Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    06. Studeni 2018. 08:42

Jutro 😊
    Pepe, 
    cestitke za novi auto 😍 I svaka ti cast za poklanjanje komode, neko to moze fino presvuci i iskoristiti. Super gest 🤗
    Mateja, 
    cestitke za novi stan. To mi je tako veliko 😍🤗🤗🤗 Zelim vam puno srećnih godina u njemu 🤗
    Za posao, slazem se da nista nije vrijedno, bjezite na bolovanje, cure. 
    Za pritisak, i meni se na kontroli dizao na 140 nekad gornji, jednom donji bio 90. Veze, na kraju nizak ispade 🤣 I sad mi je nizak. Tu ima i uzbudjenja. Kad nas opali adrenalin nekada na kontroli, to je kao da maraton trcimo hahhah i poveća se.
    Ja i beba smo oke. Mene danas manje boli, spavala sam i postajem gladna. Mlijeko je krenulo, jupiii. Izbacujem pomalo u pelenu, cekam pumpicu u 12 da mi donesu. Grudi su bas bolne i tvrde. 
    Bebaaaa pajkiii, presvucena, ceka hranjenje 😍 Jutros u pola.6. Sad joj nisam isla u pola 9, vade joj krv sada. Idem u pola 12 da se informisem.
    Evo vam jedna najsladja noga na svijetu. Pojescu je. (stavljala sam na fejs neke sličice, pa da i ovdje). 

Salatica9192
    06. Studeni 2018. 08:44

Pepe, 
    ugaonu garnituru (kutnu)* i dalje komode u glavi 🤣😋

Ivana_G
    06. Studeni 2018. 08:46

Evo mene s OGTTa sad čekam sat vremena nakon šećera. 🤣🤣 žena pita hoću li u prst ili venu, venu kakav prst!!! Kaže pa vi ste rijetkost...imam strah od pikanja u prst to je strašno 🤣🤣

Imam pitanje... podobivala sam bradavice po prstima, to se naravno širi. Da li mogu to riješiti u trudnoći jer su već dosta veliki na vršcima prstiju (ne svih) al par...
    Mislim da bi bilo ok da riješim to prije bebe al opet ne znam da li mogu i gdje mogu i kako mogu?? Ako netko zna, pls proslijedite informacije 😊😊

• njuš
    06. Studeni 2018. 08:51

Javljam samo da je na pregledu bilo sve ok! Gospodična je već naglavačke, glava s desne strane pa valjda zato protestira kad legnem na desni bok. Nadam se da se neće okrenut. Ima nekih 1200g. 
    Je li vama bebe puno štucaju? Ova moja stalno štuca. Na svakom UTZ, a već dobro znam prepoznati taj osjećaj pa imam dojam da to osjećam svaki dan! 
    Ne sjećam se da je mali toliko štucao... 
    Sve živo me boli, nisam 10 dana bila na treningu (inače plivam) - u prvoj trudnoći sam skoro svaki dan trenirala, sada zbog malog nikako.. Pa je bolestan, pa je nemoguć, pa ga nemam kamo pustit, pa mi ne da da odem (drži me za kosu u krevetu :D - treninzi su ujutro u 6!)... Bude mi teško psihički, em me sve boli, em se osjećam kao kit i totalno neprivlačno još s tom groznom nogom punom kapilara i vena.. 

zadranka86
    06. Studeni 2018. 08:59

Salaticeeee ova nogica...me tolikooo rastopila nestoooo najj najjj najjjj lipse i naj slade na svjetu male bebice i kad vidim ovu nogicu raspametim se sva...jedva cekam svog princa drzati u narucju...sretno tebi i tvojoj princezi da sto prije budete skupa i da se grlite maziteee i paziteee...zasluzile ste....cuvaj nam tu slatku nozicu...😗😗😗😗

url=https://lilypie.com]

• nali
    06. Studeni 2018. 09:00

Salatice- pusa malenoj mrvici  💜💜💜 Koja medena nozica 😍 Super za mlijeko 
    Njus- Super za pregled, i moja stuca cesto, svaki dan.

pepe1907
    06. Studeni 2018. 09:12

Salatica9192

Jutro 😊
    Pepe,
    cestitke za novi auto 😍 I svaka ti cast za poklanjanje komode, neko to moze fino presvuci i iskoristiti. Super gest 🤗
    Mateja,
    cestitke za novi stan. To mi je tako veliko 😍🤗🤗🤗 Zelim vam puno srećnih godina u njemu 🤗
    Za posao, slazem se da nista nije vrijedno, bjezite na bolovanje, cure.
    Za pritisak, i meni se na kontroli dizao na 140 nekad gornji, jednom donji bio 90. Veze, na kraju nizak ispade 🤣 I sad mi je nizak. Tu ima i uzbudjenja. Kad nas opali adrenalin nekada na kontroli, to je kao da maraton trcimo hahhah i poveća se.
    Ja i beba smo oke. Mene danas manje boli, spavala sam i postajem gladna. Mlijeko je krenulo, jupiii. Izbacujem pomalo u pelenu, cekam pumpicu u 12 da mi donesu. Grudi su bas bolne i tvrde.
    Bebaaaa pajkiii, presvucena, ceka hranjenje 😍 Jutros u pola.6. Sad joj nisam isla u pola 9, vade joj krv sada. Idem u pola 12 da se informisem.
    Evo vam jedna najsladja noga na svijetu. Pojescu je. (stavljala sam na fejs neke sličice, pa da i ovdje).
    p.s. postajem placljiva, sve vise sam luda za njom, ono postajem svjesna da je moja, javljaju se osjecaji ti, a nmg je pipnuti kako treba. Jos poslijeporodjani hormoni lupaju, ufff. Samo da izadje brzo, buhtlica moja 😍

najslađa nogica 😍

pepe1907
    06. Studeni 2018. 09:15

Salatica9192

Pepe,
    ugaonu garnituru (kutnu)* i dalje komode u glavi 🤣😋

a da, žao nam je bacit a nekome bi poslužila..čekamo da nam se javi netko ko ima malu djecu i kome stvarno treba(sami romi se javljaju, muz njima neda, meni svejedno samo da ode 😀)

pepe1907
    06. Studeni 2018. 09:16

njuš

Javljam samo da je na pregledu bilo sve ok! Gospodična je već naglavačke, glava s desne strane pa valjda zato protestira kad legnem na desni bok. Nadam se da se neće okrenut. Ima nekih 1200g.
    Je li vama bebe puno štucaju? Ova moja stalno štuca. Na svakom UTZ, a već dobro znam prepoznati taj osjećaj pa imam dojam da to osjećam svaki dan!
    Ne sjećam se da je mali toliko štucao…
    Sve živo me boli, nisam 10 dana bila na treningu (inače plivam) - u prvoj trudnoći sam skoro svaki dan trenirala, sada zbog malog nikako.. Pa je bolestan, pa je nemoguć, pa ga nemam kamo pustit, pa mi ne da da odem (drži me za kosu u krevetu :D - treninzi su ujutro u 6!)… Bude mi teško psihički, em me sve boli, em se osjećam kao kit i totalno neprivlačno još s tom groznom nogom punom kapilara i vena..

svaki dan, nekad i 2x dnevno..muz mi se cudi jer on nikad ne stuca, ali nikad pa kaze da ie na mene...nakon slatkog stuca pa mi kaze da ga trujem(fitness freak) 😂

• njuš
    06. Studeni 2018. 09:24

Salatica - prekrasna nožica, rasplakala sam se! Živjeli hormoni! I prekrasno ime, valjda još od srednje škole čuvam to ime za kada jednom budem imala curicu... I eto sad je nosim. Mužu se sviđa ali se dvoumi između Lena i Petra. Meni oba lijepa ali Lenu sam si obećala pa se nadam da će tako i biti :)
    Za bolovanje - prvu trudnoću sam radila do kraja, spojila porodiljni i godišnji tako da sam skoro dva mj prije termina bila već doma.. Sada još radim ali stvarno mi je pomalo i dosta. Dobro mi je na poslu, nije loše ali ima dana kada ne mogu dugo sjediti, a postaje mi zaista teško svaki dan trčati kući, obavljati dućane i druge obaveze, skuhat večeru na vrijeme da mogu maloga stavit spavat.. Tako da mislim ostati doma, moram se samo dogovoriti na poslu od kada. Malo me strah razgovora... Tako da ću sad sigurno dva dana čekat dobru priliku i smišljat taktiku hahahahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.