Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m.girl6
    05. Studeni 2018. 19:31

Hahah klikerice, ne zvuci

Noa 💙

m.girl6
    05. Studeni 2018. 19:39

Ofe post. Htjela sam napisati da ne zvuci ni ludo ni nikako jednostavno sex je prirodna stvar i naravno da nam fali. A jbg curke izdrzat cemo jos malo 😂

Noa 💙

zadranka86
    05. Studeni 2018. 19:46

m girl i meni je jutros stigao...ja prijavljujem opet menstrualne bolove trajali bice dvi ure..napomenut cu dokiju u sridu...nezz jesan se preforsirala il sto  ali ne sjecam se takvih bolova s curama osim dan prije nego san rodila to se bass sicam da san se zalila..sad jel ovo normalno il ce me spicit sad na mirovanje vidit ce mo u sridu...bar da je dogurat jos koji tjedan..

url=https://lilypie.com]

Bruna92
    05. Studeni 2018. 20:10

Kad ste se dotakle seksa, moram se ubaciti... 😂
    Moj muz neceeeee!!! Da ne moze on to, tu je njegova beba, sta ako ju dotakne, pa ne moze on to zamisliti da sad radi, a vidim da je i on vec lud bez seksa, dane broji 😂😂😂 ide mi sad vec lagano na zivce s tim fiks idejama... A jos jos danas na tecaju ginekolog govori kako je seks dozvoljen ukoliko nema nikakvih zabrana od strane ginekologa... Znakovito sam ga pogledala al ne da se jare tvrdoglavo 😒😂

• Enna010
    05. Studeni 2018. 20:18

zadranka86

m girl i meni je jutros stigao…ja prijavljujem opet menstrualne bolove trajali bice dvi ure..napomenut cu dokiju u sridu…nezz jesan se preforsirala il sto ali ne sjecam se takvih bolova s curama osim dan prije nego san rodila to se bass sicam da san se zalila..sad jel ovo normalno il ce me spicit sad na mirovanje vidit ce mo u sridu…bar da je dogurat jos koji tjedan..

I meni isto se ti bolovi jave svaki dan kratko traju i prodju.. sto nam kaze Miranda za to?😊

Pticaselicazgst
    05. Studeni 2018. 20:20

Allie hvala za recept 🤗🤗
    Kod nas slicna situacija sa seksom kao kod Brune, imamo dozvolu i sve je ok al njega je trta da se nesto ne dogodi. Ja vec luda, seks bude jedanput tjedno, meni je to premalo al ok. Ne da mi se vise ni njega pilat s tim 😪 
    Pepe tako je, fuckas sex daj kolače 😋😋

barbiemama
    05. Studeni 2018. 20:23

prijavljujem da je stigao HD snimak The nun, za one koje gledaju hororce 😊

mi pogledali popodne. a ono, meni skroz skroz prosjek i bezveze. na momente čak smiješno. ali dobro, drago mi da smo to konačno pogledali 😊

MareiKate
    05. Studeni 2018. 20:26

Pepe, kad sam vidjela tvoj kolač odmah sam poslala mužu poruku da mi kupi kekse harmonija (oni Kraševi s kokosom i punjenjem) 😍😄

• Strudlica
    05. Studeni 2018. 20:28

barbiemama

prijavljujem da je stigao HD snimak The nun, za one koje gledaju hororce 😊

mi pogledali popodne. a ono, meni skroz skroz prosjek i bezveze. na momente čak smiješno. ali dobro, drago mi da smo to konačno pogledali 😊

Ma daaaaj,mi tražili za vikend i bilo sve kamera,a sad kad dragi otišao sad dođe pa da ne povjeruješ 

mmama2
    05. Studeni 2018. 20:30

I moji je sada prosetao po milku 😂😂 dvoje klinaca doma i trudnica i nista osim secera doma slatko, ono wtf!!!!!!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.