Enna jel znaci i kod tebe a nezz ja stvarno to nisan imala u prijasnjim trudnocama samo se sicam bass vecer prije trudova da san se zalila ali su bili punooo jaci bass onako jako ko kad te boli kad trebas dobit..sad je vise onaj nelagodan osjecaj kao kad trebas dobit ko ono na pocetku trudnoce osjecas ko da ce ti svaki tren doc menga..sad evo stvarnooo nemam pojma..zato cu napomenut u sridu ginicu da vidim sto ce mi on reci za to..iako ja ove dane san bass aktivna i vise nego sto san bila uopce kroz cilu trudnocu pa racunam da nisam malo i pretjerala...mozda san se pree vise opustila i to sad prid kraj..a nista vidit cu kontr.pa cu znat na cemu sam..
url=https://lilypie.com]
Ma daaaaj,mi tražili za vikend i bilo sve kamera,a sad kad dragi otišao sad dođe pa da ne povjeruješ
da da. mi smo pogledali na Gledalici. mislim da je sinoć došao.
Pepe, ovaj kolač izgleda preeedobro 😍
Mateja, jako si zgodna i slatka je robica za izlazak.
što se seksa tiče, malo smo usporili. priznao mi je da sve više razmišlja da je unutra velika beba. a iskreno, meni se isto malo smanjila želja. ali dobro, sad se seksamo dva puta tjedno umjesto tipa 5 puta 😁
nisam čula za ovo pravilo o nediranju trbuha. ja ga stalno stalno mazim. to mi nekak lijepa veza s bebom. uskoro sam u terminu pa ak izazove kontrakcije, jbg 😁
meni je zadnjih par dana teže nego inače. teže dišem, više me zateže, kontrakcije češće, menstrualni bolovi isto. ah, još cca 4-5 tjedana i sve će to biti uspomena. pa se tješim da mogu i to izdržati ako sam sve do sada bez problema.
Meni muz napravio neslanu pizzu tako da sam se lijepo najela. Nalazi prpteina u 24satnom urinu nikad bolji pa sam se pocastila.
Krepala sam i ja na onu mrkvu
Zvali su iz baby centra da su naša kolica u kamionu prema Zg jeeeeij! Biti će ista onakva kao na slici...
evo i kliker skače kad se mama veseli...
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Barbie tako i kod mene, sve teze i teze. Bas sam to primjetila sad kad smo bili u zg i imali dosta posla oko stana, pa opet ikea pa bauhausi itd.. opet sam se pocela uspuhivat kad duze hodam i vec ima par dana imam te menstrualne bolove, nisu jaki ali su prisutni. Ni magnezij ne pomaze 😢 i ja se tjesim da smo brzo gotove i bebice stizu. Mene je sad samo trta da me ne ulove trudovi dok sam u st, tj da necu stic do zg-a. 😰
ma da baš vas isto pitam, jučer i danas moj bebač je iznimno aktivan, imam blagi pritisak nisko u stomaku od njegovog ritanja, a oko pupka nema koje deformacije se nisu pokazale... Baš jaki udarci, razumijem da nema mjesta al eto, je li koja baš uočila veliku promjenu u kretanjima u doslovno par dana? 😬😬
Lovre
ma da baš vas isto pitam, jučer i danas moj bebač je iznimno aktivan, imam blagi pritisak nisko u stomaku od njegovog ritanja, a oko pupka nema koje deformacije se nisu pokazale… Baš jaki udarci, razumijem da nema mjesta al eto, je li koja baš uočila veliku promjenu u kretanjima u doslovno par dana? 😬😬
Evo ja, a vidim da smo si jako blizu, 2 dana razlike. Zadnja 2 dana mi se događa to i doslovno osjetim koliko je jako narastao mali, prije nije bilo tako. Neki dan me udarao cijeli dan nisko i oko pupka, jučer isto neke vratolomije. Pa se cijeli trbuh trese u par navrata, ja gledam šta mu je 😂😂poludio skroz. Inače je. Mirnija bebica pa nisam navikla hahaha
Cure, divne sve vijesti sa pregleda, samo neka se tako nastavi.
Mateja koja trudnica, u kojim tjednima mislila bi da si bar mjesec manje. ❤Linija odlična 😊
Ja sam odlučila danas da idući tjedan obavljam dm, sve za bolnicu, kraj mjeseca u Ikeu još obavit veći shopping i to bi bilo to većinom. Pranje robice početak 12 mjeseca da sve bude svježe oprano. A i nemam još komodu.
Joj cure oplaka na temu sexa,na mrkvu i fukanje
Eno ga tusira se,mislim da je gotov kad dode k meni
Mateja pa prezgodna trudnica u terminu. Izgledas top. Robica za izlazak preslatka
Aha evo ga izlazi iz kupatila....
Sortiraj odgovore
Najstariji