Javljam samo da je na pregledu bilo sve ok! Gospodična je već naglavačke, glava s desne strane pa valjda zato protestira kad legnem na desni bok. Nadam se da se neće okrenut. Ima nekih 1200g.
Je li vama bebe puno štucaju? Ova moja stalno štuca. Na svakom UTZ, a već dobro znam prepoznati taj osjećaj pa imam dojam da to osjećam svaki dan!
Ne sjećam se da je mali toliko štucao…
Sve živo me boli, nisam 10 dana bila na treningu (inače plivam) - u prvoj trudnoći sam skoro svaki dan trenirala, sada zbog malog nikako.. Pa je bolestan, pa je nemoguć, pa ga nemam kamo pustit, pa mi ne da da odem (drži me za kosu u krevetu :D - treninzi su ujutro u 6!)… Bude mi teško psihički, em me sve boli, em se osjećam kao kit i totalno neprivlačno još s tom groznom nogom punom kapilara i vena..
svaki dan, nekad i 2x dnevno..muz mi se cudi jer on nikad ne stuca, ali nikad pa kaze da ie na mene…nakon slatkog stuca pa mi kaze da ga trujem(fitness freak) 😂
I moj stuca obavezno bar jednom dnevno 🤣 to mi je preslatko 😍
Koja je od vas uzimala Cybex cloud Q autosjedalicu? Sjecam se slike, ali neznam ko ju je postavio. Na koja kolica moze ta AS?
njuš, odlicno za pregled! Ja da nosim curicu bila bi Petra 😊
salatice, sad kad citam tvoje postove, jedva jedva cekam i ja svoju strucu. Divna nam je mala salatica 🤗🤗🤗
nali, ja sam postavljala sliku. Mi smo uzeli Bugaboo kolica, ptica ima Joolz i isto je uzela tu AS, ide i na Babyzen, na Cybex kolica pretpostavljam, za ostala nisam sigurna. Inace, ta AS ima Maxi Cosi adaptere pa pretpostavljam da moze na ista kolica na koja i Maxi Cosi.
Luka ❤
Hvala cure....utješno je cuti vasa iskustva...ja sam cijelu trudnocu u strahu od nečeg....radim na takvom mjestu pa me uvijek strah da prekasno ne reagiram a i kada je netko moj u pitanju sklona sam pretjerivati i panicariti.
Jutro curke!
Evo izvjestaj iz TA Vinogradska: dosla oko pola 8, zavrsila u 9. Prvo dala urin, sestra mi izmjerila tlak i onda cekanje doktora. Doktor je samo ispitao sve podatke o prosloj i ovoj trudnoci, pregledao sve nalaze od mog ginekologa, sestre poslusale srce i to je to. Kaze da posto je niskorizicna trudnoca, ne osjecam nikakve tegobe, nemam redovne trudove itd da nema potrebe da uopce gleda dolje. Kontrola za 2 tjedna ako nesto prije ne krene. Tako da sad cekamo 😁
Ja prizeljkujem da se nesto pokrene prije te sljedece kontrole, al vidjet cemo... 😅
Ja nocas koma spavala, mali mi je nesto prehladen i budio se cijelu noc, a ja skupa s njim naravno 😭 nadam se da cemo preko dana malo ubit oko barem 🤔
Salatice, ova noga je 😍😍😍😍 Jos malo pa ces ju izljubit cijelu, samo hrabro 😘
Netko pita za stucanje, i moj mali staaalno stuca, isto uopce ne pamtim da je prvi tak stucao. Stucko ☺️
preslatka mala nogica ❤️
Neo uopće ne štuca. ili ja to baš nikad nisam skužila. ali stvarno, nisam nijednom pomislila da štuca. vjerojatno ne znam prepoznat.
Luka stuca u zadnje vrijeme, skuzim po kao sitnim udarcima, uvijek su nisko dolje gdje mu je glavica i bude u pravilnim vremenskim razmacima. Pa sam pretpostavila da je to to. 🤔🤷🏽♀️
mateja, drago mi je da je sve kako treba i nadam se da ces u toku dana uspjeti ukrasti malo sna 😊
Luka ❤
Hvala cure 😍😍😍 Jedva cekam da i vi ovako (ali po redu da ide 🤗). Mateja, npr tebee, spremni stee 😍🤗
Njus,
imacemo jos jednu Lenuu 😍😍😍🤗🤗🤗 A pazite ovo cure, nas 3 skolske drugarice trudne i prva je rodila 01.11. i dala ime Elena, ja 03.11. i ime Lena i trećoj je termin krajem januara i dace ime Helena hahahahhaah. Znaci Helena, Elena i Lena 🤣😍😍🤗 Imamo i cetvrtu od skora i zezamo se da ona da ime Ena 🤣
Moj je stucko on stuca svaki dan po 5do6 puta i traje po 15min..i seke su stalno stucale...na jednom uzv ga je dok uvatio di spava otvorenih usta eto reko zastoo stalnooo stuca..🤣🤣🤣😂😂
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji