evo i ja sam budna već sat vremena ... Ne mogu se namjestit nikako, razmišljam dal da odem u dnevni gledat tv i pojest nešto 😬😬
Lovre
Ima jos budnih😖,od 4 blejim sad sam ustala i pijem caj,bebac akrobacije izvodi😉.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Mateja, cestitke za stan. Bas mi je drago :)
Evo cure prijavljujem i ja zujanje vec sat vremena od kad je muz otisao na posao :/
Mene pak moj posao muci, jer me svi doma nagovaraju da budem sad do petka i odem na komplikacije 5 dana pa porodiljni, a ja pak imam osjecaj da nisam sve ovoj curi pokazala koja ce raditi umjesto mene i nekak nisam u sebi mirna da odem prije nego kaj sam si zacrtala, joj to su takve borbe u mojoj glavi. Znam da su nepotrebne, ali ne mogu si pomoci. Radim u racunovodstvu inace u skoli 🙈
A posto ne mogu spavati sad, vec oshecam glad i razmisljam da odem ispeci puretinu i skuhati tjestetninu za rucak tak da odma jedemo kad dodemo doma jer mislim da od spavanja vise nista 😫😱
Noa 💙
Evo i mene zujim već uru i pol i donji dio leđa ,tj. trtica me boli. Razmišljam o kavi,ali kao nada umire zadnja da ću još malo odspavat
jutro 😘
m.girl, ja sam radila do prošlog tjedna pa te razumijem. ne slušaj druge, slušaj sebe. ti najbolje znaš možeš li i želiš li još. iskreno, da mi je bilo teško ne bih ostala radi nekoga. jer ni posao ni kolege toga nisu vrijedne. sad mi je počelo biti teško pa mi je drago da više ne radim. a ti najbolje sama procijeni koliko još možeš.
I ja sam budna od od 1 do pola 4 ..pa malo uspijem odspavati pa opet buđenje...Ma navijam sat zbog ovog mjerenja šećera pa sam sva istrzana sa snom..Ali srećom mogu po danu malo zazmiriti ako baš dobijem krizu. ..Imamo li danas cura na pregledima. .Sretnooo svima i ugodan dan...Odoh i ja pravit kaficu sebi 😀😀
Slavonke, je li koja osjetila da se nočas treslo? Ja sam prvi osjetila oko pola 2 i sada prije 15 min još jedan.... grozno. Takva me tjeskoba uhvatila da nisam ništa spavala a i beban je izgleda osjetio to moje stanje pa i on cijelu noć vileni samnom.
Sad ću cijeli dan imati taj osjećaj. Baš tjeskoba, nakon svega što vidimo u tim medijima ja se cijelu noć odupirem izaći iz kuče. Jer se sigurnije osjećam vani. 🙁 Baš je tutnjilo.
jutro, evo i ja budna, bila na wcu i sad sam glaadna da ne mogu zaspati...a i razmišljam o izgubljenoj kartici, i danas idemo po naš prvi auto 🙏🎉🎉🎉 juhuu, tako da i to ne spavanje prepisujem nervozi i svemu 😁
Hvatam vas cijelo popodne, al kako sam bila stalno u djiru nikako vas dohvatiti 😁
Naravno da nisam nista zapamtila.. Bila je neka divna trudnica, mateja ako se ne varam?
Pepe koji je ono kolac, znam ga al nikako se sjetiti kako se zove..
Mene desna strana rebarca ubijaju, nmg lezat na boku od toga, nmg na ledja jer mi ponestane zraka i uopce nemam pojma kako cu zaspat..
Klikerice ona ikeina fotelja mi je odlicna i kupit cu je kad tad 🤣 i jos kad sam vidila onu mini verziju rastopila se 😍😍
kokos kocke 😀 al ja bacila sve protvane pa sam ga u kalupu za tortu ispekla 😁
Ma koje to veze ima 😁 kolac bi komotno i pod tortu prosao 😉
Ja se zadnjih dana kao neka masinica budila tocno u 3ipo, evo danas nekim cudom prespavala 😁😊 iako sam se i ovo rano probudila kad mogu spavat do 8 xD
Sortiraj odgovore
Najstariji