Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zadranka86
    06. Studeni 2018. 10:08

Moj je stucko on stuca svaki dan po 5do6 puta i traje po 15min..i seke su stalno stucale...na jednom uzv ga je dok uvatio di spava otvorenih usta eto reko zastoo stalnooo stuca..🤣🤣🤣😂😂

url=https://lilypie.com]

• Malaaiva
    06. Studeni 2018. 10:10

Cure baš mi je drago na dobrim vijestima s pregleda 
    Evo da ja malo pokvarim prosjek dobrih vjesti, mene su jučer ostavili u bolnici zbog smanjene plodne vode AFI 5, pa će sada pratiti. Uglavnom za tjedan dana ću opet na pregled ultrazvukom, a do tada ležim. Pa ako bude bolje pustit će me, a ako ne ostajem tu do kraja. 

Rita

• zvrkica
    06. Studeni 2018. 10:14

Salatice ta nozica mala 😍😍 Jedva cekam da Lena i Mikael idu kući

Malaiwa žao mi je što si ostala u bolnici. 
    Nadam se da će praćenje biti ok i da ćeš kući.  
    Jesu ti i na prošlom pregledu komentirali što za plodnu vodu ili je to samo od danas?

AllieH
    06. Studeni 2018. 10:23

Malaaiva

Evo da ja malo pokvarim prosjek dobrih vjesti, mene su jučer ostavili u bolnici zbog smanjene plodne vode AFI 5, pa će sada pratiti. Uglavnom za tjedan dana ću opet na pregled ultrazvukom, a do tada ležim. Pa ako bude bolje pustit će me, a ako ne ostajem tu do kraja.

Nek si ti njima tamo na oku i da imaju sve pod kontrolom. I ti si vec dosta dogurala, nemoj se brinuti, vidis da to na ovoj nasoj temi nema nikakvog reda, a svejedno su bebice odlicno 😊

Luka ❤

Salatica9192
    06. Studeni 2018. 10:24

Malaaiva

Cure baš mi je drago na dobrim vijestima s pregleda

Da li su izmjerili najdublji vertikalni dzep? I ja sam prvi put u tvojim nedeljama zavrsila i dosla do 35 punih. A mogu ti reci da je nigdje veze po meni manjak bio... Sta je vode izašlo iz mene i beba se nagutala cak i beba je super razvijena za svoje nedelje. 
    Mislim, znam najbolje kako ti je, i da nisam imala panicnog doktora dosla bih do 9 sigurno, tako ces ti sigurno. Drzim fige i javljaj situaciju. ❤️ (pij vode dosta, iako kao mišljenja su podijeljena, utice li, ti pij, ne moze naskoditi). 

Anavi_92
    06. Studeni 2018. 10:26

Curke, ko od vas planira ić rodit na Sv. Duh? Imate kakve friške informacije od tamo? Jel treba odijelo za rađaonu za muža? 😬

zadranka86
    06. Studeni 2018. 10:26

Malaaiva bass me rastuzi kad vidim ovako opet bo.meni je prija danas hoslitalizirana nisi blizance 31tj.pa me i to bass rastuzilo..ona ce do kraja sigurno ostat...Cure ja vam zelim svima srecu na pregledima i da uskoro imamo terminske bebice....mi smo sutra na pregledu i nadam se da ce bit ok...drzimo se curke jos malo i sve ce bit samo povjest a mali smotuljci u nasem narucju..podrska svima...pusee od nos dvoje..😚😚

url=https://lilypie.com]

• nali
    06. Studeni 2018. 10:33

Malaaiva zao mi je na losim vijestima, bolje da si u bolnici. Vjerujem da ce biti sve dobro i da cete sto dulje izdrzati 2u1. 💛

Bulbi91
    06. Studeni 2018. 10:36

Salatica9192

Jutro 😊
    Pepe,
    cestitke za novi auto 😍 I svaka ti cast za poklanjanje komode, neko to moze fino presvuci i iskoristiti. Super gest 🤗
    Mateja,
    cestitke za novi stan. To mi je tako veliko 😍🤗🤗🤗 Zelim vam puno srećnih godina u njemu 🤗
    Za posao, slazem se da nista nije vrijedno, bjezite na bolovanje, cure.
    Za pritisak, i meni se na kontroli dizao na 140 nekad gornji, jednom donji bio 90. Veze, na kraju nizak ispade 🤣 I sad mi je nizak. Tu ima i uzbudjenja. Kad nas opali adrenalin nekada na kontroli, to je kao da maraton trcimo hahhah i poveća se.
    Ja i beba smo oke. Mene danas manje boli, spavala sam i postajem gladna. Mlijeko je krenulo, jupiii. Izbacujem pomalo u pelenu, cekam pumpicu u 12 da mi donesu. Grudi su bas bolne i tvrde.
    Bebaaaa pajkiii, presvucena, ceka hranjenje 😍 Jutros u pola.6. Sad joj nisam isla u pola 9, vade joj krv sada. Idem u pola 12 da se informisem.
    Evo vam jedna najsladja noga na svijetu. Pojescu je. (stavljala sam na fejs neke sličice, pa da i ovdje).
    p.s. postajem placljiva, sve vise sam luda za njom, ono postajem svjesna da je moja, javljaju se osjecaji ti, a nmg je pipnuti kako treba. Jos poslijeporodjani hormoni lupaju, ufff. Samo da izadje brzo, buhtlica moja 😍

Salatice cestitam!!!!😍😍😍♥️♥️♥️

06. Studeni 2018. 10:40

Anavi_92

Curke, ko od vas planira ić rodit na Sv. Duh? Imate kakve friške informacije od tamo? Jel treba odijelo za rađaonu za muža? 😬

I mene sve to zanima. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.