upravo sam se rasplakala ko kišna godina...dns sam išla u dućan oko 14..valjda...i sad reko da odem po nekaj gazirano jer ću umrijet ako pošteno ne podrignem...i.kad ono skužim da mi nema kartice...ugl. ili sam ju izgubila il mi je ostala u dućanu..kopam po smeću da vidim da ju nisam bacila i kak sam čučala tak sam pala na guzicu i eto ti plač...mužu prebacila sve novce i sutra ujutro idem vidjet dal mi je tamo...ugl.to me.izbacilo iz takta, a muž me smiruje 😂😊
Jagodice,
Išla sam po weledino ulje za međicu u DM,i žena mi kaže da oni to nemaju niti ce više imati weledu. Ja ono,molim?! Kaze ona pokusajte u drugim DMovima ako je negdje nesto ostalo…
Eee, bit će da izbacuju, jer su već sve od welede rasprodali i jako snizili. Rok je dobar. Kod mene ima još puno ulja, ako netko ne bude mogao naći javite pa šaljem poštom 😂😂ma da baš vas isto pitam, jučer i danas moj bebač je iznimno aktivan, imam blagi pritisak nisko u stomaku od njegovog ritanja, a oko pupka nema koje deformacije se nisu pokazale… Baš jaki udarci, razumijem da nema mjesta al eto, je li koja baš uočila veliku promjenu u kretanjima u doslovno par dana? 😬😬
Evo ja, a vidim da smo si jako blizu, 2 dana razlike. Zadnja 2 dana mi se događa to i doslovno osjetim koliko je jako narastao mali, prije nije bilo tako. Neki dan me udarao cijeli dan nisko i oko pupka, jučer isto neke vratolomije. Pa se cijeli trbuh trese u par navrata, ja gledam šta mu je 😂😂poludio skroz. Inače je. Mirnija bebica pa nisam navikla hahaha
Cure, divne sve vijesti sa pregleda, samo neka se tako nastavi.
Mateja koja trudnica, u kojim tjednima mislila bi da si bar mjesec manje. ❤Linija odlična 😊
Ja sam odlučila danas da idući tjedan obavljam dm, sve za bolnicu, kraj mjeseca u Ikeu još obavit veći shopping i to bi bilo to većinom. Pranje robice početak 12 mjeseca da sve bude svježe oprano. A i nemam još komodu.
Ma da, baš to, u zadnja dva dana ko mali manijak 😅😅 na momente zna bit baš nelagodno.
I baš sam se nasmijala kad sam vidila tvoj plan i program, a kako smo u par dana, jer i ja imam takav. Ovaj tjedan dm, a iduću tjedan u ikeu po malmicu i naravno štošta ikeasto još.
Hahaha, dobro smo si posložile onda. Ja nekako mislim da neću prije termina roditi, pa sve nekako imam vremena, s tim da početak 12og ostaje samo za slaganje, kupovinu ću obaviti ovaj mjesec sve pa da sam mirna. 😊😊
Kakvo je to točno ulje i kada bi se trebalo početi koristiti? Nisam upućena baš u to 🤣
podijelit da nam je neki dan odobrena APN subvencija za kredit tako da bi do kraja mjeseca trebali dobiti kljuceve i ako sve bude po planu vec mozda do Bozica il Nove bit konacno u svom stanu 😍😍
Čestitam! Znam kako je to mukotrpno dobiti... traje mjesecima... mi smo dobili prošle godine. Isplate ti budu do 1.12.,a dospijeće prve rate od 1.1. I tako je svima koje znam bilo...
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
ajme pepe , nadam se da ces ju naci 🤞 nasmijala sam se dok sam sve procitala, danas je inspirativan dan 😊 sto se tice lezaljke, meni je prijateljica uzela ovu http://www.bubamara.in/djecja-oprema/chicco-lealjka-baloon-summer-green/79282618058664074730
nisam trazila, kupila je na svoju ruku, ali cini mi se dobra! Inace...mi smo veceras prvi puta upalili novu pec na pelet, nekad ranije smo ovdje pricale o tome i moram reci da grije iznad svih ocekivanja 👌 i da, sutra startam s tecajem za trudnice! utorkom i cetvrtkom u 12 sati-7 puta! Veselim se 😊
url=https://lilypie.com]
Jesmo detektirali gdje ima čaja od maline i datulja?
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
mateja, cestitam! Svakako ce biti drugacije u svojem brlogu 😊😊
Hahahah Klikerice, muz je najjaci 🤣
Ja imam neku žnj lezaljku za bebe koju smo dobili na poklon za prvog, al nije bas nikad zazivjela… sad mastam o babybjornu al previse mi novaca sad to nekak uz sve troskove oko namjestanja stana i kredita koji nam slijedi, pogotovo posto nisam sigurna opet kolko ce se koristit 🤔 al ak me neko jos pita da nesto kupi, znam kaj cu trazit 😁😁
Kad smo vec kod stana, moram i s vama podijelit da nam je neki dan odobrena APN subvencija za kredit tako da bi do kraja mjeseca trebali dobiti kljuceve i ako sve bude po planu vec mozda do Bozica il Nove bit konacno u svom stanu 😍😍 Racunam najkasnije do godisnjice braka koja je 30.1. 😜
SZUZ, iako se ja bas i ne mogu zaliti na svekrvu, dobro se slazemo i uvijek bi mi uskocila kad bi bilo potrebno, ALIII naravno da jedva cekamo bit potpuno sami, u svom miru i u svojih 60-ak kvadrata 🤓
Čestitke za stan! To je stvarno veeelika stvar! Mi smo prošle godine uselili u svoj veći, do tad bili u stančiću od 37 kvadrata...guštat ćete baš baš 😊😊
Lovre
Hvatam vas cijelo popodne, al kako sam bila stalno u djiru nikako vas dohvatiti 😁
Naravno da nisam nista zapamtila.. Bila je neka divna trudnica, mateja ako se ne varam?
Pepe koji je ono kolac, znam ga al nikako se sjetiti kako se zove..
Mene desna strana rebarca ubijaju, nmg lezat na boku od toga, nmg na ledja jer mi ponestane zraka i uopce nemam pojma kako cu zaspat..
Klikerice ona ikeina fotelja mi je odlicna i kupit cu je kad tad 🤣 i jos kad sam vidila onu mini verziju rastopila se 😍😍
Bravo curke, samo dobre vijesti trebamo! 😊😉
Ja svoj radni dan odradila i sutra ću mislim otić obaviti taj OGTT. Jedno pitanje, jeste li se vi pazili prije toga?? Svi kao preporučuju al realno pa ako jedem svaki dan nešto slatko, zar nije bolje da to tako i prikažem pa ako bude kaj- bude. To je jedini realni rezultat, u suprotnom lažem samu sebe i možda dovodim do opasne situacije bespotrebno?? 🙄🤔
I ja sutra OGGT, isto mi sestrica rekla ne jesti slatko, nisam. Misljenja sam kao i ti, ak jedem svaki dan, nek pokaze kak pokaze. Hm .
Du1988, kaj se tice ljezaljke, nakon koliko vremena mislis stavljati bebicu u to?
I tema kaj se tice step deka, ih perete u perilici? Ja imala bijelu plahtu, i kak se mazem uljem, od crvene pidjame mi crvena i plahta i step deka 😮
Sortiraj odgovore
Najstariji