Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    06. Studeni 2018. 10:55

malaiwa, žao mi je što si u bolnici. nadam se da će bit sve ok i da ćete ipak izać iz bolnice 😘

Pony
    06. Studeni 2018. 10:56

I mene!i ja sam tamo. Ću tamo.

💟 it's a girl 💟

Mina93
    06. Studeni 2018. 11:17

Anavi_92

Curke, ko od vas planira ić rodit na Sv. Duh? Imate kakve friške informacije od tamo? Jel treba odijelo za rađaonu za muža? 😬

Nije bas friski info al od prije pola god, muz od frendice je dobio tamo odijelo 😊

Mina93
    06. Studeni 2018. 11:18

Mina93

Anavi_92

Curke, ko od vas planira ić rodit na Sv. Duh? Imate kakve friške informacije od tamo? Jel treba odijelo za rađaonu za muža? 😬

Nije bas friski info al od prije pola god, muz od frendice je dobio tamo odijelo 😊

Jel planiras mozda kod njih na tecaj? 

Pticaselicazgst
    06. Studeni 2018. 11:20

Jutro svima 😊
    Mateja cestitke za stan, to je velika stvar i sad ste mirni i svoji na svome 💪
    Pepe super za auto 😊
    Malaiva zao mi je da su te zadrzali, sigurna sam da ce sve bit u redu. Bolje da si im na oku 🤗
    Meni stigle dada&roco ogradice, super su. Cure koje su narucivale od njih jeste ih oprale? Pise da se moze, pa sam mislila stavit na kratki program 🤔

Ivana_G
    06. Studeni 2018. 11:22

Malaaiva

Cure baš mi je drago na dobrim vijestima s pregleda
    Evo da ja malo pokvarim prosjek dobrih vjesti, mene su jučer ostavili u bolnici zbog smanjene plodne vode AFI 5, pa će sada pratiti. Uglavnom za tjedan dana ću opet na pregled ultrazvukom, a do tada ležim. Pa ako bude bolje pustit će me, a ako ne ostajem tu do kraja.

Ma bit će to sve ok, bolje da si im na oku i daj Bože da sve bude ok pa ideš doma i čekaš termin :)

Ja dobila nalaze...

AllieH
    06. Studeni 2018. 11:25

Pticaselicazgst

Meni stigle dada&roco ogradice, super su. Cure koje su narucivale od njih jeste ih oprale? Pise da se moze, pa sam mislila stavit na kratki program 🤔

Ja sam taman narucila neki dan. Koliko dugo si cekala isporuku? 
    I daj sliku 🤗🤗🤗

Luka ❤

AllieH
    06. Studeni 2018. 11:26

Ivana_G

Ja dobila nalaze…
    čini se sve ok po referentnim vrijednostima. Još nisam čula mišljenje dr al pretpostavljam da je ok.

Jesu, ok su ti nalazi 😊

Luka ❤

Arsancres
    06. Studeni 2018. 11:30

Ja ću isto na Sv. Duh, meni je rekao moj gin da se tamo dobije odjelo za muža, možda se nešto mijenjalo. Mi potvrdu s tečaja imamo iako oni ne traže uopće, prijateljica mi je u 6.mj rodila tamo, prošla je 3 smjene i kaže nitko nije ništa tražio
    😇

pepe1907
    06. Studeni 2018. 11:46

samo 2 riječi...jbmti Heferol! i ko ga smisli 🤢😡🤕 odustajem...rigam vatru da sam morala gastal uzeti...imam jos 2 table ali nema sanse, ni jedna kombinacija mi ne paše...sutra idem na pregled pa cu trazit nekaj drugo..ovo je uzas

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.