malaiwa, žao mi je što si u bolnici. nadam se da će bit sve ok i da ćete ipak izać iz bolnice 😘
Curke, ko od vas planira ić rodit na Sv. Duh? Imate kakve friške informacije od tamo? Jel treba odijelo za rađaonu za muža? 😬
Nije bas friski info al od prije pola god, muz od frendice je dobio tamo odijelo 😊
Curke, ko od vas planira ić rodit na Sv. Duh? Imate kakve friške informacije od tamo? Jel treba odijelo za rađaonu za muža? 😬
Nije bas friski info al od prije pola god, muz od frendice je dobio tamo odijelo 😊
Jel planiras mozda kod njih na tecaj?
Jutro svima 😊
Mateja cestitke za stan, to je velika stvar i sad ste mirni i svoji na svome 💪
Pepe super za auto 😊
Malaiva zao mi je da su te zadrzali, sigurna sam da ce sve bit u redu. Bolje da si im na oku 🤗
Meni stigle dada&roco ogradice, super su. Cure koje su narucivale od njih jeste ih oprale? Pise da se moze, pa sam mislila stavit na kratki program 🤔
Cure baš mi je drago na dobrim vijestima s pregleda
Evo da ja malo pokvarim prosjek dobrih vjesti, mene su jučer ostavili u bolnici zbog smanjene plodne vode AFI 5, pa će sada pratiti. Uglavnom za tjedan dana ću opet na pregled ultrazvukom, a do tada ležim. Pa ako bude bolje pustit će me, a ako ne ostajem tu do kraja.
Ma bit će to sve ok, bolje da si im na oku i daj Bože da sve bude ok pa ideš doma i čekaš termin :)
Ja dobila nalaze...
Meni stigle dada&roco ogradice, super su. Cure koje su narucivale od njih jeste ih oprale? Pise da se moze, pa sam mislila stavit na kratki program 🤔
Ja sam taman narucila neki dan. Koliko dugo si cekala isporuku?
I daj sliku 🤗🤗🤗
Luka ❤
Ja dobila nalaze…
čini se sve ok po referentnim vrijednostima. Još nisam čula mišljenje dr al pretpostavljam da je ok.
Jesu, ok su ti nalazi 😊
Luka ❤
Ja ću isto na Sv. Duh, meni je rekao moj gin da se tamo dobije odjelo za muža, možda se nešto mijenjalo. Mi potvrdu s tečaja imamo iako oni ne traže uopće, prijateljica mi je u 6.mj rodila tamo, prošla je 3 smjene i kaže nitko nije ništa tražio
😇
samo 2 riječi...jbmti Heferol! i ko ga smisli 🤢😡🤕 odustajem...rigam vatru da sam morala gastal uzeti...imam jos 2 table ali nema sanse, ni jedna kombinacija mi ne paše...sutra idem na pregled pa cu trazit nekaj drugo..ovo je uzas
Sortiraj odgovore
Najstariji