam si zacrtala, joj to su takve borbe u mojoj glavi.
I tak se ona nece snaci dok ti ne odeš skroz... misli na sebe i svoju bebu😊 uvijek te mogu nazvati i pitati šta trebaju😘
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Jutro i sretno ma pregledima.
Pepe super za auto 😀
Klikerice ja sam čaj od lista maline kupovla u Bio bio i opet ću. A datulje uzimam u Lidlu, ok su mi, mislim Alesto na njima piše. Znam da ta marka inače ima i indijske oraščiće koje obožavam.
Kolačići ja sam toliko iscrpljena i prazna jučer bila da sam otišla spavati oko 22:30 h i ustajala dva tri puta na wc, ali nisam ništa skontala, inače spavam kao zec, sve čujem. Jedino mi se pas vrtio po stanu, a inače leži dok spavamo. Oko koliko sati je to bilo?
Jutro i sretno ma pregledima.
Pepe super za auto 😀
Klikerice ja sam čaj od lista maline kupovla u Bio bio i opet ću. A datulje uzimam u Lidlu, ok su mi, mislim Alesto na njima piše. Znam da ta marka inače ima i indijske oraščiće koje obožavam.
Kolačići ja sam toliko iscrpljena i prazna jučer bila da sam otišla spavati oko 22:30 h i ustajala dva tri puta na wc, ali nisam ništa skontala, inače spavam kao zec, sve čujem. Jedino mi se pas vrtio po stanu, a inače leži dok spavamo. Oko koliko sati je to bilo?
Oko pola 2 prvi i drugi sad minutu do 6. Kažu epicentar između Osijeka i Vukovara.
Slampo- pa kolki ti je tlak? U pravilu za granicni ne hospitaliziraju, daju tablete ako je stalno povisen i povecavaju terapiju ako se tlak povisuje, tek kad se ne moze vise od doma sredit, onda hospitaliziiraju. Najcesce nema potrebe, neznam od kud si, ali tako su mi u Petrovoj i na Sv. duhu reki.
Mgirl- pusti posao, ja isto radim u racunovodstvu, gdje je kronicni manjak ljudi, otisla sam na komplikacije 3 dana nakon sto sam rekla da sam trudna, u 3 dana uputila kolegicu, sve su zeznuli prvi mjesec al sta je tu je. Ispravljali su. I dala sam im slobodu da me prva 2 tjedna mogu zvat i pitat o poslu, kasnije me jedino mogu zvat i pitat kak sam.😁 U ovoj situaciiji moras gledat sebe, ne druge.
Mateja- super za stan. Neka ste vi sami. 😉
Pepe- od jucer me muci tvoj kolac.. Glupa dijeta.😣 Jesi nasla karticu?
Ana, Salatice- kako ste nam danas i kako su vase srecice?
Nisam vas pohvatala, koja je fora s datuljama i čajevima?
Mislim da su cure pisale da pomaže sa otvaranjem i da je lakši porod. Ja sam pila čaj lista maline i menga bol se bila znatno smanjila, pa možda ima istine u tome.
Ovo za datulje i caj maline sam tek nedavno saznala. Jel ima to kakve veze, ja sam jela brdooo malina cijelo ljeto i znala sam pojest po vrecicu datulja u 2 dana. Da mi se nije zato cerviks skratio? Jel ima to veze? Tolko pazis na sve i onda te zezne neka glupost jer si uvjeren da je zdravo.
m.girl, ja sam ostala na poslu jer mi je stvarno bilo lijepo. volim svoj posao, kave s kolegama i nekako sam bila sretna da me zdravlje služi i da mogu. no, na tvom mjestu iskreno ne bih oklijevala. jer ako sam išta spoznala, to je da kolege i šefovi ne cijene trud. evo, kad sam počela raditi, šefica me na mahove zatrpavala sa 60 spisa dnevno. ma da jednu rečenicu trebam napisat, a nikad nije tako, to su ogromne količine. i uzelo se zdravo za gotovo da je to normalno.
i evo, u 6. mj smo dobili novu kolegicu. slučajno. šefica sva sretna jer joj se taman poklopilo da ja idem, a nova osoba je došla. no, počela ju je zatrpavati. u sličnom maniru kao mene nekada, samo s čak puno manje predmeta. i kaj se dogodilo? žena nakon 4 mj rada nazvala i rekla da ide na bolovanje do daljnjeg zbog neke tobožnje trzajne ozljede.
e onda je meni šefica rekla da joj je žao što idem i da se navikla na dobro, te da ne zna kako će sad. znači, cijene te tek kad više ne radiš ko stoka i kad nemaju kome uvaliti taj posao 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji