Bila sam budna do 6, uzas. Skoro zaspala oko 4 a onda krenula zgaravica i mucnina. Digla se u 6:40 spremit curku za skolu i mislila nastavit spavat al nista od toga vidim jer mi se sad ne spava. Idem stavit prati robu jer je napokon sunce izaslo nakon vise dana oblaka.
M.girl nitko nije vrijedan tvoga mira tako da lijepo komplikacije pa nek se snalaze. Ne trazis da ti dignu spomenik jer radis al ne budi ni bezobrazan.....
Ja sam preko noci posla na bolovanje doslovno. Dosla sam doma popodne s posla a radim do 15 a u 17 zazvala sefa da od sutra ne radim jersam nanposlu mogla bit izlozena nevem sto moze ugroziti trudnocu. Previse je toga bilo za riskirati, od izlozenosti svemu i svacemu do nepotrebnog nerviranja. Cim sam saznala, a saznala sam sa 3+1, sam mu rekla da sam trudna i da smisli tko ce me mijenjati jer mogu sutra poc na bolovanje, kao sto sam i posla s 4+1 na kraju..Na rukovodecem sam mjestu pa je toj sto me mijenja bilo ful toga novoga al nisam se dala smesti. Rekla sam prvo vrijeme zovi i to je to. Nisam ni tren pozalila sto sam odma posla.
Mateja cestitam za stan
Juhu za novo auto
Jutro cure!
Mateja, cestitam za stan, puno znaci kad si u svome, unatoc super odnosima s nasima, ne mogu zamisliti da zivimo ni s jednima. Mir je zaista neprocjenjiv.
Kolačići, ja isto nisam nista osjetila, a nocas sam bas slabo spavala.
M.girl, slazem se s curama, ja sam u privatnoj firmi pa se nisam ni trena sekirala oko posla. Svi smo zamjenjivi, misli prvenstveno na sebe i na svoju bebu. O poslu cemo brinuti kad se vratimo 😊
Luka ❤
nali ma iskreno luda sam od tlaka; imam digitalni tlakomjer koji pokazuje mjere cca 135/85... mrvu vise ili manje. Imam onaj neki jeftini za klasično mjerenje, kada dragi mjeri onda 130/80 po njemu nikada iznad 140/90. A zadnja dva mjerenja kod dr su bili 150/90, pa bilo jao...moja gin me poslala kao na hitnu da izvadim biokemiju i bla...jer nisam taj dan stigla na hitnu....uglavnom su se popodne tlakovi smirili, tj vratili u ove gore vrijednosti. Tako da...neznam kaj ce biti, cak sam kupila i trakice za urin tj za proteine pa svaki dan provjeravam urin da ne bi bili poz i da nebi razvila eklamsiju...
ja bi vjerovatno isto ostala radi do kraja da radim normalan posao sa normalnim radnim vremenom i plaćom...ja otišla odmah nakon prvog pregleda sa 7tj... vidite kak je radit u trgovini u šoping centru i to razvikanoj..luddnica...
Bio muž sad do dućana, da ostala mi je kartica u dućanu...Božeee Petra 🙈kaže on meni da mi je Teo popio sve aminokiseline bla bla bla...niš ga nisam skužila 😀 nutricionist moj
Kutro cureee..prelistala san vas onako brzinski..ja san posla na bo odma s 5tj.i nista na svitu mi nije vaznije i bitnije od ovog malog ceda koje nosim...tako da posa kakav god da bio otisla bi ko sto san otisla svaki put cim bi saznala za trudnocu..ja upravo pijem kavu mi sutra imamo pregled jedva cekam....ja se juce vagala i ispada da u mj ipo san dobila 2kg.reko svastaa prije san to tukla svako 3tj.sad u mj.ipo....doduse i nine mi neki apetit vise...rekla bih da je sad skrozz normalan kao i prije trudnoce..ali eto vidit ce mo sutra sve kako stvari tocno stoje...pozz za sve..
url=https://lilypie.com]
Ma sto se tice odlaska sa posla mislim da bi nam svima prvo trebalo biti dijete a i mi same kako se osjecam. Svaka cast vama koje ste ostale raditi, svako je od nas drukciji...mene su u pocetku sporadicno mucile grozne glavobolje i sumnjam da bi mogla raditi sa time, a i sama izlozenost na poslu svemu i svacemu mislim da nije bila vrijedna da se pitam jednog dan sta bi bilo kada bi bilo.
Jutro cure.
Mateja cestitke na stanu,velika je to stvar.. uzivajte u vasoj maloj oazi mira.
Pepe cestitam i tebi na autu. I mi smo nedavno mijenjali auto,tako da te potpuno razumijem.
Sinoc dok sam se tusirala sam skuzila da su mi nokti na rukama do pola ljubicasti. znaci us*ala sam se. Al dok sam zavrsila sve to vratili su se u normalu. Jutros vidim da su do pola malo "roziji" u odnosu.na ovu drugu polovicu nokta. Ali i to varira dok setam,pa kad sjednem unormale se. Od cega to nastaje?
http://filmativa.ws/online-sa-prevodom/the-nun/ evo vam,tu jako brzo izlaze novi filmovi.U zadnje vrijeme samo horori :(
Nemojte mi o sexu.Nismo vec dva mjeseca valjda i fali mi,ali guram nekak.Mislim da bi nam sad bilo cudno.Sigurno bi dotaknuo prsten i onda bi bilo vristanja s njegove strane
Prijavljujem budenje u pola 7 Opet sam pocela lose spavati,ali zato sam tjedan dana spavala ko mala beba,a i malac isto. Cijelu noc smo prespavali.Mozda ako smo se budili za wc jednom i to je to.I sad zadnjih par noci me probudi tak da se ne mogu pomaknuti.Malac se bas cudno namjesti tak da sam nekad kornjaca i osjecam se ko jednogodisnjak kad pokusava ustati. Guzicu u zrak i probaj,a ako ne onda se okreci ko janje.
Buduci da sam ustala prije dragog,napravila sam mu kavu,spremila za gablec na poslu i probudila ga.On hoda ko zombi,a ja veselo sa sendvicem u rukama Danas idemo kupiti jos sitnice za nas dvoje za bolnicu. Imate nesto ono bas moras imati u torbici. Stalno razmisljam da mi nes fali.
jutro svima! 😘 pepe, bas mi je drago da je kartica ma sigurnom i cestitam na autu! m.girl, samo postupi kako ti smatras da je najbolje za tebe...nitko ti nece reci hvala sto si ostala, vjeruj mi. A kod mene je bila drama sa zamjenom jer nas stvarno fali pa nikoga nije uspio naci...roditelji se zalili, djeca, sef kuka za mnom...sad cujem od kolegice da sa zamjenom koju su nasli kad je sk.godina debelo pocela nisu zadovoljni i tak...sad ce me mozda vise cijeniti sve tri strane kad se vratim. Svi uzimaju zdravo za gotovo.
url=https://lilypie.com]
nali ma iskreno luda sam od tlaka; imam digitalni tlakomjer koji pokazuje mjere cca 135/85… mrvu vise ili manje. Imam onaj neki jeftini za klasično mjerenje, kada dragi mjeri onda 130/80 po njemu nikada iznad 140/90. A zadnja dva mjerenja kod dr su bili 150/90, pa bilo jao…moja gin me poslala kao na hitnu da izvadim biokemiju i bla…jer nisam taj dan stigla na hitnu….uglavnom su se popodne tlakovi smirili, tj vratili u ove gore vrijednosti. Tako da…neznam kaj ce biti, cak sam kupila i trakice za urin tj za proteine pa svaki dan provjeravam urin da ne bi bili poz i da nebi razvila eklamsiju…
I doktori znaju da je tlak kod vecine nas malo veci nego inace kada se tamo mjeri, zbog uzbudenja prije pregleda itd.. Nemoj se nista brinuti, sto vise odmaraj, to snizuje tlak. Ti si granicno za terapiju, a ne za hospitalizaciju. Mene muci tlak skoro cijelu trudnocu (prije bio nizak). Nekad pijem vise tabletica, nekad manje, ali uspijem ga odrzavati do 135/90 ponekad bude veci, popijem dodatnu tabletu i sve 5. Cim ti nisu terapiju dali, nije toliko kriticno, ako primjetis da je u vise mjerenja 140/90 (u stilu ujutro-bude visok i ne snizi se ni za 4-5 sati) odi da ti daju terapiju. Ne brini, bude to sve ok.
Sortiraj odgovore
Najstariji