Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Teatoni
    06. Studeni 2018. 11:46

Pozdrav curke! 
    Pepe jupii za novi tutac. 😊😊 i sto si nasla karticu.
    Salatice mala je bonboncic. 😍😍
    Barbie bit ce ti cudno jos neko vrijeme sto ne radis ali vjeruj mi brzo se covjek navikne 😊😊 
    Mali update iz merkura: prvi pregled u TA prosli utorak. Dosla u pola 8, zavrsila i 11. Izvagali me, izmjerili tlak, vaginalni pregled i brzinski ultrazvuk.
     Nije mjerila ni opsege ni gramazu.
    Danas ponovno TA. Dosla sam u 8, u pola 9 su me izvagali i izmjerili tlak. U 20 do 11 napravili ctg 20 minuta i rekli da pricekam vani i evo ja cekam. Tako da evo vec skoro 4 sata sam ovdje. 😏  bas mi i nije ovo neka fora. 😣😏
    Uglavnom prilazem slikicu za puni tjedan nas dvije i puno vas pozdravljam sve.  😘😘😘😘

BellaLuna
    06. Studeni 2018. 11:47

Malaiva zao mi je sto su te zadrzali, al bolje da si pod kontrolom ipak. Drzi se 😊

Ja sam napokon danas odradila OGTT, cekam nalaze. Nisu me htjeli slat jer mi je normalno secer ispod donje granice, al rekoh ajde ipak. Pa sam cekala 2 tjedna da se probudim za nocno piskenje u dobro vrijeme 😂 inace zaspim kasno, oko 2 pa spavam do 11 bez problema.

• Teatoni
    06. Studeni 2018. 11:47
    37 tjedan
    37 tjedan

MareiKate
    06. Studeni 2018. 11:49

Malaiva žao mi je da su te zadržali, ali bolje da si im pod nadzorom, a u finim si tjednima već :)
    Cure, kako su krenule bebice, ja sam sve nestrpljivija, imam sve čudnije snove, toliko jedva čekam da se moram nekako skulirati jer ipak imam još preko 2 mjeseca! I još je muž uvjeren da ću ja ranije jer je beba velika, pa sam se i ja u taj film prebacila 😅
    Ja ću na sv.duh isto imam info da odijelo tamo dobiju ali čekam friškiju info da budem sigurna...

AllieH
    06. Studeni 2018. 11:56

Teatoni, bas ste kjut 🤗
    pepe, kako uzimas Heferol? Ja nemam problema otkad ga uzimam nakon dorucka i u kombinaciji s Plivitom C. Jedina nuspojava je crna stolica, ali ne izaziva mi ni zatvor niti mucnine. 

Luka ❤

truskawka
    06. Studeni 2018. 12:01

nali

Ovo za datulje i caj maline sam tek nedavno saznala. Jel ima to kakve veze, ja sam jela brdooo malina cijelo ljeto i znala sam pojest po vrecicu datulja u 2 dana. Da mi se nije zato cerviks skratio? Jel ima to veze? Tolko pazis na sve i onda te zezne neka glupost jer si uvjeren da je zdravo.

Ja sam jela maline po kilu do dvije dnevno svaki dan preko ljeta kad je bila sezona i tako dok mi se nisu zgadile i eto cerviks je jos uvijek tvrd i zatvoren skroz i do prije mjesec dana bio je 5cm.

❤N i V💙

Mina93
    06. Studeni 2018. 12:14

Teatoni prekrasna 😍😍

Mina93
    06. Studeni 2018. 12:18

Ja taman komm jutros kako cu ja ove kile skinut poslije, bas me ubediralo, kazem mu da ce radit samo jutarnje da mogu svaki dan na trening.. Kaze on da ne sumnja uopce u mene, al kako volim papati da ce samo to biti problem, jer zna da nmg izdrzat i da idem na neku dijetu kad opremimo fridge pa onda on od gusta jede pokraj mene sve 🤣🤣 kako je zloban, nabija mi na nos i ako se odlucim na neku dijetu da ce on lijepo pored mene sendvice jest i tost i kolace 🤣🤣 toliko o podrsci 😅 

Mina93
    06. Studeni 2018. 12:20

MareiKate

Malaiva žao mi je da su te zadržali, ali bolje da si im pod nadzorom, a u finim si tjednima već :)
    Cure, kako su krenule bebice, ja sam sve nestrpljivija, imam sve čudnije snove, toliko jedva čekam da se moram nekako skulirati jer ipak imam još preko 2 mjeseca! I još je muž uvjeren da ću ja ranije jer je beba velika, pa sam se i ja u taj film prebacila 😅
    Ja ću na sv.duh isto imam info da odijelo tamo dobiju ali čekam friškiju info da budem sigurna…

Meni je od pocetka mali bio napredniji tj velika beba, a evo sad od jucer mjere skoro kako treba bit  jedna tocno u tjedan, druga za tjedan veca treca za tjedan manja 😊 i kilaza u okviru taman kako treba bit, a do sad sve mjere bile po 2,3 tjedna vece tako da eto sve se to moze poslije jos promijeniti 😊

Klikerica
    06. Studeni 2018. 12:22

Teatoni

Pozdrav curke!
    Pepe jupii za novi tutac. 😊😊 i sto si nasla karticu.
    Salatice mala je bonboncic. 😍😍
    Barbie bit ce ti cudno jos neko vrijeme sto ne radis ali vjeruj mi brzo se covjek navikne 😊😊
    Mali update iz merkura: prvi pregled u TA prosli utorak. Dosla u pola 8, zavrsila i 11. Izvagali me, izmjerili tlak, vaginalni pregled i brzinski ultrazvuk.
    Nije mjerila ni opsege ni gramazu.
    Danas ponovno TA. Dosla sam u 8, u pola 9 su me izvagali i izmjerili tlak. U 20 do 11 napravili ctg 20 minuta i rekli da pricekam vani i evo ja cekam. Tako da evo vec skoro 4 sata sam ovdje. 😏 bas mi i nije ovo neka fora. 😣😏
    Uglavnom prilazem slikicu za puni tjedan nas dvije i puno vas pozdravljam sve. 😘😘😘😘

Teatoni, kod njih nema narucivanja,samo dođeš s uputnicom jel tak?

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.