Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Klikerica
    05. Studeni 2018. 21:28

Allie, meni su isti stigli extra small oblačići... pisala sam selleru🤔

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Bruna92
    05. Studeni 2018. 21:34

Blaza, drz' ga zeno zeno i ne pustaj 😂😂
    Mateja, diiiiivna trudnica!
    I netko je stavio onaj divni kolac, mislim Pepe? 🤔😍😍😍 
    Ja sam se sad ubila u kestenima, mljac

Klikerica
    05. Studeni 2018. 21:48

Pitam muža koju ćemo klikeru sjedalicu za dnevni boravak kupiti,kaze on panonu iz Ikee,ja blijedo pogledam,pa koju...???
    I on meni pokaze ovo

Kupit cu ja babybjorn,više ništa ne pitam

AllieH
    05. Studeni 2018. 21:53

Ja ne znam koji klinac je tim sellerima. Nadam se da ce bar oni moji drugi doci kako treba. 😂
    I mi uzimamo Babybjorn, ali nije ti muz ni lud, meni je preslatka ta mini fotelja 🙈

Luka ❤

Klikerica
    05. Studeni 2018. 21:54

Jagodice,
    Išla sam po weledino ulje za međicu u DM,i žena mi kaže da oni to nemaju niti ce više imati weledu. Ja ono,molim?! Kaze ona pokusajte u drugim DMovima ako je negdje nesto ostalo...

Klikerica
    05. Studeni 2018. 21:55

AllieH

Ja ne znam koji klinac je tim sellerima. Nadam se da ce bar oni moji drugi doci kako treba. 😂
    I mi uzimamo Babybjorn, ali nije ti muz ni lud, meni je preslatka ta mini fotelja 🙈

Ma on ce svom sinu to kupiti 100% samo daj da dijete krene sjediti prvo😆😊😅😎

luks
    05. Studeni 2018. 21:58

Jagodica86

luks

ma da baš vas isto pitam, jučer i danas moj bebač je iznimno aktivan, imam blagi pritisak nisko u stomaku od njegovog ritanja, a oko pupka nema koje deformacije se nisu pokazale… Baš jaki udarci, razumijem da nema mjesta al eto, je li koja baš uočila veliku promjenu u kretanjima u doslovno par dana? 😬😬

Evo ja, a vidim da smo si jako blizu, 2 dana razlike. Zadnja 2 dana mi se događa to i doslovno osjetim koliko je jako narastao mali, prije nije bilo tako. Neki dan me udarao cijeli dan nisko i oko pupka, jučer isto neke vratolomije. Pa se cijeli trbuh trese u par navrata, ja gledam šta mu je 😂😂poludio skroz. Inače je. Mirnija bebica pa nisam navikla hahaha

Cure, divne sve vijesti sa pregleda, samo neka se tako nastavi.
    Mateja koja trudnica, u kojim tjednima mislila bi da si bar mjesec manje. ❤Linija odlična 😊
    Ja sam odlučila danas da idući tjedan obavljam dm, sve za bolnicu, kraj mjeseca u Ikeu još obavit veći shopping i to bi bilo to većinom. Pranje robice početak 12 mjeseca da sve bude svježe oprano. A i nemam još komodu.

Ma da, baš to, u zadnja dva dana ko mali manijak 😅😅 na momente zna bit baš nelagodno.
    I baš sam se nasmijala kad sam vidila tvoj plan i program, a kako smo u par dana, jer i ja imam takav. Ovaj tjedan dm, a iduću tjedan u ikeu po malmicu i naravno štošta ikeasto još. 

Lovre

luks
    05. Studeni 2018. 22:01

Klikerica

AllieH

Ma on ce svom sinu to kupiti 100% samo daj da dijete krene sjediti prvo😆😊😅😎

😅😅 ja stvarno često promislim kako je taj njihov mozak fascinantan, moj bi još dodao i zamisli ja dođem s posla, ja pivu mali pivu 🍻  i onda kad skontam da sam za 2 mj sama sa 3 muška u kući 😅😅 

Lovre

Jagodica86
    05. Studeni 2018. 22:08

Klikerica

Jagodice,
    Išla sam po weledino ulje za međicu u DM,i žena mi kaže da oni to nemaju niti ce više imati weledu. Ja ono,molim?! Kaze ona pokusajte u drugim DMovima ako je negdje nesto ostalo…

Eee, bit će da izbacuju, jer su već sve od welede rasprodali i jako snizili. Rok je dobar. Kod mene ima još puno ulja, ako netko ne bude mogao naći javite pa šaljem poštom 😂😂

luks

Jagodica86

luks

ma da baš vas isto pitam, jučer i danas moj bebač je iznimno aktivan, imam blagi pritisak nisko u stomaku od njegovog ritanja, a oko pupka nema koje deformacije se nisu pokazale… Baš jaki udarci, razumijem da nema mjesta al eto, je li koja baš uočila veliku promjenu u kretanjima u doslovno par dana? 😬😬

Evo ja, a vidim da smo si jako blizu, 2 dana razlike. Zadnja 2 dana mi se događa to i doslovno osjetim koliko je jako narastao mali, prije nije bilo tako. Neki dan me udarao cijeli dan nisko i oko pupka, jučer isto neke vratolomije. Pa se cijeli trbuh trese u par navrata, ja gledam šta mu je 😂😂poludio skroz. Inače je. Mirnija bebica pa nisam navikla hahaha

Cure, divne sve vijesti sa pregleda, samo neka se tako nastavi.
    Mateja koja trudnica, u kojim tjednima mislila bi da si bar mjesec manje. ❤Linija odlična 😊
    Ja sam odlučila danas da idući tjedan obavljam dm, sve za bolnicu, kraj mjeseca u Ikeu još obavit veći shopping i to bi bilo to većinom. Pranje robice početak 12 mjeseca da sve bude svježe oprano. A i nemam još komodu.

Ma da, baš to, u zadnja dva dana ko mali manijak 😅😅 na momente zna bit baš nelagodno.
    I baš sam se nasmijala kad sam vidila tvoj plan i program, a kako smo u par dana, jer i ja imam takav. Ovaj tjedan dm, a iduću tjedan u ikeu po malmicu i naravno štošta ikeasto još.

Sunflower! 🌻
    05. Studeni 2018. 22:08

Hahahah Klikerice, muz je najjaci 🤣
    Ja imam neku žnj lezaljku za bebe koju smo dobili na poklon za prvog, al nije bas nikad zazivjela... sad mastam o babybjornu al previse mi novaca sad to nekak uz sve troskove oko namjestanja stana i kredita koji nam slijedi, pogotovo posto nisam sigurna opet kolko ce se koristit 🤔 al ak me neko jos pita da nesto kupi, znam kaj cu trazit 😁😁
    Kad smo vec kod stana, moram i s vama podijelit da nam je neki dan odobrena APN subvencija za kredit tako da bi do kraja mjeseca trebali dobiti kljuceve i ako sve bude po planu vec mozda do Bozica il Nove bit konacno u svom stanu 😍😍 Racunam najkasnije do godisnjice braka koja je 30.1. 😜
    SZUZ, iako se ja bas i ne mogu zaliti na svekrvu, dobro se slazemo i uvijek bi mi uskocila kad bi bilo potrebno, ALIII naravno da jedva cekamo bit potpuno sami, u svom miru i u svojih 60-ak kvadrata 🤓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.