Moj je stucko on stuca svaki dan po 5do6 puta i traje po 15min..i seke su stalno stucale...na jednom uzv ga je dok uvatio di spava otvorenih usta eto reko zastoo stalnooo stuca..🤣🤣🤣😂😂
url=https://lilypie.com]
Cure baš mi je drago na dobrim vijestima s pregleda
Evo da ja malo pokvarim prosjek dobrih vjesti, mene su jučer ostavili u bolnici zbog smanjene plodne vode AFI 5, pa će sada pratiti. Uglavnom za tjedan dana ću opet na pregled ultrazvukom, a do tada ležim. Pa ako bude bolje pustit će me, a ako ne ostajem tu do kraja.
Rita
Salatice ta nozica mala 😍😍 Jedva cekam da Lena i Mikael idu kući
Malaiwa žao mi je što si ostala u bolnici.
Nadam se da će praćenje biti ok i da ćeš kući.
Jesu ti i na prošlom pregledu komentirali što za plodnu vodu ili je to samo od danas?
Evo da ja malo pokvarim prosjek dobrih vjesti, mene su jučer ostavili u bolnici zbog smanjene plodne vode AFI 5, pa će sada pratiti. Uglavnom za tjedan dana ću opet na pregled ultrazvukom, a do tada ležim. Pa ako bude bolje pustit će me, a ako ne ostajem tu do kraja.
Nek si ti njima tamo na oku i da imaju sve pod kontrolom. I ti si vec dosta dogurala, nemoj se brinuti, vidis da to na ovoj nasoj temi nema nikakvog reda, a svejedno su bebice odlicno 😊
Luka ❤
Cure baš mi je drago na dobrim vijestima s pregleda
Da li su izmjerili najdublji vertikalni dzep? I ja sam prvi put u tvojim nedeljama zavrsila i dosla do 35 punih. A mogu ti reci da je nigdje veze po meni manjak bio... Sta je vode izašlo iz mene i beba se nagutala cak i beba je super razvijena za svoje nedelje.
Mislim, znam najbolje kako ti je, i da nisam imala panicnog doktora dosla bih do 9 sigurno, tako ces ti sigurno. Drzim fige i javljaj situaciju. ❤️ (pij vode dosta, iako kao mišljenja su podijeljena, utice li, ti pij, ne moze naskoditi).
Curke, ko od vas planira ić rodit na Sv. Duh? Imate kakve friške informacije od tamo? Jel treba odijelo za rađaonu za muža? 😬
Malaaiva bass me rastuzi kad vidim ovako opet bo.meni je prija danas hoslitalizirana nisi blizance 31tj.pa me i to bass rastuzilo..ona ce do kraja sigurno ostat...Cure ja vam zelim svima srecu na pregledima i da uskoro imamo terminske bebice....mi smo sutra na pregledu i nadam se da ce bit ok...drzimo se curke jos malo i sve ce bit samo povjest a mali smotuljci u nasem narucju..podrska svima...pusee od nos dvoje..😚😚
url=https://lilypie.com]
Malaaiva zao mi je na losim vijestima, bolje da si u bolnici. Vjerujem da ce biti sve dobro i da cete sto dulje izdrzati 2u1. 💛
Jutro 😊
Pepe,
cestitke za novi auto 😍 I svaka ti cast za poklanjanje komode, neko to moze fino presvuci i iskoristiti. Super gest 🤗
Mateja,
cestitke za novi stan. To mi je tako veliko 😍🤗🤗🤗 Zelim vam puno srećnih godina u njemu 🤗
Za posao, slazem se da nista nije vrijedno, bjezite na bolovanje, cure.
Za pritisak, i meni se na kontroli dizao na 140 nekad gornji, jednom donji bio 90. Veze, na kraju nizak ispade 🤣 I sad mi je nizak. Tu ima i uzbudjenja. Kad nas opali adrenalin nekada na kontroli, to je kao da maraton trcimo hahhah i poveća se.
Ja i beba smo oke. Mene danas manje boli, spavala sam i postajem gladna. Mlijeko je krenulo, jupiii. Izbacujem pomalo u pelenu, cekam pumpicu u 12 da mi donesu. Grudi su bas bolne i tvrde.
Bebaaaa pajkiii, presvucena, ceka hranjenje 😍 Jutros u pola.6. Sad joj nisam isla u pola 9, vade joj krv sada. Idem u pola 12 da se informisem.
Evo vam jedna najsladja noga na svijetu. Pojescu je. (stavljala sam na fejs neke sličice, pa da i ovdje).
p.s. postajem placljiva, sve vise sam luda za njom, ono postajem svjesna da je moja, javljaju se osjecaji ti, a nmg je pipnuti kako treba. Jos poslijeporodjani hormoni lupaju, ufff. Samo da izadje brzo, buhtlica moja 😍
Salatice cestitam!!!!😍😍😍♥️♥️♥️
Curke, ko od vas planira ić rodit na Sv. Duh? Imate kakve friške informacije od tamo? Jel treba odijelo za rađaonu za muža? 😬
I mene sve to zanima.
Sortiraj odgovore
Najstariji