malaiwa, žao mi je što si u bolnici. nadam se da će bit sve ok i da ćete ipak izać iz bolnice 😘

Curke, ko od vas planira ić rodit na Sv. Duh? Imate kakve friške informacije od tamo? Jel treba odijelo za rađaonu za muža? 😬
Nije bas friski info al od prije pola god, muz od frendice je dobio tamo odijelo 😊

Curke, ko od vas planira ić rodit na Sv. Duh? Imate kakve friške informacije od tamo? Jel treba odijelo za rađaonu za muža? 😬
Nije bas friski info al od prije pola god, muz od frendice je dobio tamo odijelo 😊
Jel planiras mozda kod njih na tecaj?

Jutro svima 😊
Mateja cestitke za stan, to je velika stvar i sad ste mirni i svoji na svome 💪
Pepe super za auto 😊
Malaiva zao mi je da su te zadrzali, sigurna sam da ce sve bit u redu. Bolje da si im na oku 🤗
Meni stigle dada&roco ogradice, super su. Cure koje su narucivale od njih jeste ih oprale? Pise da se moze, pa sam mislila stavit na kratki program 🤔

Cure baš mi je drago na dobrim vijestima s pregleda
Evo da ja malo pokvarim prosjek dobrih vjesti, mene su jučer ostavili u bolnici zbog smanjene plodne vode AFI 5, pa će sada pratiti. Uglavnom za tjedan dana ću opet na pregled ultrazvukom, a do tada ležim. Pa ako bude bolje pustit će me, a ako ne ostajem tu do kraja.
Ma bit će to sve ok, bolje da si im na oku i daj Bože da sve bude ok pa ideš doma i čekaš termin :)
Ja dobila nalaze...

Meni stigle dada&roco ogradice, super su. Cure koje su narucivale od njih jeste ih oprale? Pise da se moze, pa sam mislila stavit na kratki program 🤔
Ja sam taman narucila neki dan. Koliko dugo si cekala isporuku?
I daj sliku 🤗🤗🤗

Luka ❤
Ja dobila nalaze…
čini se sve ok po referentnim vrijednostima. Još nisam čula mišljenje dr al pretpostavljam da je ok.
Jesu, ok su ti nalazi 😊

Luka ❤
Ja ću isto na Sv. Duh, meni je rekao moj gin da se tamo dobije odjelo za muža, možda se nešto mijenjalo. Mi potvrdu s tečaja imamo iako oni ne traže uopće, prijateljica mi je u 6.mj rodila tamo, prošla je 3 smjene i kaže nitko nije ništa tražio
😇

samo 2 riječi...jbmti Heferol! i ko ga smisli 🤢😡🤕 odustajem...rigam vatru da sam morala gastal uzeti...imam jos 2 table ali nema sanse, ni jedna kombinacija mi ne paše...sutra idem na pregled pa cu trazit nekaj drugo..ovo je uzas

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji