Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    du1988
    05. Studeni 2018. 23:03

annchy17

Ivana_G

Bravo curke, samo dobre vijesti trebamo! 😊😉
    Ja svoj radni dan odradila i sutra ću mislim otić obaviti taj OGTT. Jedno pitanje, jeste li se vi pazili prije toga?? Svi kao preporučuju al realno pa ako jedem svaki dan nešto slatko, zar nije bolje da to tako i prikažem pa ako bude kaj- bude. To je jedini realni rezultat, u suprotnom lažem samu sebe i možda dovodim do opasne situacije bespotrebno?? 🙄🤔

I ja sutra OGGT, isto mi sestrica rekla ne jesti slatko, nisam. Misljenja sam kao i ti, ak jedem svaki dan, nek pokaze kak pokaze. Hm .
    Du1988, kaj se tice ljezaljke, nakon koliko vremena mislis stavljati bebicu u to?
    I tema kaj se tice step deka, ih perete u perilici? Ja imala bijelu plahtu, i kak se mazem uljem, od crvene pidjame mi crvena i plahta i step deka 😮

sretno sutra i nek bude dobar nalaz! pa pise da je i za novorodenu djecu, nisam razmisljala...moram ju vidjet uzivo pa ako mi se ucini ok, navikavati ju postepeno da provodi vrijeme u njoj. Bar dok kuham i tak to, opet bolje nego u kolicima (kad smo same nas dvije). Sto se tice step deka, nemam iskustva, ali znam da dosta njih nosi u profi praonice i zbog fleka i zbog susenja.

url=https://lilypie.com]

Maggie85
    05. Studeni 2018. 23:25

Klikerice, ja sam čaj od lista maline kupila direktno od fitoterapeutkinje, Botana Fitocentar, Knežija. 
    Možda ima i Harissa, Tvornica zdrave hrane i sl. dućani. Baš sam danas popila prvu turu, tj. 1l dnevno se pije. Meni je okus ok, jer inače pijem takve čajeve. A datulje još nisam kupila, čekam plaću 😁 Nadam joj se sutra. 

Maggie85
    05. Studeni 2018. 23:28

A jesam smotana, nisam napisala di ima datulja. Klikerice, tebi najbliže znam da ima Greencajg na Kvatriću, ali inače imaju čak i veliki Konzumi i Interspari, također Tvornica zdrave hrane, a i na placu (znam da ima na Dolcu).

• Enna010
    05. Studeni 2018. 23:33

Znaci menstrualne bolove vecina ima onda je vjerovatno to normalno za ovaj period. Sto se tice pokreta kod mene su puno jaci i intenzivniji nekad moram sjesti od udarca i zatezanja stomaka. Jos malo cure 💪🏻💪🏻

Slampo
    05. Studeni 2018. 23:41

Seks u trudnoći zabranjen od zadnjeg pregleda prije 2 tj, ali iskreno mi ni nije odgovarao u trudnoći. Danas bili na kontroli srca tj fetalni ECHO i sve je ok. Torbu pripremam, tj dnevni izgleda kao da je bomba pala...sutra jos povučem peglu po pidzama i potrpam u kofere. Računam ovaj tjedan kontrola u TA pa i moguca hospitalizacija zbog graničnog tlaka koji je na zadnja dva pregleda bio too much pa...

Slampo
    05. Studeni 2018. 23:43

E da....i sto se tice mazenja trbuha mene je gin prije par dana oprala, kao ono nemojte maziti trbuh jer time poticete trudove i iskreno ja sam prvi puta cula to. 

Bruna92
    05. Studeni 2018. 23:47

Anchy, ja imam step deku i perem ju u masini na programu na kojem perem i sareno. Kod mene je to easy care program, na 40 stupnjeva i perem ju svakih mjesec, dva otprilike. Ljeti cak i cesce jer se muz bas puno znoji pa bude onako fuj. Evo vec 3 godine tako perem i nista joj, ko nova

pepe1907
    05. Studeni 2018. 23:48

Klikerica

Jesmo detektirali gdje ima čaja od maline i datulja?

maggie je negdje uzela, a ja sam vidla da caja ima u bio bio

pepe1907
    05. Studeni 2018. 23:51

Mina93

Hvatam vas cijelo popodne, al kako sam bila stalno u djiru nikako vas dohvatiti 😁
    Naravno da nisam nista zapamtila.. Bila je neka divna trudnica, mateja ako se ne varam?
    Pepe koji je ono kolac, znam ga al nikako se sjetiti kako se zove..
    Mene desna strana rebarca ubijaju, nmg lezat na boku od toga, nmg na ledja jer mi ponestane zraka i uopce nemam pojma kako cu zaspat..
    Klikerice ona ikeina fotelja mi je odlicna i kupit cu je kad tad 🤣 i jos kad sam vidila onu mini verziju rastopila se 😍😍

kokos kocke 😀 al ja bacila sve protvane pa sam ga u kalupu za tortu ispekla 😁

Mamica2
    06. Studeni 2018. 03:26

Nema nocnih budjenja? Mene probudilo na wc i sad zujim vec jedan sat...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.